Честита Коледа

Пожелания за Коледа

Пожелания за Коледа

Нека получите всичко, което желаете и за което мечтаете. Нека тази Коледа ви донесе всичко необходимо в живота. Весела Коледа!

Иска ми се щастието да ви заобикаля, почувствайте радостта от това. Надявам се да си прекарате чудесно с приятелите и семейството си!

С пожелание за коледен сезон, изпълнен с радост. Нека вашите празници да преминат в наздравици и незабравими моменти. Приятно прекарване тази Коледа!

Нека чувствате цялата любов и радост през целия ден и през цялата година. Изпращам ви най-топли поздрави от този празничен сезон и най-добри пожелания за щастие през тази Нова година.

Весела Коледа! Нека Бог да залее живота ви с неограничени благословии на този ден. Прекарайте прекрасно и си направете хубави спомени!

С пожелание за най-невероятната Коледа в живота ти и молитва към Господ да ти помогне да бъдеш още по-добър човек. Нека Бог винаги да те благославя. Обичам те толкова много.

Времето за празнуване и семейни събирания е на път да започне. Подготви се да приемеш най-доброто от тази година. Пожелавам ти Весела Коледа!

Нека тази Коледа да бъде най-ярката и красива Коледа в живота ти. Нека намериш спокойствието и радостта, които си търсил!

Весела Коледа! И най-добри пожелания за здрава, щастлива и спокойна Нова година.

Бъдете благодарни за всички сладки спомени, които тази година ви предложи. Нека вярата и спокойствието се спуснат върху вас. Пожелавам ви весела Коледа и щастлива Нова година.

Надявам се този празничен сезон да донесе късмет и добро здраве за вас и вашето семейство. Изпращам ви много топли пожелания за Коледа!

Нека тази Коледа бъде пълна с изненади, подаръци и поздрави за теб. Прегърни радостта, която този прекрасен повод носи в твоя дом. Весела Коледа!

Нека Божията любов да слезе във вашия дом, за да го превърне в парче от рая. Тази Коледа ви пожелавам да намерите мир и просперитет във всички сфери на живота си.

Даровете на любовта и щастието нека бъдат ваши през този сезон. Пожелавам ви весела Коледа от дъното на сърцето ми!

Пожелавам ви щастлива Коледа и една пълноценна следваща година. Нека бъдете обсипани с невъобразим мир и просперитет. Весела Коледа!

Нека всяко малко нещо от вашия коледен списък с желания се сбъдне. Изживейте магически и блажен празничен сезон тази Коледа!

Нека направим някои спомени на тази Коледа, които ще продължат вечно. Насладете се на най-големия празник през годината. Весела Коледа на вас и вашето семейство!

Нека безусловната Божия любов бъде с теб през цялото време. Весела Коледа на вас и вашето семейство!

В този весел ден искам щастието да те заобикаля по този щастлив повод. Нека Бог обсипе живота ти с неограничени благословии. Направете някои невероятни спомени на тази Коледа!

Надявам се, че този празничен сезон ще донесе късмет и добро здраве за теб и твоето семейство. Прегърни радостта, която този прекрасен празник носи в твоя дом. Весела Коледа и Щастлива Нова година!

Нека тази Коледа завърши годината с весела нотка и да направи път за свежа и светла Нова година. С пожелание за вълшебен и блажен празник.

По време на този празничен сезон на даряването, нека отделим време да забавим темпото и да се насладим на простите неща. Нека всичко от твоя списък с желания се сбъдне. Весели празници!

 

Весели Коледни пожелания за семейството

Нека всичките ви мигове бъдат изпълнени с огромно щастие и поразителна бодрост. Пожелавам на всички вас забележителен коледен сезон!

Благодаря, че ми дадохте най-добрите спомени в живота, които някога бих могъл да поискам. Пожелавам вълшебен коледен сезон на най-очарователното семейство.

Най-хубавото на Коледа е, че ми дава толкова много време да прекарам с вас. Пожелавам ви всичко най-добро на този свят за тази Коледа!

Да имаш семейство като вас е най-добрият коледен подарък, който някога мога да искам. Нека вашето сърце и нашият дом бъдат изпълнени с всички радости, които носи празничният сезон. Весела Коледа.

Нека Коледният сезон донесе само щастие и радост за вас и вашето очарователно семейство. Весела Коледа!

Най-топли мисли и най-добри пожелания за прекрасна Коледа. Искрено съм благодарен, че съм благословен с такова прекрасно семейство. Весела Коледа.

Всяка Коледа е време да прекарате  с толкова много време с прекрасни хора под един покрив. Наистина съм горд, че съм част от това семейство!

Научихте ме на християнските религиозни ценности и ме научихте как да се забавлявам на Коледа! Късметлия съм, защото съм тук, с вас!

Чакам цяла година Коледа, защото това е единственото време, когато всички сме заедно под един покрив. Весела Коледа на всички вас!

Любимите храни и любимите хора са причините Коледа да е най-любимият ми празник. Аз обичам всички ви! Весела Коледа!

Няма значение колко сме далеч един от друг през цялата година, със сигурност ще се обединим под един покрив на всяка Коледа! Весела Коледа!

Пожелавам на всички тази година, Коледа пълна със смях, радост и удовлетворение. Нека всичките ни желания се сбъднат. Весела Коледа!

Радостта от Коледа се удвоява, когато изпращате коледни пожелания по телефона. Само едно просто усилие като това наистина може да направи голяма разлика във взаимоотношенията ви с близките ви!

Празничното веселие на този вълшебен сезон ми напомня за всички красиви коледни моменти, които прекарах с вас. Искам и този път да бъда с вас!

Нека всички ваши дългогодишни мечти се сбъднат тази Коледа. С любов и топлина в сърцето, честита ви Коледа!

 

Пожелание за Коледа за мама

Благодаря ти, че винаги си моят първи поддръжник . Човекът, който съм днес, и всичко, което съм постигнал, дължа на теб. Весела Коледа, мамо.

Камбанният звън и снегът са на път да ти пожелаят весела Коледа и щастлива нова година. Много те обичам, мамо. Липсваш ми.

Правиш сезона весел и светъл, мамо! Да ти е блажен празника. Обичам те толкова много. Весела Коледа и честита нова година.

Весела Коледа, мамо! Благодаря ти, че винаги си до мен и в добро и в лошо. Надявам се да знаеш, че винаги ще съм ти благодарен. Толкова много те обичам.

Където и да отида и каквото и да правя, нося в сърцето си спомените за теб. Благодаря ти, че си най-добрата майка. Весела Коледа!

Тъй като полагаш толкова много грижи във всичко, животът ми е толкова прекрасен. Мила мамо, ти имаш сърце, което свети като хиляда диаманта. Весела коледа на теб!

Мамо, никога няма да мога да изразя любовта си към теб точно както никога няма да мога да я изразя към Коледа. Бъди в безопасност и бъди щастлива през този празничен сезон! С пожелание за радостен празничен сезон.

Наистина съм благодарен, че имам такава и невероятна и подкрепяща майка. Весела Коледа, Мамо! Много добри пожелания за празничния сезон и предстоящата година.

 

Поздрави за Коледа за татко

Никакви думи не могат да изразят стойността, която си ти в моя живот, татко. Радвам се, че Бог ме е благословил с най-добрия баща. Весела Коледа!

Скъпи татко, Весела Коледа. Моля се на Бог всеки ден за твоето добро здраве и добър дух. Винаги си държал да знаеш, че се справям добре. Благодаря ти за всичките ти жертви.

Нека целият мир и радост на Коледа изпълнят сърцето ти през цялата година, татко. Пожелавам ти много весела Коледа и щастлива нова година. Обичам те толкова много.

Скъпи татко, надявам се да знаеш, че значиш много за мен. Желая ти радостен празничен сезон! Весела Коледа и щастлива нова година, татко.

Нека чудесата на Христовата любов винаги те заобикалят и да носят радост в сърцето ти. Весела Коледа на човека, който винаги ни държи силни и единни.

Коледа е подходящо време за преброяване на благословиите и ти, скъпи татко, винаги си на първо място в моя списък. Нека магията на тази Коледа напълни сърцето ти с мир и чудеса.

Ти правиш сезона весел и светъл, татко! Нека имаш блажен празник със сърце, което се издига от радост. Ти си моята благословия, не само по Коледа, но и винаги!

Благодаря ти, че ме оформи като човека, който съм днес. Благодаря ти, че винаги си моя първи поддръжник. Пожелавам ти цялата радост, която носи Коледа. Обичам те толкова много.

 

Поздравления за Коледа за сестра

Обичам как правиш така, че винаги да се чувствам комфортно и щастливо около теб, сестричке. Весела Коледа. Дано и когато пораснеш, да се забавляваш толкова много.

Надявам се топлината на този празничен сезон да остане с теб през цялата година и да ти донесе радост и щастие. Липсваш ми повече, отколкото можеш да си представиш. Весела Коледа.

Да те имам за сестра ми е най-голямата благословия от Бог. Харесва ми как споделяме времето си и се наслаждаваме на празничния сезон заедно. Весела Коледа и честита нова година, сестричке.

Ти си толкова специална за мен, че никога не мога да си помисля за коледни празници без теб. Надявам се, че тази Коледа няма да ме лишиш от своето присъствие!

Скъпа сестричке, ти присъстваш във всички мои тихи молитви и всички мои неизречени желания. Надявам се да видя усмихнатото ти лице по време на тази Коледа и когато започне новата година. Весела Коледа!

Трудно е да се изрази с думи колко си важна за мен. Но трябва да знаеш, че твоето присъствие е най-блаженото в живота ми. Весела коледа на теб!

 

Весела Коледа пожелание за брат

В този празничен сезон ти пожелавам само добро здраве, добър дух и просперитет за теб тази година! Надявам се да имаш страхотна почивка. Весела Коледа, брато!

Надявам се да знаеш, че те обичам толкова много и винаги сме заедно в сърцето ми. Толкова съм благодарна, че те имам в живота си! Весела Коледа.

Придаваш нов смисъл на Бъдни вечер с тъпите си шеги, толкова те обичам, братко. Пожелавам ти весела Коледа и щастлива нова година.

Пожелавам ти късмет и много здраве в този празничен сезон на годината. Нека намериш много причини да празнуваш по време на Коледа!

Без значение какво правиш през годината, Дядо Коледа винаги ще бъде добър към теб, защото моите молитви са с теб. Весела Коледа на моя сладък брат!

Прекара толкова много Коледи с мен, дори когато имаше причините да не го правиш. Това те прави перфектен брат завинаги. Весела Коледа!

 

Коледни съобщения за съпруга

Скъпа, искам да ти благодаря, че си най-голямата ми поддръжница. Нямам думи, които да могат да изразят най-дълбоката ми обич към теб и ти си единственият за мен. Весела Коледа!

Ти си перфектният ангел, за който се помолих. Благодаря ти, че спаси живота ми, когато се давех в самота. С пожелание за весела Коледа с любов и прегръдки!

Нека нашата връзка бъде благословена с любов и обич. Нека да продължи вечно и нека се радваме на щастлив и здравословен семеен живот. Весела коледа на теб!

Ти си най-прекрасната съпруга, която един мъж би могъл да поиска. Ти правиш живота ми завършен и дните ми изпълнени с щастие. Пожелавам ти много специална Коледа тази година!

Ти си не само отлична съпруга, но и любяща майка. Не виждам причина, поради която да не се чувствам късметлия всеки ден, че те имам. Весела Коледа!

 

Коледни текстове за съпруг

Нашият брак е сключен в небето и ти си най-добрият дар от Бог. Искам да бъда с теб по време на тази Коледа и след това. Весела Коледа!

Когато ме прегърнеш, аз се чувствам най-сигурна. Нищо не може да ни раздели, стига Божията благословия да е с нас. Весела Коледа, любов моя!

Когато те погледна, сърцето ми се изпълва с щастие. Усмивката ти прави дните ми изпълнени с любов. Благодаря ти, че си до мен във всичките ми добри и лоши моменти. Весела Коледа!

Нека се молим Бог да ни даде своите божествени благословии на тази Коледа и да направи връзката ни трайна вечно. Весела Коледа на теб миличък!

Само твоето присъствие в дома ни прави празниците ми толкова специални. Искам да прекарам всяка секунда от тази Коледа с този, когото обичам най-много и това си ти. Весела Коледа!

Нашият брак става все по-силен всеки ден от първия му ден. Единствената причина за това е, че колкото повече прекарвам дните си с теб, толкова повече се влюбвам в теб. Весела Коледа!

Ти си най-красивият подарък, който никога не искам да приема за даденост. Спечелих те и ще направя всичко необходимо, за да те радвам винаги. Весела Коледа, любов моя!

 

Коледни съобщения за родители

Благодаря ви за цялата любов, грижи и напътствия. Вие се уверихте, че всичко е наред с мен, дори когато не сте до мен. Обичам ви повече, отколкото можете да си представите. Весела Коледа.

Коледа е свързана със семейството, любовта и грижите. Благодаря ви, че ме накарахте да разбера стойността и смисъла на живота. Весела Коледа, мамо и татко. Обичам ви.

През целия си живот винаги съм искал да бъда човек като теб! Възхищавам ти се, че си толкова добросърдечен човек. Весела Коледа, благодаря, че винаги ме обичаш толкова много.

Мила мамо, честита Коледа. Благодаря, че ме подкрепяш,  дори когато не мога да изразя себе си. Благодаря, че ми беше спасител. Обичам те толкова много.

Винаги е било абсолютно удоволствие да прекарвам ваканциите си с вас. Благодаря, че направихте празниците вълшебни. Много ви обичам. Весела Коледа.

През всичките тези години помогнахте на „Дядо Коледа“ да направи празничния сезон перфектен. Толкова съм ви благодарен. Обичам ви повече, отколкото можете да си представите. Весела Коледа и Щастлива Нова година.

 

Коледни пожелания за син

Удоволствие е да да имаш син, толкова грижовен, мил и силен. Несъмнено си в „послушния“ списък на Дядо Коледа, защото си толкова невероятен син. Весела Коледа!

Коледните празници винаги ще са весели и светли за теб, защото любовта на моя Бог и молитвите ми са с теб. Страхотна Коледа тази година, скъпи сине!

Очакваме с нетърпение да прекараме малко време с теб на тази Коледа! Дотогава ти пожелаваме невероятен коледен сезон.

Сред многото благословии, които съм получил в живота, ти си най-добрата,  защото само ти можеш да изпълниш сърцето ми с радост моментално. Весела Коледа!

С пожелание за най-доброто, което може да донесе Коледа. Напълни сърцето си с коледни песни, бонбони, торти и се потопи в красивия сняг. Весела Коледа, любими мой сине! Обичам те толкова много.

Коледа е много специално време, наслади се на всеки един момент от него. Благодаря, че беше най-добрият син, който можех да поискам. С татко те обичаме много. Весела Коледа.

 

Коледни пожелания за дъщеря

Пожелавам ти най-доброто днес и всеки следващ ден в живота ти. Нека този празничен сезон ти донесе много вълнение и щастие! Весела Коледа!

Пожелавам блажен коледен сезон на моята очарователна малка дъщеря. Ти си най-хубавото нещо, което ми се случи.

Надявам се да получиш всичко, което желаеш за тази Коледа. Прекарай си чудесно и знай, че значиш толкова много за мен. Весела Коледа!

Весела Коледа на фантастичната дама, която отгледах. Дъще, ти ми даде толкова много спомени, които да пазя, но все пак ти пожелавам да създадем още тази Коледа!

Най-добрият подарък, за когото може да се надяваме тази година, е да прекарваме време заедно. Благодаря ти, че направи моята Коледа специална с твоето присъствие. Нека Бог да те благослови днес и винаги, бебче мое.

Ти си най-добрият подарък, който можех да поискам от Бога. Благодаря ти, че ме благослови с твоето съществуване. Обичам те толкова много. Яж, пий и се весели в този празничен сезон, скъпа моя.

 

Коледни пожелания за деца

Бъдете щастливи и се веселете тази Коледа. Надявам се да прекарате благословена Коледа с любимите си хора. Нека хванете Дядо Коледа, който ви изненадва!

Нека Исус ти даде всичко, за което се молиш в този свят ден. Весела Коледа и щастлива нова година предварително, скъпа моя.

Иска ми се да можех да се върна в дните си като дете и да се наслаждавам пълноценно на Коледа! Пожелайте си топла Коледа със семейството и приятеля си! Имайте веселие в сърцето си.

Весела Коледа, скъпа! Надявам се да се насладиш на твоята Коледа с много вкусна храна и красиви подаръци от твоето семейство и приятели. Нека Господ да те благослови.

Нека бъдеш винаги заобиколен от любовта на семейството и приятелите. Нека звънчетата звънят за теб. Весела Коледа, сладурче.

Дядо Коледа ме обича малко повече от теб, не вярваш ли? Кажи ми какво ще ми вземе Дядо Коледа, защото вече знам какво е съхранил за теб! Весела Коледа, мила.

 

Коледни пожелания за приятели

Пожелавам ти тази Коледа да донесе много забавление и щастие за теб. Нека имаш толкова много добри спомени, които да помниш до края на живота си. Весела Коледа скъпи приятелю!

Нека този свят празник бъде изпълнен с истински чудеса на любовта за теб. Весела Коледа!

Толкова съм благодарен на Бог, че съм приятел с теб тази Коледа и така ще бъде винаги. Нека блясъкът на коледните свещи озарява деня ти. Весели празници!

Нека цялата сладка магия на Коледа се събере, за да зарадва сърцето ти и да изпълни всяко твое желание. Пожелавам ти Весела Коледа и Щастлива Нова година.

Не толкова отдавна, на една Коледа, си пожелах сладък, подкрепящ приятел. Не знаех, че желанието ми ще се сбъдне толкова бързо. Весела Коледа!

Бих искал да изпратя милион благодарности, че си ми най-добрият приятел в живота. Надявам се тази Коледа да прекараш невероятно!

Твоето приятелство е фойерверкът, който прави всяка моя Коледа незабравима. Заслужаваш кутия, пълна с благословия през тази Коледа!

Не винаги мога да кажа колко си важен в живота ми. Но просто искам да  знаеш, че радостта от Коледа е непълна без теб!

Топлината на твоето приятелство и очарованието на твоето присъствие са най-добрият коледен подарък за мен. Нека направим тази Коледа пълна със сладки приятелски моменти!

Благодаря за подкрепата и грижите, които винаги си ми предоставял. Нека този празник укрепи нашето приятелство, за да може да издържи всякакви трудности, които животът ни предлага!

Пожелавам ти щастливо, здраво и весело време тази Коледа. Наслади се на всеки момент със семейството, приятелите и близките си. Весела Коледа!

Надявам се тази Коледа да ти донесе нови възможности и да ти даде страхотни идеи. Нека Коледа ти носи и богатство и щастие. Приятно прекарване с приятели и семейство. Весела Коледа!

Весела Коледа на най-добрия ми приятел завинаги! Пожелавам ти сезон, пълен със забавни партита, красиви преживявания, успокояващи предизвикателства и всички нови спомени, които чакаш да създадеш!

Пожелавам ти коледният сезон да блести от любов и доброта. Нека вярата и спокойствието се спуснат върху теб. Нека имаш спокойна и весела Коледа скъпи приятелю.

Никой никога не може да ме обича така, както ти. Благодаря ти, че си като фар, който ми дава надежда и сила в живота. Весела Коледа!

Докато аз и ти останем заедно, винаги ще има любов във въздуха. Ти си блясъкът на радостта и фар на надеждата за мен. Весела Коледа!

Още от първия ден, в който те срещнах, ти се превърна в смисъла на живота ми. Днес ти пожелавам блажена и весела Коледа и се надявам, че се забавлявате страхотно!

Пожелавам ти най-невероятната Коледа в живота ти. Само ти можеш да направиш моето коледно тържество пълно и перфектно. Весела Коледа!

Нека Господ ни даде толкова много прекрасни спомени до края на живота ни. Нека духът на Коледа винаги защитава връзката, която споделят сърцата ни.

Прекарването на време с теб е единственото желание в моя коледен списък с желания тази година. Винаги нося мисълта за теб в ума и в сърцето си. Весела Коледа!

Коледният празник винаги е забавен и по-очарователен, стига да си тук с мен. Благодаря, че винаги правиш всичко да си заслужава. Весела Коледа и щастлива Нова година.

Нека нашата връзка бъде благословена с любов и обич. Нека да продължи вечно и да изпълни живота и на двама ни с щастие и положителни вибрации. Весела Коледа, скъпа приятелко. Приятен празник.

 

Поздравителни Коледни пожелания за колеги

Научих много неща от теб в работата си. Днес мисля за теб като за приятел, който трябва да бъде част от моята Коледа тази година!

Нека този празничен сезон на Коледа донесе всички успехи за теб. Дано постигнеш това, към което си се насочил в живота. Весела Коледа!

Много малко колеги могат да преминат границата и да докоснат най-дълбокото място в сърцето. Ти си един от малкото. Весела Коледа!

Винаги си бил подкрепящ и грижовен колега. Тази Коледа ще бъде непълна без твоето присъствие в дома ми. Весела Коледа и заповядай у нас!

Колегите са част от професионалния живот на човека. Но никога не са знаели, че те могат да станат част от действителния живот. Весела Коледа! Станахте ми приятели!

Споделихме много работни дни заедно, рамо до рамо. Нека споделим празника заедно, рамо до рамо. Весела Коледа скъпи колега!

Пожелавам ти най-щастливите мигове в живота ти тази Коледа. Нека животът ти продължава да бъде изпълнен с радост и удоволствие. Весела Коледа!

Вашата подкрепа и вдъхновение са причините, поради които се чувствам спокойна, дори когато натоварванията са големи. Благодаря ви, че сте толкова добри колеги. Весела Коледа!

Заради колега като теб работата изглежда толкова приятна. Благодаря ти, че внесе толкова много радост в живота ми. Весела Коледа скъпи колега!

Изпращам най-топлите си коледни пожелания за най-готиния колега. Весела Коледа!

 

Послание за Коледа за шефа

Нека тази Коледа ти донесе сноп радост! Пожелавам ти блаженство и весела Коледа. Нека Бог да благослови теб и твоето семейство. Весела Коледа на твоето семейство от моето.

Благодаря ти, че продължаваш да ме вдъхновяваш и мотивираш, шефе. Бог да те благослови в празничния сезон. Пожелавам ти весела Коледа и честита нова година!

Нека този страхотен празничен сезон не ти донесе нищо друго освен радост и успех, които ще продължат през предстоящата година. Весела Коледа, шефе. Весели празници!

Това е възможност в живота за всеки служител да може да работи за такъв шеф като теб. Чувствам се истински късметлия, че работя с теб. Весела Коледа!

С пожелание за приятно прекарване през целия този коледен сезон. Нека да намериш безброй успех и слава през следващите години. Весела Коледа!

Никой не може да ръководи бизнеса толкова успешно като теб. Имам късмета да съм твой служител. Весела Коледа, шефе!

 

Пожелания за Коледа за клиенти

Аз съм толкова щастлив, че имам клиент като теб, който толкова много ме подкрепяше в трудни времена. Весела Коледа с благодарности за всичко, което правиш!

Ти си не само мой клиент, но и най-добрият ми благодетел. Нека този велик празник освети живота ти с успех и веселие. Весела Коледа!

Толкова е прекрасно да работя с теб и бих искал да отпразнувам повече Коледи с теб. Нека да се насладим на празника. Весела Коледа!

Магията на Коледа никога не свършва и най-големият й подарък са семейството и приятелите. Весела Коледа и честита нова година!

Вие правите моите мрачни дни по-светли, а студените – по-топли, просто сте моята най-подкрепяща ръка. Празнувайте радостта, нека усещате това щастие през цялата година. Весела Коледа!

 

Пожелания за Рождество Христово за съседа

Пожелавам весела Коледа на някой, който е повече от съсед за мен. Ти си част от семейството ми и може би най-добрият ми доброжелател.

Ти си една от най – големите причини, поради която обичаме да живеем в този квартал. Гледайки напред се забавляваме много заедно този сезон. Весела Коледа!

Винаги се чувствам страхотно да прекарам Коледа с такъв приятелски съсед като теб. Наистина е голямо удоволствие да бъдеш наш съсед. Весела коледа на теб!

Животът става много по-приятен и спокоен, когато някой има съсед като теб. Благодарен съм, защото съм късметлия. Весела Коледа!

Научих много неща от теб и получих твоята подкрепа и грижи, когато имах нужда. Благодаря, че си толкова невероятен съсед и приятел. Пожелавам ти весел празник.

Нека празникът донесе радост и смях във вашия дом. Нека любовта изпълни сърцата на най-скъпите ви! Весела Коледа и много щастлива Нова година, скъпи съседи!

 

Романтични коледни послания

С пожелание за коледен празник, изпълнен с любов и радост. Не мога и да си помисля за Коледа без теб до мен. Обичам те!

Обичам те с цялото си сърце и искам да знаеш, че няма никой на този свят, който да ме направи по-щастлив от теб. Весела Коледа скъпа!

Няма значение дали сме заедно или далеч един от друг, ние винаги ще бъдем в мислите на другия. Прекрасна Коледа мили мой!

Ти си причината тази Коледа да ми се струва толкова специална. Толкова съм благодарен, че те има в живота ми. Весела Коледа!

Ако трябва да избирам между хубавите моменти на Коледа и теб, бих избрал теб. Защото знам, че заедно ще създадем прекрасни спомени!

На този свят няма нищо по-красиво от Бъдни вечер, прекарана с теб. Твоето присъствие е това, което прави моята Коледа по-приятна и страхотна.

Имам толкова много причини да бъда благодарен на Коледа, но ти си тази, която винаги е на първо място в съзнанието ми. Весела Коледа!

Радостта ми от Коледа се удвоява, когато те видя да се усмихваш. Ти имаш постоянно място в сърцето ми и не те пускам никъде! Пожелавам ти щастлива Коледа!

Благодаря ти, че направи специалната ми Коледа. Очаквам с нетърпение да споделя прекрасни моменти с теб по този красив повод. Изпращам любовта си към теб!

Нямам търпение да се срещнем и да видя красивото ти лице в тази Коледна нощ. Ти изпълваш сърцето ми с толкова много радост и удоволствие. Весела Коледа любов моя!

Сред многото прекрасни подаръци, които ще получа на Коледа, твоето присъствие ще бъде най-ценното. Весела Коледа любов моя!

Ти изваждаш целия стрес от живота ми на Коледа. Благодаря, че изпълваш празниците ми с радост и любов. Всичко, което искам за Коледа, си ти. Весела Коледа, скъпа.

На този, на когото държа толкова много, изпращам сърдечните си пожелания за тази Коледа. Ти си най-добрият човек, когото съм срещала. Честита Коледа!

Благодаря, че разведри живота ми с твоята любов и подкрепа. Искам да знаеш, че ти си всичко, за което съм мечтал. Весела Коледа!

 

Романтични коледни пожелания за гадже

Никога не съм срещал такъв очарователен, любящ и грижовен човек като теб. Любовта, която си ми дал, е безценна и невъобразима. Весела Коледа скъпи!

Докато си с мен, този коледен празничен сезон за мен ще бъде пълен с забавление, щастие и любов. Нека отпразнуваме невероятната любов, който споделяме на тази Коледа!

Нека направим няколко празнични спомени, които ще продължат вечно. Само ти можеш да направиш всеки момент от този красив коледен сезон по-специален за мен!

Ти си най-любящото и лоялно гадже, което някога съм могла да поискам. Всичко, което правиш, ме кара да се чувствам късметлийка и благословена да те имам в живота си. Весела Коледа на теб!

Усмивката ти озарява моята Коледа като елха. Благослови ме с присъствието си тази Коледа и не искам нищо друго. Весела Коледа!

С теб в живота ми никога няма да се притеснявам, че съм самотен и необичан по Коледа! Ти си специалният човек, за когото обичам да мисля винаги. Весела Коледа!

Ти държиш сърцето ми и ме караш да се чувствам спокойно. Благодаря ти, че си моят човек. Нека този празник те приближи до постигането на мечтите и целите ти. Весела Коледа, любов моя.

 

 

Религиозни Коледни послания

Нека Господ Исус изпълни живота ви с вечна радост и безкрайно щастие. Моля се за Коледа, пълна с любов и мир за вас и вашето семейство!

Не става въпрос само за ден, за украса на коледни елхи и пеене на коледни песни, но е и ден за празнуване на безусловната и непрестанна любов на нашия Господ към нас!

Нека светлините на Коледа да ви водят към истинското християнство. Нека учението на Коледа просветли душата ви с небесна мъдрост! Весела Коледа!

Докато празнувате раждането на нашия Господ Исус, искам да знаете, че моите молитви са винаги с вас и винаги ще имате Христовите благословии в живота!

Коледа е награда за тези, които вярват в Христос. Тя идва с обещание, че Христос никога няма да изостави скъпите си последователи. Весела Коледа!

Дарът на спокойствието и истинската любов да те заобикалят като Божи щит. Пожелавам ти да намериш смисъла на живота си чрез молитвите, които отправяш. Весела Коледа!

Нека чудото на Коледа ти донесе изключителна радост и щастие. Бог да ти даде щастие и мир между теб и твоето семейство. Весела Коледа.

 

Вдъхновяващи пожелания за Коледа

Коледа не е само да се забавлявате и да създавате щастливи спомени, но също така е и да се свържете с хората и да бъдете Дядо Коледа за тях в реалния живот!

Бъдете благодарни за всички сладки спомени, които тази година ви е дала досега. Насладете се на всеки миг от Коледа, защото тя дойде с обещание за по-добро утре!

По този прекрасен повод искам да знаете, че сте едно от най-хубавите творения на Бог и че той никога няма да ви разочарова в живота. Весела Коледа!

Без значение какво се случва в живота, уверете се, че не спирате да вярвате в себе си. Весела Коледа на вас и вашето семейство. Приятно прекарване!

Животът понякога може да бъде толкова несправедлив. Но това не означава, че трябва да спрете да мечтаете. Нека този коледен сезон да е пълен с нови надежди и мечти за вас!

Ако се огледате, ще видите, че Бог ви е благословил по много повече начини, отколкото е направил за другите. Имате още причини да бъдете благодарни на тази Коледа!

Винаги мълчете и оставете действията си да говорят вместо вас точно като коледна свещ – никога не вдига шум, но тихо гори, за да освети света. Весела Коледа!

Тази Коледа изживейте чудесата на любовта. Нека радостта се разпространява навсякъде около вас. Весела Коледа!

Пожелавам ви коледният сезон да блести от любов и доброта. Рискувайте в живота, за да спечелите. Нека постигнете успех във всяка сфера на живота. Весела Коледа!

 

Текстове за Коледна картичка

Нека радостта и спокойствието на Коледа бъдат с вас през цялата година Пожелавам ви Честита Коледа!

Надявам се, че Коледният сезон изпълва дома ти с топлината и радостта, които ти и твоето семейство заслужавате. Най-добри пожелания за Коледа!

Малка усмивка, дума за развеселение, малко любов от някой близък, малък подарък от скъп човек, най-добри пожелания за следващата година. Весела Коледа!

Нека добрите времена и съкровища от настоящето се превърнат в златните спомени за утрешния ден. Пожелавам ви много любов, радост и щастие. Весела Коледа!

Нека тази Коледа ти донесе много причини за усмивка. Пожелавам на теб и твоето семейство много щастлива и радостна Коледа.

Пожелавам тази Коледа да завърши настоящата година с весела нотка и да направи място за свежа и светла Нова година. Тук ти пожелаваме весела Коледа и щастлива Нова година!

Желая ти мир, просперитет и по-добро утре. Весела Коледа за теб и твоето семейство!

Христос ще украси живота ви точно както сте украсили красивото коледно дърво с изключително внимание! Весела Коледа!

Нека празникът донесе радост и смях в твоя дом. Нека любовта изпълни сърцата на най-скъпите ти! Весела Коледа!

Изпълни сърцето си с надежди за утре, а ума си със спомени от вчера. Пожелавам ти щастлива Коледа!

Нека да имате близките си наблизо през този празничен сезон на Коледа! Всички добри пожелания за вас!

Нека радостите ви да бъдат вечни, а болките ви да са моментни. Весела Коледа на вас и вашето семейство!

 

Кратки Коледни поздравления

Това е месецът на какао и бисквитки, сняг и шейни, коледни песни и радости, смях и любов, декември е … Весела Коледа!

Мисля за вас по време на празничния сезон и ви пожелавам най-доброто във всички аспекти от живота. Весела Коледа с цялата ми любов.

Най-веселото време на годината с ХO ХO ХO ХO на Дядо Коледа. Желая ви весела Коледа и щастлива Нова година!

С пожелание за най-доброто от това, което може да ви донесе тази Коледа, весела, спокойна и изпълнена с любов Коледа!

Напълнете сърцето си с коледни песни, бонбони, торти и се потопете в красивия сняг. Весела коледа на вас!

Това е сезонът на разпространение на любов и радост към всички, които срещате. Бъдете заедно! Имайте разтърсваща Коледа.

Звънят камбани и всички пеят, Коледа е! Коледа е! Всичко най-добро за вас през следващата година!

 

 

Коледа винаги е свързана с прекарване на времето с любимите хора. Независимо дали става въпрос за членове на семейството, приятели или познати. Това е фестивал на радостта, щастието, бисквитките, обилното хапване и декорациите.

Не е Коледа, ако не получите пожелание или картичка от хората около вас. Така че бъдете до своите близки и им изпратете красиви коледни поздравления. Празниците няма да бъдат същите, без да направите това със сигурност.

Намерете смислен и сладък текст, за да споделите своето Весела Коледа на любимите си хора и отпразнувайте празника подобаващо. Нищо не е по-топло от ваканционните пожелания от скъпите за вас хора, така че какво чакате?

Изберете любимите си коледни пожелания и сте готови! Споделете любовта и радостта – Коледа наистина има стойност. Надяваме се да имате благословена Коледа със семейството и приятелите си!

Коледа е най-големият празник за християните. Коледните празници носят пълен пакет радост, усмивки и смях за всички. Това е денят, в който се е родил Христос. Това е денят за празнуване на любовта, благодарността и духа на даване, споделяне и разпространение на щастието.

Ако сте християнин, знаете какво означава този ден. Част от традицията е да пожелаваме на другите Весела и Щастлива Коледа! И дори да не сте християнин, наистина трябва да знаете, че духът на Коледа е да бъде споделян от всички. Той е универсален.

В PozdraviMe.com имаме всички видове коледни пожелания и картички, от които може би имате нужда. Просто погледнете всички тези добри Весели Коледни поздрави.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top