Параскева значение на името

Параскева – име, значение, имен ден

Параскева значение на името

Параскева – точна информация за наименованието, на коя дата празнува имен ден и как бихте могли да направите хубава изненада.

Значение на името Параскева

Има гръцки произход, означава „петък“ и „подготовка за празник“.

Тя с артистична и своенравна. Науми ли си нещо, няма обстоятелство, което може да я спре. Целенасочена и упорита е. Отличава се по това, че е съвестна не само към близките и приятелите си, но и към делата, с които се заема. Не обича половинчатите работи, става раздразнителна, когато я засипват с недомлъвки.

Предпочита да е пряма, както и другите да са прями към нея. Не познава сервилността и двуличието. Според някои не е много тактична, но откровеността е нещо, на което разчита.

Не пренебрегва добрия тон, когато общува с някого. Старае се да е категорична, но без да е груба. Винаги би помогнала на някого, без да търси благодарност. Хармоничен съюз ще има с Бойко.

Кога има имен ден Параскева

Параскева ще празнува имен ден на 26 юли ежегодно. Този радостен ден не е от подвижните, поради това се празнува на точно число ежегодишно. Възможно е човекът да се весели и на друга дата в годината, защото перманентно се появяват нови православни празнични дни, за които като резултат личните имена на хора честват два или повече пъти в годината имен ден.

Картички и пожелания за Параскева

В случаите когато поискате да направите сюрприз за празника на своя приятел, можете да го извършите с оригинална нова картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг вариант е да препратите на своя роднина или приятел писмо с оригинално пожелание, което от своя страна да го уцели 100% в чувствата. С този метод ще докажете своите топли искрени чувства и ще заявите, че уважавате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top