Какво е значението на името Клара

Клара – име, значение, имен ден

Какво е значението на името Клара

Клара – пълна справка за човека, носещ това име, на кой ден има празник – имен ден и как можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Клара

Тя е силно противоречива личност. Може да бъде женствена, кокетна и чаровна, но в същото време ледена и надменна. Преследва четири неща: сигурност, авторитет, уважение и обществено положение.

За нея е важно да получи призвание. Притежава неоспорим артистичен талант. Има вродено чувство за равновесие и хармония.

Деликатна е, оценява това, което има, но не престава да търси това, което иска, без значение дали то всъщност й трябва. Тя никога не би пожертвала кариерата си заради брака.

Има усет за благовъзпитаност и изящни маниери. Умее да се държи на положение в обществото, а външният й вид трябва да е безупречен, където и да се появи. Рядко се вслушва в думите на хората.

В любовен аспект не е романтичка, но може да бъде много грижовна и всеотдайна. Стабилни отношения я очакват, ако се обвърже с Малин.

Кога има имен ден Клара

Клара няма имен ден на точно определена дата през годината. Може да има празник, в който ден пожелае. Вероятно е човекът да получи поздравления за имен ден и на друга дата в календарната година, тъй като постоянно се отбелязват нови църковни празници, за които като резултат някои имена на хора празнуват два или повече пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Клара

Ако имате желание да изпратите поздравления за щастливия ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го направите с оригинална нова картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да разпратите на своя приятел онлайн съобщение с неповторим поздрав, което непременно ще го уцели 100% в сърцето. При този начин ще изкажете своите приятелски чувства и ще изразите, че уважавате тази особа.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top