Марин - значение на името

Марин – име, значение, имен ден

Марин - значение на името

Марин – топ справка за наименованието, през кой месец ще почерпи за имен ден и как ще можете да направите хубава изненада.

Значение на името Марин

Произходът на името е от латинската дума маринус и означава – „морски“.

Момчетата, наречени така, са с високо мнение за себе си. Те стават естествени лидери в училищната компания още от малки. Емоционални са и припрени, но могат да подчиняват действията си на разума – учат се добре.

Дарбите на Марин са в областта на точните науки, инженерството, строителството и бизнеса. Рядко се изявяват в изкуствата, но ако тръгнат по този път, резултатите ще са високи.

Имат спокоен, уравновесен характер, който им помага много особено ако се занимават с финанси. Някои от тях още съвсем млади успяват да натрупат завидно състояние.

Първият брак на Марин е решаващ – ако съпругата му издържи няколко последователни кризи в семейството, нататък нещата ще вървят все по мед  и масло. В повечето случай виновен за развода (ако се стигне до там) не е той.

Марин има реален шанс да е щастлив с Христина, Елена, Антония, Мария. Трудно ще му бъде съжителството със Стела, Ася, Теодора, Юлия.

Кога има имен ден Марин

Марин ще празнува празник – имен ден на 17 юли всяка година. Този радостен ден не е от подвижните, при което се отбелязва събитието на точно число всяка една година. Достъпно е лицето да се весели и в друг ден от календарната година, защото перманентно изникват нови църковни празници, в които като краен резултат някои имена на хора честват два или повече пъти през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Марин

Когато поискате да изпратите поздравления за празника на празнуващия имен ден, можете да го извършите с перфектна картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг метод е да изпратите на човека, който празнува, послание с блестящ поздрав, което непременно ще го уцели директно в чувствата. При този метод ще изкажете своите горещи чувства и ще обявите, че оценявате това същество.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top