Северин / Северина значение на името

Северин / Северина – име, значение, имен ден

Северин / Северина значение на името

Северин / Северина – пълна информация за човека, носещ това име, на кой ден ще почерпи за имен ден и по какъв начин можете да направите хубава изненада.

Значение на името Северин / Северина

Името е дошло от Древния Рим и означава „сгрог“. Северина е женската форма на Северин.

Хората с това има по темперамент са склонни към дълбоко съпреживяване и жертвеност. Умеят да се владеят, притежават силна воля, развита интуиция. Преодоляват всички пречки по пътя си към поставената цел, като се придвижват напред бавно, но сигурно.

Ако им предложат работа, която не им допада, ще намерят начин да се измъкнат. По принцип им е трудно да си изберат професия, която да ги завладее изцяло, но сферата им на професионална дейност е разнообразна.

Северин е мъж, чийто живот минава в търсене: той търси истината, справедливост, разбиране, единствената жена.

Северина е чувствена жена, но сексуалността й се контролира напълно от разума. Тя е лидер в семейството. Любяща и вярна съпруга е и грижовна майка. За да има съгласие и спокойствие в дома, близките и трябва да бъдат отстъпчиви и търпеливи с нея.

Кога има имен ден Северин / Северина

Северин / Северина не празнуват имен ден на конкретен ден през годината.  Достъпно е личността да празнува имен ден и на друга дата от годината, тъй като перманентно се появяват нови църковни празници, за които като краен резултат личните имена на хора празнуват два или повече пъти през календарната година именни дни.

Картички и пожелания за Северин / Северина

Ако поискате да поднесете поздрави за празненството на своя роднина, може да го извършите с перфектна поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Различен вариант е да изпратите на своя приятел писмо с уникални поздравления, което ще го докосне директно в сърцето. При този способ ще изразите вашите приятелски емоции и ще покажете, че много държите на този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top