Трифон значение на името

Трифон – име, значение, имен ден

Трифон значение на името

Трифон – точна справка за наименованието, кога точно ще черпи по повод имен ден и по какъв начин можете да изненадата човека.

Значение на името Трифон

От гръцки, означава „който обича веселието, удоволствието“.

Докато е малък той е като всяко друго дете: умерено капризен, умерено подвижен и непослушен,  само че доста по-мързелив от другите деца. С възрастта характерът му се променя. Става самостоятелен, стабилен мъж.

Има склонност да обмисля действията си и да не дава воля на чувствата си. Не са в състояние да се погледнат отстрани: ще забележат прашинката в окото на другия, но няма да видят гредата в собственото си.

Въпреки това те имат много приятели, които са готови да ги подкрепят в трудни моменти. По принцип това са хора отворени както за приятелство, така и за любов. Интересна връзка би имал с Неда.

Кога има имен ден Трифон

Трифон трябва да знае, че има голям празник – имен ден на 1 февруари тази година. Този празничен ден не е от подвижните, заради това се прави празник на точно число ежегодно. Възможно е човекът да празнува имен ден и в друг ден през цялата година, защото перманентно се отбелязват нови християнски празнични дни, в които става така че наименования на личности честват по няколко пъти през годината имен ден.

Картички и пожелания за Трифон

Когато поискате да поднесете поздрави за празника на именника, може да го изненадате с неповторима картичка с пожелание от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да препратите на своя роднина или приятел имейл с уникални поздравления, което от своя страна ще го уцели точно в райското кътче на душата. При този метод ще изразите своите приятелски чувства и ще покажете, че оценявате тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top