Григор значение на името

Григор – име, значение, имен ден

Григор значение на името

Григор – точна справка за носителя на това име, кога ще почерпи за имен ден и как ще можете да направите изненада.

Значение на името Григор

Това мъжко име произлиза от старогръцки и означава „бодър, неспящ“.

Григор расте като много палаво дете, дрешките му винаги са разпрани от буйни игри. Много обича да се катери по дърветата. Малкият Гриша бие момиченцата и обича да ги дразни.

Когато Григор порасне, става по-разумен и спокоен. Той притежава и богата чувствителност. Заедно с това става и галантен в отношенията си с жените. От мъжете, които носят това, име стават добри фотографи, инженери, шофьори и журналисти.

Не обичат някой да им дава акъл. Много са запалени по футбола и преживяват дълбоко загубата на своя отбор.

Бъдещата съпруга на Григор не трябва обезателно да е първа красавица, да е от знатно и богато семейство. Достатъчно е да му угажда в кухнята и добре да се справя с домашните си задължения.

Григор обича да си поспива следобед, неохотно ходи на пазар, но обича да контролира семейния бюджет. Той е потаен в извън семейните си връзки и трудно може да бъде хванат в изневяра.

Тъщата го обича, а децата просто го обожават. Ако Григор се оженил за дама с името Вера, Елисавета, Лидия, Мария, Татяна, е направил добър избор. Едва ли може да се нарече успешен бракът му с Богдана, Агнес, Елена, Виктория, Лилия.

Кога има имен ден Григор

Григор знае, че има празничен имен ден на 25 януари тази година. Празникът не е преместваем, заради това се отбелязва на точно число ежегодно. Позволено е човекът да се весели и в друг ден през годината, защото перманентно изникват нови християнски празници, за които се получава някои имена на личности разполагат няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Григор

В случаите когато имате желание да изпратите поздравления за празника на именника, може да го направите с уникална картичка с пожелание от уеб сайта PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на своя роднина или приятел послание с блестящ поздрав, което от своя страна да го докосне директно в душата. С този способ ще покажете своите горещи чувства и ще заявите, че цените този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top