София – име, значение, имен ден

Името има древногръцки произход и означава „мъдрост“.

Момичетата с това име са с изтънчен вкус. Имат открит характер – с непознати хора се държат плахо и недоверчиво.

София пораства, заобиколена с любовта на другите. Тя е много педантична и последователна. Цени добрите отношения с роднините си. Способна е с часове да се занимава с домашна работа, има музикални способности, увлича се от театър и чужди езици.

Където и да работи София, тя винаги с ценена за своята добросъвестност и отговорност. Бързо се издига в професионалната кариера. Сама организира личния си живот и не се влияе от чужди съвети. Притежава деликатност, която я предпазва от намеса в чуждите проблеми. Съпругът на София бързо оценява кулинарните й способности. София е емоционална и това често може да бъде причина за проблеми в личния й живот. Внезапно избухналата любов може да я накара да започне живота си отначало. София притежава голяма душевна щедрост. Следи модата, но не се облича екстравагантно. Чак в старостта си има здравословни проблеми.

София трябва да търси връзки с мъже, носещи имената Владимир, Юрий, Игнат, Олег, Денис, Владислав, Константин. Да стои по-далеч от Андрей, Петър, Павел, Станислав, Янко и Димитър.

4.9/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата