София значение на името

София – име, значение, имен ден

София значение на името

София – топ справка за човека, носещ това име, през кой месец има празник – имен ден и как може да направите хубава изненада.

Значение на името София

Името има древногръцки произход и означава „мъдрост“.

Момичетата с това име са с изтънчен вкус. Имат открит характер – с непознати хора се държат плахо и недоверчиво.

София пораства, заобиколена с любовта на другите. Тя е много педантична и последователна. Цени добрите отношения с роднините си. Способна е с часове да се занимава с домашна работа, има музикални способности, увлича се от театър и чужди езици.

Където и да работи София, тя винаги с ценена за своята добросъвестност и отговорност. Бързо се издига в професионалната кариера. Сама организира личния си живот и не се влияе от чужди съвети.

Притежава деликатност, която я предпазва от намеса в чуждите проблеми. Съпругът на София бързо оценява кулинарните й способности. София е емоционална и това често може да бъде причина за проблеми в личния й живот.

Внезапно избухналата любов може да я накара да започне живота си отначало. София притежава голяма душевна щедрост. Следи модата, но не се облича екстравагантно. Чак в старостта си има здравословни проблеми.

София трябва да търси връзки с мъже, носещи имената Владимир, Юрий, Игнат, Олег, Денис, Владислав, Константин. Да стои по-далеч от Андрей, Петър, Павел, Станислав, Янко и Димитър.

Кога има имен ден София

София разполага с имен ден на 17 септември ежегодишно. Този радостен ден не е динамичен, при което се отбелязва през един и същ месец ежегодно. Осъществимо е личността да получи поздравления за имен ден и в друг ден в цялата година, защото постоянно се появяват нови християнски празници, за които става така че личните имена на личности разполагат през няколко дни през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за София

Ако поискате да направите сюрприз за неповторимия ден на именника, бихте могли да го направите с перфектна картичка с поздрав от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на човека с празника послание с приказно пожелание, което ще го уцели директно в сърцето. С този начин ще изкажете своите приятелски чувства и ще покажете, че много държите на този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top