Жулиета - значение на името

Жулиета – име, значение, имен ден

Жулиета - значение на името

Жулиета – пълна справка за името, през кой месец ще почерпи за имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Жулиета

Всички свързват това име главно с драмата на Шекспир – възможно е то да е измислено от великия драматург.

Още като малки момиченцата с името Жулиета показват комплициран характер и това е наследство по майчина линия. Външно те приличат на бащите си и са силно привързани към тях.

В училище Жулиета се учи добре, занимава се с музика и танци. Леко усвоява чужди езици. Като девойка обича да чете любовни романи и си води дневник.

Жулиета е добра и не е злопаметна, макар че е способна да скъса отношенията с някого без видими причини. Обича обществото, охотно ходи на гости, посреща приятелите си вкъщи с радост. Добра готвачка е.

„Зимните“ Жулиети са нервни, раздразнителни и много независими. Притежават богата фантазия и са емоционални до наивност. Обичат да правят впечатление с външния си вид. Рядко се разбират със свекървите си.

Родените през лятото са общителни и понякога излишно екзалтирани.

„Есенните“ и „пролетните“ Жулиети са прагматични и обмислят всяка своя стъпка. Умеят да изслушват мнението на другите. По натура са оптимистки.

Жени с това име можете да срещнете доста често сред актрисите, стюардесите, екскурзоводките, учителките по чужди езици, преводачките, манекенките и лекарките.

Щастие в брака Жулиета може да очаква, ако се е омъжила за Андрей, Евгени, Илия, Васил, Наум, Данаил, Павел, Александър, Мирослав. Труден ще бъде животът й със Станислав, Светослав, Асен, Христо.

Кога има имен ден Жулиета

Жулиета не празнува имен ден на точно определен ден. Позволено е личността да почерпи и на още една дата от годината, защото перманентно се отбелязват нови църковни празници, при които като резултат личните имена на личности отбелязват по няколко пъти през календарната година именни дни.

Картички и пожелания за Жулиета

Когато желаете да изпратите поздравления за празника на лицето, което празнува, имате възможност да го направите с божествена поздравителна картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да изпратите на човека с празника писмо с неподражаеми поздравления, което непременно ще го уцели право в райското кътче на душата. При този начин ще изкажете вашите топли емоции и ще изразите, че цените това създание.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top