Геновева значение на името

Геновева – име, значение, имен ден

Геновева значение на името

Геновева – топ справка за името, кога точно ще черпи по повод имен ден и с какво може да изненадате приятно именника.

Значение на името Геновева

Това е една истинска мечтателка. Тя се чувства най-добре у дома. Създаването на контакти не е стихията и. Още като малка вярва, че призванието й е да бъде примерна съпруга и всеотдайна майка.

Готова е да пожертва всичко в името децата си, домашния уют и спокойствие. Тя няма да прояви желание да се втурне в жестокото съревнование на деловия свят, освен ако не e крайно необходимо.

Не разбира жените, които отдават живота си в създаването на кариера. За Геновева основна цел е да дарява обич, разбиране и подкрепа на близките си. Тя живее, за да се грижи за другите. Очаква те да й отвръщат със същото.

Стабилен брак я очаква с мъж с името Ефрем.

Кога има имен ден Геновева

Геновева знае, че има голям празник – имен ден на 10 март годишно. Този радостен ден е статичен, поради това се прави празник на точно число ежегодишно. Достъпно е личността да празнува имен ден и в друг ден през календарната година, тъй като перманентно се отбелязват нови православни празнични дни, за които се получава някои наименования на личности отбелязват по няколко пъти през годината имен ден.

Картички и пожелания за Геновева

В случаите когато имате желание да изпратите поздравления за празника на празнуващия имен ден, може да го извършите с перфектна картичка с поздрав от сайта Pozdravime.com. Друг вариант е да изпратите на човека с празника писмо с приказно пожелание, което от своя страна да го уцели право в сърцето. С този похват ще докажете своите близки чувства и ще изразите, че оценявате това същество.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top