Панайот - значение на името

Панайот – име, значение, имен ден

Панайот - значение на името

Панайот – пълна информация за човека, носещ това име, кога има празник – имен ден и по какъв начин бихте могли да направите изненада.

Значение на името Панайот

Още от момче Панайот е ексцентричен и дързък. Непокорен е и държи всички да се съобразяват с него. Лесно се пали и нервира, става раздразнителен, ако му противоречат. Уверен е, че той заслужава цялото внимание на околните.

Приятелствата не са приоритет за него, тъй като разчита изцяло на себе си и не умее да се съобразява с очакванията на другите. Често е нетолерантен и може да е груб дори с хора, които са му близки.

Държи на семейството си, но не обича да следва напътствията на родителите си. Във връзките си е деспотичен.

Ревнува половинката си и не е способен да толерира фриволно поведение. Бракът с него е нелека задача за съпругата му. Иска цялото внимание да е съсредоточено върху неговите прищевки, често дори пренебрегва децата си.

Държи жената до него да е кротка и да не му противоречи. Добри отношения ще има с Рая.

Кога има имен ден Панайот

Панайот ще се весели по случай имен ден на празника Всички светии. Празничният ден е преместваем, заради това се чества всяка година 56 дни след Великден. Напълно възможно е името да организира празник и на друга дата през годината, защото постоянно се отбелязват нови православни празнични дни, за които става така че наименования на хора разполагат в два или повече дни през годината именни дни.

Картички и пожелания за Панайот

Ако имате желание да поднесете изненада за празненството на именника, може да го сюрпризирате с подходяща картичка с поздрав от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг метод е да изпратите на човека, който празнува, послание с неповторим поздрав, което от своя страна ще го докосне 100% в райското кътче на душата. При този начин ще покажете своите горещи искрени чувства и ще обявите, че оценявате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top