Уляна значение на името

Уляна – име, значение, имен ден

Уляна значение на името

Уляна – топ справка за името, през кой месец празнува имен ден и с какво може да направите изненада.

Значение на името Уляна

Тя е любознателна, настойчива, но не много търпелива и усърдна. Гостоприемна е. Увлича се от спорт, музика, шахмат. Родената през зимата е много инатлива и обидчива. Родената през лятото е чувствителна, ранима, малко неуверена в себе си и дълго не стъпва в брак.

„Есенните“ представителки на това име имат вродени способности за точните и икономическите науки. Независимо от сезона през който се е родила, Уляна е обективна, затворена, издръжлива. Притежава развита интуиция, синтетичен ум. Често е сантиментална. Предпочита да има само един, но верен приятел. Много е чувствителна към несполуките.

Не обича, когато й оказват морален натиск. Мечтае си за дом, в който да може да се скрие от враждебния свят. Особени професионални успехи постига в медицината, педагогиката, живописта, архитектурата, журналистиката, кибернетиката.

Кога има имен ден Уляна

Уляна няма имен ден на точно определен ден през годината. Достъпно е лицето да приеме поздрави от хора и на още една дата в годината, защото перманентно се появяват нови православни празнични дни, при които се получава някои наименования на хора честват по няколко пъти през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Уляна

В случай че много искате да поднесете поздрави за празненството на своя роднина, бихте могли да го направите с оригинална картичка от сайта Pozdravime.com. Различен метод е да разпратите на своя роднина или приятел онлайн съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна ще го уцели 100% в райското кътче на душата. При този похват ще изразите своите близки емоции и ще докажете, че цените този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top