Значение на името Лариса

Лариса – име, значение, имен ден

Значение на името Лариса

Лариса – топ информация за носителя на това име, на кой ден има празник – имен ден и как можете да направите изненада.

Значение на името Лариса

От гръцки Larissa – име на няколко града; от laros – чайка.

Тя е своенравна и непримирима, винаги иска всички да се въртят около нея и всичко да става по начин, който тя поиска. Капризна е и когато е недоволна от нещо, не пропуска да се оплаче и да потърси някого, когото да обвини за некомфорта си.

Придирчива е към близките си и много внимателно избира приятелския си кръг. Не е егоистка, въпреки че често я обвиняват именно в това. Лариса не е от жените, които на всяка цена искат да запишат победи в професионален план, за нея е много по-важно да постигне успехи в емоционален аспект.

Държи на семейството си и внимателно избира подходящия мъж, с когото да създаде свое собствено.

Може да е мила и нежна, но само когато изпитва искрени чувства към някого. Зад студената й фасада рядко ще срещнете жена, която да се глези и да е свръх емоционална. Реализира се като добра съпруга и взискателна майка.

Всеотдайна е, но и строго възпитава децата си. Желае да държи всичко под контрол в дома си, не е ревнива, но пък често случва на ревниви мъже.

Кога има имен ден Лариса

Лариса няма имен ден на точно определен ден. Личността може да се весели на всяка дата от календарната година, тъй като перманентно се честват нови църковни празнични дни, за които се получава някои имена на хора отбелязват няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Лариса

Ако желаете да поднесете поздрави за празника на лицето, което празнува, може да го извършите с неповторима поздравителна картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Различен вариант е да пратите на своя приятел онлайн съобщение с уникални поздравления, което непременно да го докосне точно в душата. При този похват ще покажете своите приятелски емоции и ще обявите, че уважавате този човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top