Симеон / Симона значение на името

Симеон / Симона – име, значение, имен ден

Симеон / Симона значение на името

Симеон / Симона – топ справка за носителя на това име, на коя дата ще почерпи за имен ден и как можете да изненадата човека.

Значение на името Симеон / Симона

В превод от староеврейски означава „чут“, „слушащ“. Хората с това име по природа са талантливи, съобразителни, настойчиви, упорити, трудолюбиви, притежават силна воля.

Постигат големи успехи в живота, високо обществено положение. Същевременно притежават следните качества: мекост, доброта, отзивчивост, винаги са готови да се притекат на помощ на приятелите и близките си, да им направят безкористна услуга.

Симеон е добър съпруг, помага на половинката си, дава всичко за децата си. Посвещава живота си на семейството. Удава му се да се разпорежда със семейния бюджет по-добре от жена си.

Симона лесно се поддава на чуждо влияние, може често да променя вкусовете и навиците си. Тя изгражда равноправни отношения с партньора си. Симона непременно трябва да чувства, че е обичана.

Кога има имен ден Симеон / Симона

Симеон / Симона ще празнува празник – имен ден на 3 февруари всяка една година. Празникът не е преместваем, заради това се отбелязва по едно и също време ежегодишно. Възможно е името да приеме поздрави от хора и на още една дата от годината, тъй като перманентно изникват нови православни празници, за които става така че личните имена на хора празнуват в два или повече дни в годината именни дни.

Картички и пожелания за Симеон / Симона

Когато имате желание да изпратите поздравления за неповторимия ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го извършите с перфектна картичка с поздрав от уеб сайта PozdraviMe.com. Различен вариант е да пратите на празнуващия човек онлайн съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна ще го докосне 100% в райското кътче на душата. С този начин ще изкажете своите приятелски искрени чувства и ще изразите, че много държите на този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top