Какво е значението на името Манол

Манол – име, значение, имен ден

Какво е значението на името Манол

Манол – точна информация за името, на кой ден ще почерпи за имен ден и по какъв начин бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Манол

Той е уверен в силите си и здраво стъпил на земята. Енергичен и упорит, преследва целите си, но не търпи критика. Обича похвалите и признанията и изисква повишено внимание от околните. В семейството е лидер, но рядко е щастлив в първия си брак.

Твърде ревнив. Мъжът с това име е добър домакин и кулинар, макар да не обича да готви. Жизнерадостен и остроумен, във всяка ситуация той може да намери повод за смях.

Кога има имен ден Манол

Манол знае, че има имен ден на 15 март всяка една година. Този радостен ден не е преместваем, заради това се празнува на точно число всяка година. Приложимо е наименованието да се весели и по друго време през календарната година, тъй като перманентно се появяват нови църковни празници, в които става така че личните имена на хора празнуват два или повече пъти през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Манол

В случаите когато много искате да изпратите поздравления за празненството на своя роднина, бихте могли да го направите с уникална картичка с поздрав от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг начин е да изпратите на празнуващия човек имейл с неподражаеми поздравления, което да го докосне 100% в сърцето. При този способ ще покажете вашите близки емоции и ще обявите, че много държите на това същество.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top