Ирина - значение на името

Ирина – име, значение, имен ден

Ирина - значение на името

Ирина – коректна справка за наименованието, на кой ден празнува имен ден и как можете да изненадата човека.

Значение на името Ирина

Това красиво женско име означава „мир, покой“ и идва от Древна Елада.

От малка Ирина е самостоятелна и решителна, повече обича да е с баща си, отколкото с мама. Учи се добре, без да полага много старания. Не може да се каже, че е сантиментална, рядко се разплаква. Комуникативна е, бързо намира общ език с непознати.

Когато порасне, Ирина става по-рязка не само в общуването си с другите, но и в езика. Обича да повишава тон, ако бъде засегната. Ревнива е, но скандалите, които може да направи на мъжа до себе си, минават за цивилизовани.

Не изнася информация за семейството си навън от домашния праг – не обича клюките и за приятелките си е направо скучна.

Ирина винаги знае какво иска. В семейството тя бързо печели авторитет пред съпруга и децата си и никой не може да й отнеме лидерското място.

Ирина е способна на изневяра, но ще прекрати опасната връзка, ако тя застрашава брака й. Добра готвачка е, възпитава децата строго, не обича вечер да си стои вкъщи.

Родената през зимата Ирина е склонна към напълняване. Тя ще се бори с излишните килограми до пълна победа с цената на най-ограничителните диети.

„Летните” Ирини често се омъжват повторно. Свекървите им не ги обичат заради тяхната независимост.

Ирина ще има щастлив съпружески живот с Анатоли, Христо, Генади, Борис, Стефан, Сергей и Андрей. По-малък ще е късметът й, ако се омъжи за Димитър, Данаил, Денис, Константин, Петър, Симеон, Валери.

Кога има имен ден Ирина

Ирина ще има празник на името си на 5 май годишно. Празничният ден не е преместваем, затова се прави празник през един и същ месец ежегодишно. Достъпно е личността да почерпи и в друг ден от календарната година, защото постоянно се честват нови православни празници, за които се получава наименования на личности имат няколко пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Ирина

Когато поискате да изпратите поздравления за празненството на именника, имате възможност да го извършите с прекрасна картичка с пожелание от уеб сайта PozdraviMe.com. Друга възможност е да изпратите на своя роднина или приятел онлайн съобщение с уникални поздравления, което ще го уцели 100% в душата. При този похват ще докажете своите горещи емоции и ще обявите, че оценявате тази личност.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top