Честито кръщене картичка

Пожелания за кръщене

Кръщенетата са радостни поводи и може да е трудно да се намерят правилните думи. Тук ще откриете някои от най-добрите пожелания за кръщелни картички, адресирани до родителите, до детето или пък до възрастен, който бива кръщаван.

 

Оригинални пожелания за кръщене

На този специален ден, скъпо дете, ние празнуваме този акт на вяра. Пожелаваме ти през целия  живот здраве, вяра, надежда и любов. Поздравления, (име на детето).

Радост и мир в този монументален ден! Нека винаги чувствате Божието присъствие, както през добрите, така и през лошите времена. Знайте, че Божията утешителна любов ще ви обгърне, ще ви издигне и ще ви насочва. Честито.

Пожелавам на цялото семейство любов, щастие и благословия, сега и винаги. Нека вярата на детето ви остане чиста и непоклатима през целия му живот. Поздравления за кръщението на (името на детето).

Докато представяте детето си на Бог по този значителен повод, нека Божията любов озари всички вас и да освети пътя ви, който да ви води всеки ден. Моля се сърцата ви винаги да са пълни с любовта на Създателя. Поздравления за кръщението на (името на детето).

Благословия за теб по този вълнуващ повод, прекрасно дете. Докато растеш и се развиваш, винаги помни, че Бог те наблюдава и осветява пътя ти. Дори когато станеш възрастен, знай че винаги ще останеш дете на Бог. Поздравления за твоето кръщение.

Това е ден на преданост и благословия за теб, сладък малък херувим. Надявам се завинаги да чувстваш любовта на семейството си, приятелите и Святия Дух в сърцето, както и в ума си.

Кръщенето е показател за вашата вяра и преданост към Исус и днес вие наистина ще почувствате неговата всеобхватна любов и приятелство. Поздравления!

Благодаря ви, че ме поканихте да стана свидетел на кръщението на вашето прекрасно ангелче. Нека Бог да благослови (името на детето) винаги и да му даде сила и здраве в житейския път на (име на детето).

Бебето ви е толкова ценно допълнение към християнското семейство и знам колко щастливи трябва да сте всички с това действие. Благодаря ви, че ми позволихте да стана свидетел на даряването на вашето прекрасно дете на Бог чрез кръщението му.

Невинността и красотата на бебето са прекрасни за изживяване. Изключително съм радостен и благодарен да бъда част от този заветен ден на кръщенето, докато поверявате (името на детето) в Божиите ръце. Благодаря ви, че ме поканихте, и Бог да благослови вашето семейство.

И двамата сте невероятни родители и е лесно да се осъзнае и види колко обичате бебето си. Поздравления за решението да го поверите на Бога. Не се сещам за по-добро нещо, което бихте могли да направите за бъдещето му. Най-добри пожелания за всички дни, които идват!

Много съм благодарен, че мога да стана свидетел на вашата любов и отдаденост, докато се доверявате на Бог за грижите над (името на детето). Нека този ден бъде крайъгълен камък в живота на вашето дете, който винаги е специален за вас.

Изпращам най-добрите си пожелания в този важен ден за кръщенето на вашето бебе. Надявам се неговото кръщение да бележи дълъг живот на духовна любов във вашето семейство. С цялата си любов ви поздравявам за този свещен ден.

Бог да те благослови, (името на детето), по този свят повод. Нека Господ да те гледа с лекота и щедрост, а ти да цениш и почиташ любовта му сега и завинаги.

В Божията благодат и по Божи образ сте ни удостоили с присъствието си. Надявам се, че ще цените Исус в сърцето си, завинаги и винаги. Поздравления за кръщението в Христовата църква.

Изпращам цялата си любов и най-добри пожелания към вас и (името на детето) в този специален ден за кръщене. Знам колко важен е този ден и съм толкова щастлив да го отпразнувам с вас. Бог да ви благослови и да ви даде радост в живота!

Божият план ще ви отведе по пътя на радостта и този ден ще отбележи първия от много заветни моменти и спомени, които ще споделите с близките си. Поздравления за кръщенето, сладко ангелче.

Поздравления, (име на детето), за този свещен етап от твоя живот. Пожелавам на теб и на цялото ти семейство запомнящ се ден, който да постави началото на цяла разходка с Иисус. Много любов.

Поздравления за този важен момент в духовния живот на (името на детето) и нека Бог в своята безкрайна милост благослови (името на детето) и да накара неговите благословии да блестят върху вашето дете днес и винаги.

Толкова съм развълнуван да се присъединя към вас, за да отпразнуваме кръщенето на любимото ви дете. Пожелавам ви цял живот любов, вяра и успех във всичко, което правите.

На този ден, докато участваме в красивата церемония на кръщението на вашето дете, искам да отделя малко време, за да изразя своята любов и най-добри пожелания за вас и (името на детето). Поздравления за този свят етап!

В този специален ден от кръщенето на вашето бебе ви изпращам цялата си любов и най-добри пожелания. Благодаря ви, че ми позволихте да участвам в такава трогателна церемония. Бог да ви благослови.

Благословия за този красив етап в живота на вашето дете! Моля се (името на детето) да расте заедно с Исус в сърцето му. Поздравления за вас и вашето семейство.

Уважаеми (име на детето), нека Божията благодат и благословии, които получавате на тази дата на кръщението, да ви водят през целия живот. Поздравления за присъединяването към християнството и вярващите.

Бог да благослови (името на детето) на този важен ден. Нека сърцето и душата му да се прочистят със светена вода и мислите, и намеренията му да останат чисти. Пожелавам най-доброто на цялото ви семейство по този свят повод.

(Име на детето), всички ние сме наистина развълнувани от твоето кръщене и възможността да станем свидетели на този значителен ден. Нека този специален повод да бъде ценен от всички и да създаде трайни спомени. Всичко най-добро!

Скъпо дете Божие, желаем ти да бъдеш благословено на твоя кръщелен ден. Нека той да бъде изпълнен с мир и любов. Честито.

Поздравления за (името на детето) за този свещен ден на кръщението. Бог обича всичките си деца и в този важен случай вашето дете ще тръгне по път на правда и добродетел, изпълнявайки специалния Божи план.

Нека почувствате как Бог ви се усмихва в деня на кръщенето ви и през всички дни от живота ви. Нека опознаете всички благословии на Божията нежна любов, докато растат, за да го опознаете по-дълбоко, ден след ден. Поздравления за вашето кръщение, (име на дете).

Тъй като Божията светена вода се поръсва върху (името на детето) днес, нека това бележи красиво начало на плодотворен и изпълнен с духовност живот за вашето дете. Поздравления на цялото семейство!

Да бъдеш кръстен не е никак малко, защото е публична декларация за твоят вяра в Господ. (Име на дете), толкова се гордея с теб и ти изпращам най-развълнуваните си поздравления.

Поздравления за твоето кръщение, име на детето! Нека разходката ти с Господа бъде толкова свежа и обновена, колкото и когато излизате от тази прочистваща вода.

(Име на детето), повечето хора не осъзнават колко голям е денят на кръщението, докато не преминат през него. Поздравления за големия ти ден!

​​(Име на дете), нека вашето кръщение създаде много приятни спомени, страхотни снимки и дълготрайни благословии, които дори не бихте си помислили. Нека Господ да ви благослови, че откликнахте на неговия призив. Поздравления за вашето кръщение.

(Име на възрастен), в деня на твоето кръщение, помни всички неща, през които си преминал. След това погледни напред към всички неща, на които можеш да се насладиш в Божията благодат. Поздравления за членството в най-доброто семейство, което съществува!

 

Пожелания за кръщене на момче

Поздравления за кръщението на (името на детето). Толкова съм благодарен, че съм част от този специален ден на вашето заветно мъниче. Нека неговият кръщелен ден бъде началото на дълъг и благословен живот. Много любов към всички вас.

Изпращам ви най-искрените и най-сърдечните си пожелания за кръщенето на вашето малко момче, (име на детето). Светът със сигурност ще е по-добро и по-светло място оттук насетне.

Наистина сме смирени, че можем да присъстваме на кръщението на вашия син. Молим се той да расте и да цъфти в Божията лечебна светлина и винаги да чувства топлата прегръдка на нашия Господ.

По този паметен повод се събираме, за да отпразнуваме кръщенето на вашия син в благосклонното присъствие на нашия Господ. Благодарен съм, знаейки, че Божиите напътствия винаги ще водят пътя на (името на детето) с доброта и състрадание. Честито.

 

Пожелания за кръщене на момиче

Скъпа (име на детето), добре дошла в християнското семейство. Днес ти бележиш началото на своя нов живот, отдаден на Христос. Поздравления за този свят ден и бъди изпълнена с любов и мир.

Чистотата и невинността на детето е красив подарък за всеки. Днес празнувам скъпоценния ви дар с вас, докато се доверявате на Бог да се погрижи за детето ви. Честит кръщелен ден, скъпа (име на детето)!

Скъпа (име на дете), поздравления за тайнствения етап на твоето кръщение! Нека чувстваш Божията любов през всичките дни от живота си. Пожелавам на теб и цялото ти семейство да бъдете благословени.

(Име на дете), всички ние сме толкова горди от теб. Твоето кръщене е ден, който трябва да бъде ценен през следващите години и със сигурност ще бъдеш благословена от Бог. Честито.

Оценка: 4.4 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top