Глория - значение на името

Глория – име, значение, имен ден

Глория - значение на името

Глория – коректна информация за името, на кой ден има имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Глория

Името буквално означава „слава“.

Характерът на тези подвижни, винаги усмихнати момичета, с майчински, макар че външно те повече приличат на бащите си. В детството си Глориите често боледуват, любознателни са.

Надарени са с поетичен и музикален талант. Общителни са и това тяхно качество се запазва до края на дните им. Те са уверени в себе си – заемат се с всяка изпречила им се работа, което обаче не значи, че ще я свършат до края.

Родените през зимата дами с това име са с неустойчива психика и понякога са доста избухливи. Не могат да намерят общ език даже със собствената си майка. Обичат далечните командировки, лесно се справят с харченето на парите. Обличат се модерно и ярко.

Родените през есента пък са пресметливи, правят всичко, без да бързат – по този начин си избират и партньор в живота. „Зимните“ Глории притежават забележително чувство за хумор и търсят компанията на много хора. В списъка на мъжете, които ще донесат щастие за Глория, са Александър, Борис, Михаил, Мирон, Мартин, Петър. Не й подхождат връзки със Стефан, Николай, Иван.

Кога има имен ден Глория

Глория няма точно определена дата, на която да празнува празник на името си. Приложимо е човекът да организира празник и на друга дата от годината, тъй като постоянно се отбелязват нови църковни празнични дни, за които като краен резултат някои наименования на хора честват в два или повече дни през календарната година именни дни.

Картички и пожелания за Глория

Ако искате да изпратите поздравления за щастливия ден на празнуващия имен ден, може да го извършите с прекрасна картичка с пожелание от сайта Pozdravime.com. Друга възможност е да пратите на човека, който празнува, съобщение с уникални поздравления, което от своя страна да го докосне 100% в душата. С този похват ще докажете своите приятелски чувства и ще покажете, че много държите на този индивид.

Оценка: 4.4 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top