Соломон Значение на името

Соломон – име, значение, имен ден

Соломон Значение на името

Соломон – топ информация за носителя на това име, на коя дата празнува имен ден и как бихте могли да изненадате приятно именника.

Значение на името Соломон

Името е староеврейско и се превежда „мирен“. Носил го е библейски цар.

Кръстеното така дете е добро и спокойно, което не причинява грижи на никого. Прилича на майка си. Соломон е ярка, запомняща се личност. Той е честолюбив, но не е кариерист. Всичко, което постига, се дължи на необикновено развитото му чувство за отговорност и на непреклонната му воля.

Когато си постави дадена цел, той неотклонно я преследва, без да кривва встрани. Соломон е емоционална натура, при него богатото въображение и склонността към фантазиране се съчетават щастливо с логичен ум.

На Соломон му се стоварват много изпитания в живота, но понесените страдания го правят особено чувствителен към нещастията на другите. Животът не закалява твърде Соломон: той си остава също толкова раними също така остро реагира на обидите.

Жените усещат добре тази, възприемчивост на Соломон и с желание му поверяват тайните си. Без да разчитат на някакви разумни съвети, те просто искат да бъдат изслушани. На Соломон не му достига разсъдливост, далновидност.

Той взема решенията си спонтанно, рядко преценява последствията от постъпките си. Но той упорито следва своя път, без да се оглежда встрани.

Кога има имен ден Соломон

Соломон няма имен ден на точно определена дата в годината. Затова е допустимо лицето да получи поздравления за имен ден и на друга дата в календарната година, тъй като перманентно се появяват нови православни празнични дни, в които като резултат личните имена на личности отбелязват през няколко дни през годината именни дни.

Картички и пожелания за Соломон

Ако желаете да изпратите поздравления за празника на лицето, което празнува, бихте могли да го сюрпризирате с неповторима нова картичка от сайта Pozdravime.com. Друг вариант е да разпратите на човека с празника интернет съобщение с оригинално пожелание, което непременно да го уцели 100% в сърцето. При този похват ще изразите вашите приятелски емоции и ще покажете, че много държите на това създание.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top