Стефан / Стефания значение на името

Стефан / Стефания – име, значение, имен ден

Стефан / Стефания значение на името

Стефан / Стефания – коректна информация за носителя на това име, кога точно празнува имен ден и по какъв начин можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Стефан / Стефания

Женската форма произлиза от името Стефан, което означава „пръстен“, „венец“.

Хората с това име не се поддават на чуждо влияние и не понасят да им се оказва натиск. Лишени са от честолюбие и вътрешна суетност. Сдържани, затворени, но много добри и милосърдни. Притежават аналитичен ум, отлична памет, развита интуиция. Познават добре хората.

Много са независими. Диапазонът им на професионална реализация е много широк. Постигат професионално майсторство на актьорското поприще, в сферата на услугите, рекламата, дизайна.

Стефан може да бъде и инертен. Обича внимателно да преосмисля всичко, което го касае. Не е много инициативен.

Стефания мечтае да бъде обичана, но често спътник в живота и става човек, който е далеч от идеала и за мъж, неспособен да разбере вътрешния й свят. За нея домът, семейството, децата стоят над кариерата.

Кога има имен ден Стефан / Стефания

Стефан / Стефания трябва да знае, че има голям празник – имен ден на 27 декември годишно. Този празник е статичен, затова се отбелязва по едно и също време всяка година. Но това име празнува и на Цветница, който е подвижен празник  и се празнува 7 дни преди Великден всяка година. Приложимо е наименованието да се весели и в друг ден от календарната година, защото перманентно се появяват нови православни празнични дни, за които се получава някои наименования на личности разполагат няколко пъти през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Стефан / Стефания

Когато много искате да поднесете изненада за празника на именника, бихте могли да го направите с тематична картичка от сайта Pozdravime.com. Различен метод е да изпратите на човека, който празнува, интернет съобщение с неподражаеми поздравления, което да го докосне 100% в душата. При този способ ще изкажете своите горещи емоции и ще докажете, че уважавате този човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top