Георги кога има имен ден

Георги – име, значение, имен ден

Георги кога има имен ден

Георги – топ информация за човека, носещ това име, на кой ден ще черпи по повод имен ден и по какъв начин можете да изненадата човека.

Значение на името Георги

Името е с древногръцки произход и означава „земеделец”.

Малкият Георги запазва едва доловима дистанция от своите съученици – някои мислят, че го прави от високомерие. Не е така обаче – той проявява топлота и другарско чувство. Може да пази чужди тайни и това привлича другите към него. От малък умее да излага мислите си на хартия.

Когато Георги порасне, най-силната черта от характера му става отговорността. Към хората е открит, дори и към непознати. С жените е нерешителен. Обикновено семейният му живот се развива сполучливо.

Най-положителното му качество е неговата доброта. Понякога може да сподели клюка за този, когото не обича – това показва само, че е силен в иронията си.

Георги е амбициозен и стремително върви по пътя, който си е избрал. Притежава качества на победител и дори когато среща трудности, не трябва да се обезверява.

На мъжа с това име сякаш са му отредени много спечелени битки – както в професионален, така и в личен план. В любовта е склонен бързо да прощава и непростими грешки. Съобразителен и грижовен е. В емоциите се стреми да дава повече, отколкото да получава.

Това е един силен мъж, до който трябва да застават само силни и достойни за любовта му жени. Препоръчва се връзките на Георги да бъдат с жени, носещи името Вера, Галина, Валентина, Наталия, Нина, Светлана. Проблематични ще са контактите с Анна, Екатерина, Мая, Марина.

Кога има имен ден Георги

Георги ще има празник на името си на 6 май годишно. Този празничен ден не е преместваем, заради това се празнува на точно число ежегодишно. Напълно възможно е човекът да празнува имен ден и на още една дата от цялата година, тъй като перманентно изникват нови православни празници, в които става така че някои имена на личности имат в два или повече дни през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Георги

Когато поискате да поднесете изненада за празничния ден на именника, имате възможност да го направите с прекрасна картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на човека, който празнува, интернет съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна ще го докосне 100% в душата. При този метод ще изразите своите приятелски емоции и ще докажете, че уважавате тази личност.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top