Лаура - значение на името

Лаура – име, значение, имен ден

Лаура - значение на името

Лаура – топ справка за наименованието, на коя дата ще черпи по повод имен ден и с какво можете да изненадата човека.

Значение на името Лаура

Тя е духовита, жива и пламенна. Виждайки я, ще решите, че едва ли не я познавате от години. Разговорът е изпълнен с идеи, тя е остроумна и забавна. Вие се смеете, преди да сте разбрали, че го правите, животът изглежда много по-интересен отпреди.

В своята компания тя няма да позволи на никого да изпадне в апатия. За Лаура скуката с личен враг. Увлича я истински всичко около нея.

Любознателна е и притежава завидно въображение. Няма ситуация, с която не би могла да се справи, няма проблем, който да не може да реши и прави всичко това с лекота, сякаш е вид детска игра.

Лаура е чувствителна и ако нещо я впечатли или привлече вниманието й, това ще си проличи на мига. Не крие емоциите си, нито разочарованията си.

Истинска е и когато е радостна, и когато нещо я натъжава. Обича да споделя, тъй като е открита и непредубедена. Чужди са й предразсъдъците и лицемерието.

Кога има имен ден Лаура

Лаура няма имен ден на точно определен ден през годината. Нейния празник може да бъде, когато тя пожелае. Осъществимо е лицето да има имен ден и на още една дата от цялата година, тъй като постоянно се отбелязват нови християнски празници, в които като резултат наименования на хора отбелязват през няколко дни в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Лаура

Когато желаете да направите сюрприз за празника на лицето, което празнува, можете да го изненадате с подходяща картичка с поздрав от PozdraviMe.com. Различен вариант е да препратите на празнуващия човек съобщение с неповторим поздрав, което от своя страна да го докосне точно в райското кътче на душата. С този похват ще изкажете своите топли емоции и ще докажете, че уважавате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top