Силвия значение на името

Силвия – име, значение, имен ден

Силвия значение на името

Силвия – пълна информация за името, кога ще почерпи за имен ден и по какъв начин можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Силвия

Тя е силна натура, но често е много неспокойна. По-добре е да не бъде засягана, когато не е нужно, защото не всеки може да устои на атаките й.

Старае се да избягва контакти с емоционални хора, които имат буен темперамент. Тя е талантлива, трудолюбива, целеустремена и решителна.

Взискателна както към себе си, така и към околните. Тя пренебрегва интуицията си, предпочита да се осланя на здравия смисъл и интелекта си. Не се поддава на поривите си на чувственост, винаги се ръководи от интересите си.

За жените с това име брачните връзки означават много. Те са верни и предани съпруги. Но все пак понякога остават самотни. В общуването с мъжете им липсва мекота, нежност и отзивчивост.

Кога има имен ден Силвия

Силвия ще се весели по случай празничен имен ден на 2 януари през тази година. Този радостен ден не е динамичен, заради това се прави празник по едно и също време ежегодно. Допустимо е наименованието да приеме поздрави от хора и по друго време през календарната година, тъй като постоянно се появяват нови църковни празнични дни, в които става така че някои имена на личности разполагат в два или повече дни през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Силвия

Ако много искате да поднесете изненада за щастливия ден на своя приятел, бихте могли да го изненадате с оригинална поздравителна картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг вариант е да разпратите на човека с празника послание с блестящ поздрав, което от своя страна да го уцели директно в чувствата. С този начин ще докажете вашите топли искрени чувства и ще обявите, че оценявате този индивид.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top