Наталия – име, значение, имен ден

Името е с латински произход и коренът му идва от думата „наталис“ (роден).

Като дете измисля повечето от игрите, палава е, но и много общителна с всеки. Обича песните и гатанките.

Когато порасне, запазва повечето от добрите си детски черти – весел и жив характер, решителност, добри маниери на общуване. Наталия се омъжва рано и когато си избира съпруг, не изпитва големи колебания. Семейният й живот е пропит с много емоционалност. Вкъщи всички я обичат – и съпругът, и децата, и свекървата. Тя харесва пътешествията, рисуването и книгите.

Пълна е с енергия и се опитва да зарази с нея и околните. Заедно с това Наталия има дълга памет – помни обидите цял живот и търси да отвърне със същото. За да бъде щастлив бракът с такава жена, съпругът й никога не трябва да забравя за нейното болезнено самолюбие. Никак не обича да й правят забележки и не приема съвети.

Родените през зимата Наталии са по-чувствени. Зимните пък са аналитични, имат повече способности да се справят в трудни ситуации, но са злопаметни и понякога коварни.

Наталия ще има сполучлив брак с мъже, носещи имената Атанас, Владимир, Венелин, Генади, Борис, Александър, Георги, Петър, Тодор, Андрей, Юрий. Трябва да внимава във връзките си със Стефан, Павел, Григор, Владислав.

4.9/5 - 8 гласа
Връщане в началото на страницата