Глория – име, значение, имен ден

Името буквално означава „слава“.

Характерът на тези подвижни, винаги усмихнати момичета, с майчински, макар че външно те повече приличат на бащите си. В детството си Глориите често боледуват, любознателни са. Надарени са с поетичен и музикален талант. Общителни са и това тяхно качество се запазва до края на дните им. Те са уверени в себе си – заемат се с всяка изпречила им се работа, което обаче не значи, че ще я свършат до края.

Родените през зимата дами с това име са с неустойчива психика и понякога са доста избухливи. Не могат да намерят общ език даже със собствената си майка. Обичат далечните командировки, лесно се справят с харченето на парите. Обличат се модерно и ярко.

Родените през есента пък са пресметливи, правят всичко, без да бързат – по този начин си избират и партньор в живота. „Зимните“ Глории притежават забележително чувство за хумор и търсят компанията на много хора. В списъка на мъжете, които ще донесат щастие за Глория, са Александър, Борис, Михаил, Мирон, Мартин, Петър. Не й подхождат връзки със Стефан, Николай, Иван.

Връщане в началото на страницата