Габриел / Габриела – име, значение, имен ден

Габриел и Габриела са толкова остроумни и забавни, че ако се озовете в компания, то хората, които я забавляват, може би носят точно това име. Приемат живота на шега, всяко нещо могат да пречупят през призмата на оптимизма. В същото време са изключително способни и с много остър ум, успяват в най-различни дейности. Артистични са и са изключително креативни. Правят и това, което им е трудно, с лекота. Не се оплакват и не натоварват околните с проблемите си, напротив, дори когато са в нелек период, усмивката е неизменно на лицето им. Сдържани са и никога няма да ги чуете да клюкарстват по адрес на хора, които познавате.

Габриел е романтичен и може да накара всяка жена да се чувства комфортно в компанията му. Той е идеален съпруг, защото е грижовен и амбициозен, винаги ще даде подкрепа на половинката си, ще я насърчава и ще се старае да се чувства желана и обичана. Страхотен дует е този между Габриел и Маргарита. Хубави отношения го чакат и с Вергиния.

Габриела е лъчезарна и мила. Под очарованието и би попаднал всеки мъж, който ще оцени жената до него да е съзидателна, самоуверена и по детски миловидна.

Връщане в началото на страницата