Игор – име, значение, имен ден

Името има скандинавски произход и буквално преведено означава „войнство, сила“.

Малчуганът с името Игор е подвижен и усмихнат. Родителите му често ги викат в училище – Игор вечно е направил някоя беля. Детето расте с доста качества – умно е, притежава природна интелигентност, не се плаши от трудностите. Външно прилича на майка си, но наследява повече черти на баща си.

Ако Игор е роден през есента, до 30-тата си година не показва определен талант или интерес към някоя професия. След това се концентрира в работата си и за нула време израства бързо-бързо в кариерата.

Родените през лятото мъже с това име са ревниви до заслепение, защото искат винаги в любовните си връзки да бъдат лидери. Имат противоречив характер и личните им драми се изживяват от много хора.

Професионалният избор на Игор е изключително широк – от него става добър музикант, инженер, часовникар, актьор, шофьор, учител и адвокат.

Жените, с които Игор ще живее в разбирателство са Ангелина, Вероника, Галя, Елена, Ирина, Наталия, Стефания. Не му се препоръчва да подписва брачното свидетелство с Анжела, Жулиета, Елисавета, Любов, Людмила, Олга, Поля, Стела, Тамара, Татяна, Яна.

4.9/5 - 7 гласа
Връщане в началото на страницата