Сара - значение на името

Сара – име, значение, имен ден

Сара - значение на името

Сара – пълна справка за човека, носещ това име, през кой месец ще почерпи за имен ден и с какво ще можете да направите хубава изненада.

Значение на името Сара

Староеврейско име, превежда се като „родоначалничка“, „майка на множество хора“.

Сара наследява напълно характера и способностите на майка си: тя е също толкова добра, но малко нервна, общителна и отзивчива, но не обича да й натрапват нещо. Има добри музикални заложби, добра пластика.

Жените с това име са своенравни, избухливи и прекалено впечатлителни. В пристъп на гняв могат да бъдат неуправляеми и в такива минути е по-добре човек да се държи по-далеч от тях.

Притежават вродена воля и не понасят диктат. Жените от този тип имат силен интелект, те са остроумни, иронични. По служебната стълбица се издигат стъпало по стъпало и не могат да се успокоят, докато не стигнат върха.

Кога има имен ден Сара

Сара няма имен ден на точно определен ден през годината. Допустимо е човекът да приеме поздрави от хора и на още една дата в календарната година, защото перманентно се отбелязват нови християнски празнични дни, в които се получава някои имена на хора разполагат няколко пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Сара

В случаите когато много искате да поднесете изненада за празненството на празнуващия имен ден, имате възможност да го изненадате с уникална картичка от PozdraviMe.com. Друг метод е да разпратите на своя приятел имейл с приказно пожелание, което непременно да го докосне 100% в душата. С този метод ще изкажете своите приятелски чувства и ще изразите, че уважавате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top