Значение на името Стела

Стела – име, значение, имен ден

Значение на името Стела

Стела – точна информация за наименованието, кога точно ще черпи по повод имен ден и по какъв начин бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Стела

В превод от латински означава „звезда”.

Стела е жена със сложен характер, но винаги стои здраво на своите принципи. Тя е много общителна и любознателна, особено като малка. Живо се интересува от чисто мъжки занимания, например политиката. Гостоприемна е, обича да доставя радост на своите приятели, особено по празници.

Дамите с това име са много трудолюбиви, но не го правят заради парите, а защото са много енергични. Те обичат да пътуват, често сменят и местоживеенето си. Държат на думата си, обичат големите и шумни компании.

Родените през зимата жени с това име нямат гъвкавост при вземането на решения и това им усложнява живота. Рядко са щастливи в брака си, омъжват се по няколко пъти.

„Пролетните“ Стели често боледуват от простудни заболявания и нямат стабилна нервна система. „Летните“ са по-флегматични и в някаква степен покорни на своите мъже. Те обичат да ядат сладко и пият доста кафе. Родените през есента Стели са най-разумни в постъпките си, имат силна логика, но изпадат често в депресия.

Стела по правило е материалистка, не вярва в мистиката, твърдо стои на земята. Тя е и много независима жена. Обличат се с много вкус, предпочитат пастелните тонове. Най-често им се раждат дъщери.

Връзката на Стела със Самуил е изключително перспективна.

Кога има имен ден Стела

Стела знае, че има празничен имен ден на 26 ноември тази година. Този радостен ден не е преместваем, поради това се отбелязва през един и същ месец всяка година. Възможно е личността да празнува имен ден и в друг ден от годината, тъй като перманентно се честват нови християнски празнични дни, при които се получава някои наименования на хора честват по няколко пъти в годината имен ден.

Картички и пожелания за Стела

В случаите когато искате да изпратите поздравления за неповторимия ден на празнуващия имен ден, може да го извършите с неповторима картичка с поздрав от сайта Pozdravime.com. Друг начин е да изпратите на човека с празника съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна ще го докосне право в чувствата. При този начин ще покажете своите горещи искрени чувства и ще заявите, че уважавате това създание.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top