Ева имен ден

Ева – име, значение, имен ден

Ева имен ден

Ева – точна информация за носителя на това име, на коя дата има имен ден и с какво бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Ева

В превод от староеврейски името означава „даряваща живот”. Както е много добре известно в Библията Ева се явява прародителка на човешкия род.

Добрия характер Ева наследява от баща си, а ината от майка си. Главното качество, което я откроява от останалите жени, е нейната чувственост. Това е истински вулкан от емоции, от които тръгват и други нейни черти. Някои от тях са със знак плюс, а други –със знак минус.

Ева е болезнено ревнива и непредсказуема, когато се ядоса. В минути на нервност тя може да наговори думи, за които след това горчиво съжалява.

Мъжете я харесват, защото с дами като нея никога не скучаят. Тя прави живота им едновременно ад и рай. Ева умее само с поглед да накара дори най-заспалия мъж да тръгне след полата й. Това е повече въпрос на нейната безспорна женска интуиция и въображение, отколкото стъпки на разума й.

Ева добре се разбира с всички мъже по света, но особен късмет ще и донесе връзката с Иван, Христо, Филип, Захари, и разбира се… Адам. Не се препоръчва да свързва съдбата си с Евгени, Петър, Павел.

Кога има имен ден Ева

Ева знае, че няма празник – имен ден на точно определена дата ежегодно. Този разничен ден тя може да си избере да отбележи по всяко време през годината. Реалистично е човекът да има имен ден и в друг ден от годината, тъй като перманентно се появяват нови християнски празнични дни, за които се получава някои наименования на хора празнуват няколко пъти в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Ева

В случай че много искате да поднесете поздрави за щастливия ден на празнуващия имен ден, имате възможност да го направите с тематична картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг вариант е да пратите на празнуващия човек имейл с оригинално пожелание, което от своя страна ще го докосне точно в райското кътче на душата. При този похват ще изкажете вашите близки искрени чувства и ще докажете, че цените този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top