Игор - значение на името

Игор – име, значение, имен ден

Игор - значение на името

Игор – пълна информация за наименованието, на коя дата има имен ден и как можете да направите хубава изненада.

Значение на името Игор

Името има скандинавски произход и буквално преведено означава „войнство, сила“.

Малчуганът с името Игор е подвижен и усмихнат. Родителите му често ги викат в училище – Игор вечно е направил някоя беля. Детето расте с доста качества – умно е, притежава природна интелигентност, не се плаши от трудностите. Външно прилича на майка си, но наследява повече черти на баща си.

Ако Игор е роден през есента, до 30-тата си година не показва определен талант или интерес към някоя професия. След това се концентрира в работата си и за нула време израства бързо-бързо в кариерата.

Родените през лятото мъже с това име са ревниви до заслепение, защото искат винаги в любовните си връзки да бъдат лидери. Имат противоречив характер и личните им драми се изживяват от много хора.

Професионалният избор на Игор е изключително широк – от него става добър музикант, инженер, часовникар, актьор, шофьор, учител и адвокат.

Жените, с които Игор ще живее в разбирателство са Ангелина, Вероника, Галя, Елена, Ирина, Наталия, Стефания. Не му се препоръчва да подписва брачното свидетелство с Анжела, Жулиета, Елисавета, Любов, Людмила, Олга, Поля, Стела, Тамара, Татяна, Яна.

Кога има имен ден Игор

Игор няма точно определен ден в годината, когато да празнува имен ден. Напълно възможно е името да се весели и по друго време от цялата година, тъй като постоянно изникват нови православни празници, в които се получава някои имена на личности отбелязват няколко пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Игор

В случай че имате желание да поднесете изненада за неповторимия ден на именника, може да го сюрпризирате с тематична картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг вариант е да изпратите на своя приятел писмо с уникални поздравления, което ще го уцели директно в сърцето. С този похват ще изкажете своите приятелски чувства и ще заявите, че много държите на този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top