Стела – име, значение, имен ден

В превод от латински означава „звезда”.

Стела е жена със сложен характер, но винаги стои здраво на своите принципи. Тя е много общителна и любознателна, особено като малка. Живо се интересува от чисто мъжки занимания, например политиката. Гостоприемна е, обича да доставя радост на своите приятели, особено по празници. Дамите с това име са много трудолюбиви, но не го правят заради парите, а защото са много енергични. Те обичат да пътуват, често сменят и местоживеенето си. Държат на думата си, обичат големите и шумни компании.

Родените през зимата жени с това име нямат гъвкавост при вземането на решения и това им усложнява живота. Рядко са щастливи в брака си, омъжват се по няколко пъти. „Пролетните“ Стели често боледуват от простудни заболявания и нямат стабилна нервна система. „Летните“ са по-флегматични и в някаква степен покорни на своите мъже. Те обичат да ядат сладко и пият доста кафе. Родените през есента Стели са най-разумни в постъпките си, имат силна логика, но изпадат често в депресия.

Стела по правило е материалистка, не вярва в мистиката, твърдо стои на земята. Тя е и много независима жена. Обличат се с много вкус, предпочитат пастелните тонове. Най-често им се раждат дъщери.

Връзката на Стела със Самуил е изключително перспективна.

4.9/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата