Селена значение на името

Селена – име, значение, имен ден

Селена значение на името

Селена – коректна информация за човека, носещ това име, кога има празник – имен ден и по какъв начин можете да направите изненада.

Значение на името Селена

Активна, делова и пресметлива, тя обмисля всяка своя постъпка, решение, план. Това е вярна, отговорна, и предвидлива жена, която не се поддава на чуждо влияние. За нея не са характерни самоволие и самоувереност, но има наистина силна воля. Тя може да стане злопаметна и отмъстителна.

Изживява тежко провалите си. Селена си подбира много внимателно приятелите и не прощава непорядъчността и предателството. Отнася се сериозно към избора си на професия. Има склонност към „мъжките“ професии, които са свързани с риск.

Понякога обществената и професионалната й дейност засенчват личния й живот. Но тя е женствена и обаятелна. Не обича да демонстрира чувствата си. Вярна е на съпруга си. Придържа се стриктно към общоприетите морални принципи.

Кога има имен ден Селена

Селена не празнува имен ден на конкретен ден през годината. Напълно възможно е личността да приеме поздрави от хора и в друг ден от годината, тъй като перманентно изникват нови православни празнични дни, при които като резултат наименования на хора отбелязват през няколко дни в годината именни дни.

Картички и пожелания за Селена

В случаите когато много искате да изпратите поздравления за празника на лицето, което празнува, може да го извършите с прекрасна нова картичка от PozdraviMe.com. Друг начин е да изпратите на човека с празника съобщение с блестящ поздрав, което от своя страна ще го уцели право в райското кътче на душата. При този способ ще покажете вашите близки чувства и ще заявите, че оценявате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top