Мартина - значение на името

Мартина – име, значение, имен ден

Мартина - значение на името

Мартина – коректна информация за човека, носещ това име, на кой ден ще почерпи за имен ден и как бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Мартина

Още от детството си Мартина е емоционален и общителен човек. Тя е обаятелна и предразполагаща към себе си жена. Решителнаи уверена в себе си, Мартина никога не губи присъствие на духа, дори и в най – сложни ситуации. С развитието на собственото си чувство за достойнство дълго помни обидите и рядко би направила първата крачка към примирие.

Мартина обича да бъде заобиколена от хора, умее да се облича стилно и да бъде център на мъжкото внимание. Омъжва се късно и обикновено два пъти.

Мартина е предана на семейството си и то за нея е на първо място. Ревнива е, въпреки че се опитва да го скрие. Добра домакиня е, а любимите й цветове са: червено, небесносиньо, зелено.

Към нейния характер подхождат мъже, носещи името Антон, Илия, Михаил, Мирослав, Олег, Павел, Петър, Светослав, Светлозар. По-добре е да не се свързва с Тодор и Симеон.

Кога има имен ден Мартина

Мартина ще получава поздравления по случай празник на името си на 1 март годишно. Празничният ден не е динамичен, заради това се празнува по едно и също време всяка година. Допустимо е човекът да приеме поздрави от хора и в друг ден в цялата година, тъй като перманентно изникват нови християнски празнични дни, за които става така че някои имена на хора честват през няколко дни през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Мартина

В случай че искате да поднесете поздрави за неповторимия ден на своя роднина, имате възможност да го сюрпризирате с тематична нова картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг вариант е да изпратите на човека, който празнува, писмо с неповторим поздрав, което от своя страна ще го докосне директно в сърцето. При този похват ще покажете вашите горещи искрени чувства и ще докажете, че цените тази личност.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top