Михаел / Михаил / Михаела / Михаила – име, значение, имен ден

Хората с това име са непредсказуеми. Притежават уникален характер, който се мени всеки ден. Старателни са и позитивни, но и най-малката пречка, с която се сблъскат във всекидневието си, може да развали настроението им и да ги ядоса. Чувстват се добре само когато около тях е шумно и има много хора.

Забавленията са нещо, без което не могат. Искат по възможност винаги да са в центъра на развлеченията. Не понасят скуката, не могат да се задържат дълго време на едно място. Имат нужда да си създават приключения, склонни са да поемат необмислени рискове. Борят се с всяка ситуация, която не протича по предварителния им план.

Мъжете с това име са раздразнителни, ярки и не остават незабелязани. Страстната им натура е привлекателна за много от дамите. Интересна би била връзката с Невена и Калина.

Жените, носещи това име, стават любимки на всички, които ги познават. Имат пословично търпение, в същото време са склонни на резки промени и емоционални изблици. Всичко това ги превръща в истински чаровници.

Връщане в началото на страницата