Картичка с честита нова година

Пожелания за Нова година

Съдържание

Пожелания за Честита Нова Година

Нека тази нова година ви донесе много радост и забавление. Нека намерите мир, любов и успех. Изпращам най-сърдечното си пожелание за нова година!

Надявам се, че новата година ще бъде най-добрата година в живота ви. Нека всичките ви мечти се сбъднат и всичките ви надежди бъдат изпълнени!

Надявам се животът ви да е пълен с изненада и радост през новата година, която предстои да започне. Нека бъдете благословени с всичко, което искате в живота.

Спомнете си всички добри спомени, които сте създали, и знайте, че животът ви ще бъде пълен с чудеса през следващата година. Честита Нова година!

Днес те обичам повече, отколкото те обичах вчера. И утре ще те обичам повече, отколкото днес. Честита Нова година!

Още една прекрасна година ще свърши. Но не се притеснявайте, още една година е на път да украси живота ви с неограничени цветове на радост и щастие!

Нека Нова година ви донесе щастие, мир и просперитет. С пожелание за радостна година!

Нека тази година донесе ново щастие, нови цели, нови постижения и много нови вдъхновения в живота ви. С пожелание за година, пълна с щастие!

Искам да имам нова година, блестяща като очите ти, сладка като усмивката ти и щастлива, колкото и нашите отношения. Честита Нова Година! С пожелание за страхотна нова година!

Пожелавам ви много щастлива Нова година. Надявам се, че ви предстои страхотно време!

Единственото ми желание за тази Нова година е, че искам да те обичам повече от всякога, да се грижа за теб повече от всякога и да те правя по-щастлив повече от всякога! Честита Нова Година!

Твоята любов изпълни сърцето ми с щастие, което никога не съм изпитвал. Ти ми даде живот, за който никога не съм знаел, че съществува. Пожелавам ти любовта ми и страхотна нова година!

Искам да имам година, изпълнена с щастие и сила, за да преодолея всички тъмни часове. Ти си истинска благословия. Честита Нова година, любов!

Най-добрите приятелства са тези, които не изчезват, независимо от всичко. Те остаряват и правят живота ни жив, когато нещата се объркат. Благодаря, приятелю за всичко. Приятна Нова година!

Нека новата година донесе всички хубави неща в живота, които наистина заслужавате. Вече имахте невероятна година и ще имате още една невероятна!

Вашето присъствие в живота ми е като отворена врата, която приветства щастието и радостта в изобилие. Никога досега не съм се чувствал толкова жив. Честита нова година!

Животът е пълен с възходи и падения, но благодарение на теб, никога не се чувствам унил. Благодаря за подкрепата ти. Много те обичам, честита Нова година. Бог да те благослови.

Честита Нова Година! Надявам се всички ваши усилия да са успешни.

Махнете за сбогом на старото и прегърнете новото с пълна надежда, мечта и амбиция. Пожелавам ви щастлива нова година, пълна с щастие!

С пожелание за година, изпълнена със смях, успех и мир, скъпи колеги. Нека Бог да благослови всеки един от нас и нашите семейства. Честита Нова Година.

Нова е годината, нови са надеждите, нови са решенията, нов е духа и нови са моите топли пожелания само за вас. Имайте обещаваща и пълноценна Нова година!

Нека 12-те месеца на новата година бъдат пълни с нови постижения за вас. Нека дните бъдат изпълнени с вечно щастие за вас и вашето семейство!

Свежи НАДЕЖДИ, свежи ПЛАНОВЕ, свежи УСИЛИЯ, свежи ЧУВСТВА, свежо ОБВЪРЗВАНЕ. Посрещнете ново ОТНОШЕНИЕ. Честита Нова Година!

Нека радостите от новата година да продължат вечно във вашия живот. Дано намерите светлината, която да ви води към желаната дестинация. Честита Нова Година!

Време е да украсите живота си с цветовете, които тази нова година ще донесе за вас. Нека животът ви блести по-ярко от хиляда мълниеносни звезди!

Честита Нова Година! Надявам се всичките ви мечти да се сбъднат!

Нова година е като празна книга. Писалката е във вашите ръце. Това е вашият шанс да напишете красива история за себе си. Честита Нова Година!

Надявам се, че новата година ще бъде пълна с позитиви за вас. Време е да прегърнете радостите, които тя носи за вас. Честита Нова Година!

Новогодишни пожелания

Ти дойде в живота ми, за да сложиш край на всичките ми страдания и лоши времена. Днес съм по-щастлив от най-щастливия човек на света. Честита нова година миличка!

Ти несъмнено си най-доброто човешко същество, което някога съм срещал в живота си. Има толкова много неща, които мога да науча от теб. С пожелание за прекрасна следваща година!

Нова година е като празна книга, а писалката е в твоите ръце. Това е твоят шанс да напишеш красива история за себе си. Честита Нова Година!

Нека Нова година започне със свежи радости и живот, изпълнен с мир. Нека и ти получиш топлина и сплотеност и просперитет. Честита Нова Година!

Докато си с мен, нямам нужда от друга причина да празнувам новата година. Ти си съвкупност от всички причини, поради които трябва да се усмихвам. Пожелавам ти честита нова година!

Нека тази предстояща година да бъде толкова прославена, колкото си пожелаеш. Направи тази година по-запомняща се от всякога, като постигнеп всичките си цели. Спокойна и щастлива нова година!

Пожелавам ти честита Нова година с надеждата, че ще бъде благословена за теб!

Измина още една година, дойде още една година. Пожелавам ти с всяка година да постигаш всичките си мечти. Бог да те благослови с любов и грижа. Честита Нова Година.

Животът не се състои в притежанието, а в това да оценяваме, това, което имаме! Нови надежди и стремежи. Честита Нова Година!

ЧНГ на приятели

През последните години си бил най-невероятният приятел в живота ми. Надявам се, че никога няма да спреш да правиш това. Честита Нова Година!

Да стана твой приятел беше най-доброто нещо, което направих през миналата година. Наистина бих искал да поддържам това приятелство живо до края на живота си!

Благодаря ти, че ме подкрепяш, когато нещата станат трудни и се уморя от живота. Нека Господ благослови нашата връзка и теб – завинаги и винаги. Приятен празник. Честита Нова Година.

Без теб миналата година нямаше да е толкова пълна със сладки спомени. Нямам търпение да направя същото през тази година. Пожелавам ти честита нова година!

Нека всичките ти мечти се сбъднат и да намериш любовта на живота си тази нова година. С най-добри пожелания за теб! Благодаря ти, че си ми толкова добър приятел!

Миналата година беше специална в живота ми, защото те срещнах. Следващата година ще бъде специална, защото вече те имам за най-добър приятел!

Може да станеш милиардер тази нова година, за да не се налага да плащам вече сметките ти в ресторанта. С пожелание за успешна година напред!

Чудесно е да се замислим колко бързо станахме толкова добри приятели помежду си. Сигурен съм, че приятелството ни ще продължи вечно. Честита нова година!

Получих много благословии в живота си, но ти винаги ще бъдеш най-добрата, която Бог ми е давал. Честита нова година приятелю!

Може би не винаги те оценявам като приятел, но дълбоко в сърцето си имам място за теб, което никой никога не може да заеме. Честита Нова Година!

Насладих се тази година с теб толкова много, че нямам търпение да започна следващата. Благодаря ти, че ми показа истинския цвят на приятелството. Честита нова година скъпи приятелю!

Романтични новогодишни поздрави

Почти е краят на още една прекрасна година за нас. Обещавам, любовта ми към теб ще бъде по-силна с изминаването на всеки ден през новата година!

На този свят няма нищо, което да отслаби любовта ми към теб. Аз съм твой до края на времето. Пожелавам ти година пълна с любов!

Бях толкова зает да те обичам, че едва забелязах как измина още една година. Честита Нова Година, любов моя! Желая ти цялото щастие на този свят!

Докато се подготвяш да посрещнеш нова година в живота си, искам да знаеш, че винаги ще намирам нови начини да ти обичам! Честита Нова Година!

Няма значение колко години идват и си отиват – аз винаги ще ценя всичките ни красиви моменти, независимо от всичко. Обичам те, скъпа. Честита Нова Година.

Моята нова цел е да те обичам повече, отколкото през последната година. Обещавам да направя тази нова година чудесна за нас. Честита Нова Година!

Много е трудно да се изрази с думи колко много значиш за мен. Ще те избирам отново и отново, защото съм истински, лудо и дълбоко влюбен в теб. Честита Нова Година!

Всяка нова година е причина да се влюбя в теб по нови причини. Честита Нова Година! Никога няма да спра да се влюбвам в теб!

Твоята сладка усмивка може да ме накара да забравя най-дълбоката си болка и най-тежките си скърби. Честита Нова Година, скъпа. Ти си причината, поради която новите години са толкова невероятни!

Оригинални поздрави за приятелка

Всеки момент, прекаран миналата година с теб, ме накара да осъзная колко си важна в живота ми. Не искам да те губя никога. Честита Нова Година!

Откакто те срещнах, ти стана целта на живота ми. Просто искам да те държа близо до себе си и да те обичам с всичко, което имам. Честита Нова Година, любов моя!

Споделяме химия, която някой ден може да създаде най-мощната връзка на този свят. Нека изведем връзката си на съвсем ново ниво през тази нова година!

Не мога да повярвам, че ще прекарам нова година с най-красивата дама в света. Благодаря ти, че ми даде шанс да те обичам. Честита Нова Година!

Всяка нова година от живота ми може да бъде пълна само с любов и романтика, защото ти си в живота ми. Очаквам с нетърпение да прекарам още една красива година с теб!

Единственото, което ми се иска да имам за новата година е възможността да те карам да се чувстваш щастлива винаги и завинаги. Твоето щастие винаги ще ми бъде приоритет номер едно!

Благодаря ти, че направи живота ми по-малко нещастен и по-пълноценен. Ти добавяш нови цветове към живота ми. Обичам те толкова много. Честита Нова Година.

Не красотата ти, а красотата на твоята душа ме накара да се влюбя в теб. Искам хиляда нови години с теб в живота си!

Твоята любов е като мелодия в главата ми, която успокоява съзнанието ми и подслажда живота ми. Твоето съществуване е дар, който получих от Бог. С пожелание за щастлива нова година, изпълнена с любов!

Имаш очарователна усмивка, която стопява сърцето ми всеки път, когато те погледна. Ти си моето вдъхновение и надеждата в живота ми. Нека имаш блаженна година. Честита Нова Година!

Бог ми даде още една възможност да те обичам толкова много. Наричам я нова година! Честита нова година скъпа! Ти си най-хубавото нещо, което ми се случи!

Лесно е да се намери щастие, но не винаги е лесно да се намери чиста радост и спокойствие. Преди да започне тази нова година, скъпа, обещавам да ти дам всичко това в изобилие. Честита Нова Година!

Ти си неразгадана мистерия, неразрушена магия и неразкрито съкровище. Тази нова година, позволиш ми да бъда Шерлок Холмс на твоята история! Честита Нова Година!

С пожелание за по-добра година с нови възможности и красиви моменти. Честита Нова година, сладурче. Предстои ти страхотна година.

Ти си истинското слънце в живота ми и човека, който ме кара да се чувствам спокоен. Благодаря ти за всичко. Остани с мен, винаги и завинаги. Честита Нова Година.

Нека тази предстояща година ти донесе смях и радост, щастие и успех. Бог да те благослови, сладурче. Честита Нова Година!

Новогодишни поздравления за гадже

Бог е бил твърде мил, за да изпрати някой като теб в живота ми. Искам да съм сигурен, че този божи дар ще остане с мен завинаги. Честита Нова Година!

Искам да те направя щастлив точно по начина, по който ти ме направи щастлива, като дойде в живота ми. Искам да празнувам още много нови години с теб до края на живота си.

Очаквам с нетърпение да прекарам още много романтични моменти с теб през следващата година. Благодаря ти, че благослови живота ми с твоето присъствие. Честита Нова Година!

Бях на седмото небе през цялата последна година. Никога не съм знаел, че любовта ти към мен е толкова дълбока и толкова истинска. Честита Нова Година!

Ако можех да живея хиляда години на тази земя, щях да избера да живея с теб през цялото време. Твоята любов означава всичко за мен сега. Честита Нова Година!

Искам да прекарам новата година точно както миналата година. Толкова беше пълна с любов и щастие. Надявам се, че новата година няма да бъде нищо по-малко от това.

Чувствам се късметлия, че в живота си имам скъпоценен камък като теб. Ти правиш всичко по-лесно и просто. Благодаря ти, че си ми толкова невероятна подкрепа. Честита Нова Година.

Нямаш представа колко голямо въздействие оказваш върху живота ми. Благодаря, че ме избираш отново и отново. Честита Нова година, скъпа. Обичам те.

Прекарването на една прекрасна година до теб ме направи по-добър човек и в това няма съмнение. Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си с теб. Честита Нова Година.

Тази предстояща година си пожелавам Бог да ти помогне с всичко и да те благослови през цялата година. Честита Нова година, скъпа.

Чувството, което изпитвам към теб в сърцето си, винаги ми дава толкова много вдъхновение и надежда за бъдещето. Твоята любов е горящ пламък, който подхранва съзнанието ми и поддържа сърцето ми да бие! Честита Нова Година!

Всеки сантиметър от тялото ми жадува за теб и всяка част от душата ми те желае. Ти си единствената причина да се усмихвам всеки ден. Честита Нова Година!

Изпълваш сетивата ми и ме караш да искам да те обичам 10 пъти повече от всякога. Честита Нова година, обичам те до луната и обратно.

Честита Нова година пожелания за съпругата

Благодаря, че си най-прекрасната съпруга на този свят. Наистина искам да направя тази година много специална за теб. Честита нова година скъпа моя!

Никога не съм съжалявал дори и за момент, че съм бил с теб. Твоето присъствие е най-сладкото нещо, което някога може да ми се случи. Честита Нова Година!

Толкова съм зает да живея добрите години, че почти забравих как се чувства една лоша година! Благодаря, че направи живота ми райско късче. Честита нова година миличка!

Ти не само превзе, но и завърши моя дом и моя свят. Искам да прекарам всяка година от живота си в любов. Пожелавам ти честита Нова Година!

Изпълни живота ми с изобилие от любов, радост и усмивки. Ти си такава съпруга, която само щастливец може да получи. Честита Нова Година!

Ти си най-голямата благословия в живота ми. Ти сбъдна всяка моя мечта. Нека новата година ти донесе цялата радост, която заслужаваш!

Винаги ми създаваш чувство за удовлетворение. С теб се чувствам пълноценна и горда. Не искам и да си помислям да започна нова година без теб. Честита Нова Година!

Никой не може да ме обича повече от теб. Не мога да си спомня кога за последен път се почувствах тъжен, откакто ти дойде в живота ми. Благодаря ти, че си толкова страхотна съпруга. Честита Нова Година!

Безусловната любов, която получих от теб, никога не може да бъде отплатена. Мога само да ти обещая, че ще направя всичко необходимо, за да те зарадвам в живота. Честита Нова Година!

Благодаря, че ми даде любовта си. Знам, че през следващата година ще бъдем по-щастливи от всякога. Честита Нова година, Благодаря ти много за всичко. Обичам те.

Надявам се с цялото си сърце да получиш цялата любов и уважение, които заслужаваш през Новата годин. Честита Нова година, мила моя.

Благодаря ти, че се съгласи да прекараш остатъка от живота си с мен! Искам да те направя по-щастлива от миналата година. Честита Нова година, скъпа.

Ти си зеницата на очите ми. Ти правиш всичко по-добре и не бих могъл да поискам някоя друга освен теб да ми бъде партньор. Обичам те много, мила моя. Честита Нова Година.

Честита Нова година пожелания на съпруга

Ти си и винаги ще останеш да бъдеш мъжът на моите мечти. Обичам те с цялото си сърце и те уважавам като човека, който си. Честита Нова Година!

Животът ми е по-скоро като приказка, откакто ти дойде в него. Направи така, че цялата тъга в живота ми да изчезне с едно докосване на твоята любов. Честита Нова Година!

Мечтаех за сладък съпруг и щастлив дом и бог ме запозна с теб. Ти си най-доброто постижение в живота ми. Честита Нова Година!

Не мисля, че някога мога да имам лоша година в живота си, стига да си в нея. Ти наистина си най-добрият партньор, който може да съществува в живота ми. Честита Нова Година!

Благодаря, че направи последната година от живота ми колекция от красиви спомени. Твоето присъствие в него е всичко, за което съм мечтала. Честита Нова Година!

Сърцето ми е като океан, пълен с любов към теб. Любовта, която изпитвам към теб, е толкова дълбока и никога не може да пресъхне. С пожелание за дълъг и здравословен живот! Честита Нова Година!

Твоето присъствие в живота ми е феноменално. Даде ми толкова много вълнуващи моменти и прекрасни спомени, които да пазя завинаги. Пожелавам ти честита нова година!

Ти си най-важната част от живота ми. Прекарах най-запомнящите се години от живота си с теб. Благодаря ти, че си най-добрият съпруг. Честита Нова Година!

Това е нещо повече от поредната нова година с теб. За мен предстои още една добра година, която да прекарам в обич и грижа за теб.

Ти стана част от живота ми още преди да го осъзная. Най-голямото удоволствие за мен през новата година ще бъде целта да те направя щастлив. Честита нова година скъпи!

Благодаря ти, че ме накара да се чувствам толкова специална. Ти си не само съпругът ми, но и най-големият ми поддръжник. Честита Нова Година!

Сърцето ми бие по-бързо, когато ме докоснеш. Само една проста мисъл за теб може да предизвика усмивка на лицето ми. Обичам те до луната и обратно. Честита Нова Година!

На път е друга страхотна година. Просто исках да ти благодаря, че си принцът на моята приказка. Обичам те, докато смъртта ни раздели и дори след това. Честита Нова Година.

Благодаря ти, че ме накара да се чувствам като най-важния човек. Обичам те повече, защото ме накара да се влюбя в себе си! Честита Нова година.

Новогодишни пожелания за родители

Да имам родители като вас е благословия за цял живот. Благодарен съм ви, че ме обичате и се грижите за мен от раждането ми. Честита Нова Година!

Да мога да прекарвам всяка нова година с вас е най-прекрасното преживяване в живота. Нека новата година донесе дълготрайна усмивка и на лицата ви.

Дори и да умра и да се родя хиляди пъти от хиляда различни родители, никога не бих могъл да бъда толкова щастлив, колкото съм, че съм ваше дете! Честита Нова Година!

Бог винаги има най-добрия план за мен. Всичко започна, когато той реши да ме изпрати при най-удивителните родители в света. Честита Нова Година!

Искам да направя тази нова година най-добрата за вас двамата. Искам да се уверя, че сте щастливи и се наслаждавате на всеки момент от годината. Честита Нова Година!

Честита Нова Година съобщения за семейството

Имам късмет, защото имах семейството си да ме подкрепя във всички лоши и добри времена. Искам да пожелая щастлива нова година на моето невероятно семейство!

Цялата година чакам точно това време в годината, за да се върна в моя сладък дом, за да прекарам новогодишната нощ с моето сладко семейство. Честита Нова Година на всички!

Няма значение колко далеч съм от вас, момчета, винаги ще ми липсвате и особено сега, защото е новогодишната нощ. Честита Нова Година!

Остават още няколко часа, но вече започнах да пропускам вкусното готвене на мама. Честита Нова Година на всички. На път съм!

Удивително е да си част от семейство, в което има толкова много красиви хора. Обичам ви всички и ми липсвате. Честита Нова Година!

Честита Нова година поздрави за сестра

Докато слънчевата светлина целува челото ти, за да те уведоми, че е нова сутрин през новата година, аз отдалеч ти изпращам любов и много грижи за новата година!

Иска ми се тази нова година да е толкова пълна с забавления за теб. Пожелавам ти да се насладиш на всеки момент от тази идваща година. Честита Нова Година!

Ти и аз споделяме един и същ корен от едно и също дърво. Няма значение колко сме далеч един от друг, винаги ще бъдем свързани от сърцата си. Честита Нова Година!

Сестрата е родена най-добра приятелка за брат или сестра. Нека най-доброто се случи в живота ти. Честита Нова Година.

На моята красива сестра изпращам цялата си любов и новогодишни пожелания за една прекрасна година напред. Нека твоята нова година бъде изпълнена с щастливи моменти и любов.

Имаме толкова много спомени заедно, че е невъзможно да се насладя на новогодишната нощ, без да мисля за теб! Честита нова година скъпа сестричке!

Твоята безусловна любов и грижа ме направи човека, който съм днес. Ти си не само сестра ми, но и най-големият ми спътник. Честита Нова Година!

Новогодишни поздравления за брат

Ти си най-добрата благословия, която човек някога е получавал от Бог. Най-сърдечната ми любов и молитва за теб през следващата година. Честита Нова Година!

Утре, когато се събудиш в нова сутрин през нова година, просто знай, че сестра ти винаги е там, за да бъде до теб, независимо от всичко. Честита Нова Година!

Твоето присъствие в живота ми е причината за моя комфорт и спокойствие. Ти си идеалният брат и най-добрият приятел в живота ми. Честита Нова Година!

Старата година е на път да си тръгне, изпълнена с толкова много скъпи наши спомени. Но не бъди тъжен, ще направим още веднъж куп сладки спомени през новата година.

Наслади се на всеки момент от Новата година, докато търсиш нови възможности и така ще поддържаш постоянния си успех. Честита Нова година братко мой!

Скъпи братко, докато навлизаме в Нова година. Искам да ти изпратя най-топлите поздрави за щастие и добро здраве. Да ти предстои прекрасна година!

През последната година се грижеше за мен като истински пазител. Искам същото до края на живота си. Честита нова година на любимия ми брат!

Скъпи братко, нека всички добри пожелания и хубави неща бъдат твои тази година. Честита нова година на брат ми!

Честита Нова година на дъщеря

Нашето семейство е градина и ти си най-красивото цвете в нея. С пожелание на малката ми принцеса, много щастлива нова година. Нека всичките ти желания се сбъднат!

Скъпа моя дъще, винаги ще бъдеш ангел, който Бог ни изпрати за да бъде нашата принцеса. Честита Нова Година на теб.

Правиш ни горди при всяка възможност, която ти се отдаде. Надявам увереността ти да те отведе до твоята дестинация през новата година!

Нашето семейство не би могло да бъде пълноценно без теб. Ти носиш радост и мир в това семейство. Пожелаваме ти много щастлива нова година с много благословии.

Дъщерята е не по-малко от ангел от небето. Винаги си била най-милата и очарователна за нас. Честита Нова Година!

Нека твоите мечти и надежди оживеят през следващата година. Нека следваш амбициите си и да постигнеш това, което желаеш в живота. Честита Нова Година!

Всеки родител би искал да има дъщеря като теб. Не си спирала да ни правиш горди от дете. Честита нова година на сладката ни дъщеря!

На нашата прекрасна дъщеря, Бог да сбъдне всичките ти мечти днес и през цялата година. Честита Нова година, дъще моя!

Честита Нова година на син

Чувствам се горд да видя колко красив и силен си израснал. Време е да използваш най-добре моментите в живота си. Честита Нова Година!

Никога не съм се съмнявал, че някой ден ще постигнеш всичко, което си искал в живота. Защото ти си мой син. Честита Нова Година!

Благодарим ти, че си най-добрият син. Пожелаваме ти много успех и щастие през следващата година и винаги. Честита Нова Година!

Винаги можеш да разчиташ на добър син, когато всичко в живота изглежда се разпада. Доказал си това много пъти в миналото. Честита Нова Година!

Събрал си знания и си станал по-мъдър от всякога. Тази нова година е времето да използваш най-добре своите знания и мъдрост!

Най-хубавото при теб е, че знаеш ролята си в семейството и никога не се страхуваш да подадеш ръка. Това е моят син. Честита Нова Година на теб!

Винаги си ми бил страхотен син. Време е да станеш мъжът в твоето Семейство. Честита нова година скъпи мой!

Скъпи сине, ти си ангелът пазител, изпратен ни от Небето. Ти си такава благословия в живота ни. Искам да ти пожелая щастлива Нова година, пълна с благословии.

Скъпи сине,  ти оформи живота ни и го направи по-щастлив. Всички сме изпълнени със сладки запомнящи се моменти. Сърдечни пожелания за Нова година от твоите мама и татко.

Новогодишни пожелания за чичо и леля

Любовта и подкрепата, които получих от вас двамата, са безценни и никога не знам как да ви се отблагодаря. Бог да ви благослови с безкрайно щастие през тази нова година!

Благодаря ти, че направи живота ми прекрасен с твоята безусловна любов и грижа. Чувствам се благословен да имам чичо като теб в живота си. Честита Нова Година!

Пожелавам ви честита нова година от цялото си сърце. Вие сте толкова прекрасни, вдъхновяващи хора и заслужавате всичко най-добро на света. Честита Нова Година!

Моментите, прекарани с теб, никога няма да избледнеят. Ти си ми като баща.  Честита нова година на най-скъпия ми чичо!

Цялата ми любов към моите специални чичо и леля за следващата нова година. Нека всеки ден бъде изпълнен с радост и смях и вашите новогодишни мечти се сбъднат!

Честита Нова година на чичо и леля! Благодаря ви за вашата безкрайна любов и подкрепа, нека новата година ви донесе цялото щастие във Вселената!

Нека имате най-великата година в живота си тази нова година. Нека намерите милион причини да бъдете щастливи и да се усмихвате всеки ден! Честита Нова Година!

Благодаря на Бог всеки ден, че ми даде най-добрите чичо и леля на света. Без вас празнуването на новата ми година е непълно. Честита нова година и на двамата!

Честита Нова година на най-прекрасните чичо и леля във вселената. Надявам се, че предстоящата година ще ви донесе безкрайна на радост, мир и успех!

Честита нова година съобщения за учител

Честита нова година на любимия ми учител. Надявам се, че тази нова година ще залее живота ви с успех, просперитет и щастие, които продължават вечно!

Вие сте причината за всичките ми постижения в живота. Вие сте и винаги ще бъдете източник на вдъхновение за милиони като мен. Честита Нова Година!

Научихте ме как да бъда смирен, когато имаш всичко и как да бъда уверен, когато нямаш нищо. Честита нова година скъпа учителко!

Вие сте не само любимият ми учител, но и най-големият ми наставник. Задължен съм Ви завинаги, че ме превърнахте в човека, който съм днес! Честита Нова Година!

Може да не съм добър ученик, но помня всяка ваша дума и винаги се опитвам да следвам съветите ви. Честита нова година!

Имам късмета да имам прекрасен учител като Вас. Надявам се Вашата Нова година да е толкова прекрасна, колкото сте и Вие. Честита Нова Година!

На най-добрия учител в света! Честита Нова Година! Нека дните Ви да бъдат изпълнени с щастие и успех!

След като разпознаете добрия учител, той става вашият модел за подражание. Вие сте моят. Честита Нова Година.

Поздравления за Нова година за ученици

Годините може да се променят, но формулата на успеха винаги ще остане същата. Работете здраво и ще постигнете това, което искате. Честита Нова Година!

С пожелание за много успешна година напред. Винаги имайте предвид, че упоритата работа и търпението никога не остават без награда!

Нека откриеш всичките си скрити таланти през тази нова година. Нека през следващата година да имаш добри оценки на всичките си изпити. Желая ти всичко най-хубаво!

Пожелавам ти година пълна с учене и откриване на нови неща в живота. Нека да си прекараш добре както в училището, така и в дома си! Честита Нова Година!

Поставете си цели високо за тази нова година. Фокусирайте се върху силните си страни и никога не се отказвайте, докато не получите заслуженото. Честита Нова Година!

Всяко утре носи нови обещания за вас. Всяка нова година идва с безброй възможности. Грабнете ги всички и си създайте безброй спомени. Честита Нова Година!

Търпението, съвършенството и постоянството са ключът към успеха. Работете усилено, бъдете търпеливи и постигнете целите си. Честита нова година скъпи студенти.

Върнете в училище с повдигнато настроение след прекрасни коледни и новогодишни празници. Честита Нова година скъпи студенти.

Бъдете активни, четете по-често, вижте доброто, простете скоро, изпращайте добри текстови съобщения. Приемете тази нова година с щастлива и добра душа. Честита нова година скъпи студенти.

Оригинални пожелания за новата година за шефа

Не всеки служител е толкова щастлив, че има подкрепящ шеф като вас. Вашата подкрепа винаги ми улеснява работата. Пожелавам Ви честита Нова Година!

Винаги е удоволствие да работя под Вашия надзор. Вие сте идеалният шеф и най-добрият ментор за всеки. Честита Нова Година!

Новата година ще представи толкова много нови предизвикателства, но докато сте с нас, ние можем да направим невъзможното. Честита нова година, шефе!

Вие сте от шефа, който може да накара хората да повярват, че „работата“ и „удоволствието“ могат да вървят ръка за ръка. С пожелание за успешна нова година!

Работата за теб беше най-невероятното преживяване в живота ми. Научих и израснах толкова много, откакто се присъединих към Вашия екип. Честита Нова Година!

Нека новата година бъде годината на постигането на Вашите цели и постигането на важните етапи в живота Ви. Нека целият успех Ви обхване през тази година!

Вие сте мечтаният лидер и всеотдаен ментор. Миналата година беше година на обучение за мен, благодарение на Вас. Благодаря Ви и честита нова година!

Професионалният ми живот би бил загуба, ако нямах Вас за свой ментор. Вие сте причината за всеки мой успех. Честита Нова Година!

Благодарим Ви, че винаги споделяте своята мъдрост и ни помагате да се представяме по-добре. Честита Нова година, шефе. Надяваме се да имате страхотна година с успех и радост.

Нека тази година постигнете целите си по-бързо от всякога. Честита Нова година, шефе. Пожелавам Ви всичко най-добро за предстоящите проекти. Приятна година.

Чест е за мен да те имам за мой шеф. Чувствам се страхотно да работя с магистър като теб. Честита Нова година, с пожелание да бъде страхотна.

Работата под Ваше ръководство е сбъдната мечта. Желая Ви всички успехи и нови приключения през новата година. Благодаря Ви за всичко.

Благодарим ви, че ни подкрепяте през целия път, за да постигнем нещо страхотно през тази година. Винаги ще бъдете нашият модел за подражание. Честита Нова Година!

Вие ме научихте, че бизнесът не се свежда до парите, а до това да направя този свят по-добро място за хората. Честита нова година на най-добрия шеф някога!

Забавни новогодишни поздрави за колеги

Иска ми се тази нова година да се окаже щастлива и просперираща за теб. Честита нова година на моя блестящ колега!

Нека предстоящата година донесе плодородие на всяка твоя упорита работа. Честита Нова година на любимият ми колега. Приятен празник.

Изпращам най-голямо уважение и възхищение към колегите си през тази Нова година. Нека вашата година да бъде изпълнена само с успех и радост.

Надявам се през следващата година да превърнете всяка възможност в успех. Подгответе се за всичко. Винаги ще имате пълната ми подкрепа. Честита Нова Година!

Работното ми място нямаше да е толкова пълно със забавление и удоволствие, ако не бяхте мои колеги. Чувствам се късметлийка през цялото време. Честита Нова Година!

Пожелавам ти година пълна с късмет и добри сделки. Нека твоят живот бъде благословен с мир и просперитет през новата година и всички следващи години. Честита Нова Година!

Ти несъмнено си най-добрият колега, който някой някога е имал. Работата с теб е такова забавление. С пожелание за страхотна нова година!

Надявам се, че тази нова година ще ти донесе много нови възможности да покажеш отново на света, че си гений. Честита Нова Година!

Ние с теб винаги правим страхотен екип във всичко, което правим. Надявам се, че ще продължим и през следващата година! Честита Нова Година!

Имаш професионализма на колега и топлината на приятел. Ти си идеалният тип колега някога. Честита нова 2020 година!

Насладете се на настъпващата година с много работен хъс и хиляди причини да се посмеете заедно. Честита Нова година, скъпи колеги. Приятен празник.

Честита Нова година на най-добрите колеги от работата, които някой би могъл да поиска. Надявам се, че ще се радвате на всеки успех през следващата година. Бог да ви благослови.

Пожелавам ти прекрасна нова година с много успехи и печалби. Благодаря ти, че си толкова добър колега през цялата година. Честита Нова Година на теб!

Да имам възможност да работя с такъв талантлив и мъдър колега като теб е голяма благословия за мен. Благодаря ти за най-продуктивната година в живота ми и щастлива нова година!

Весело посрещане на новата година на клиенти

Да правя бизнес с теб винаги е удоволствие. Надявам се, че догодина ще имаме повече бизнес възможности помежду си, отколкото миналата година. Честита Нова Година!

Всеки бизнес би се радвал да има клиенти като вас. Винаги е добре да знаем, че сте доволни от нашата услуга. Честита Нова Година!

Всичко, което правим, е за задоволяване на вашите нужди. Честита Нова Година на вас. Обещаваме, че никога няма да спрем да ви впечатляваме с нашите услуги!

Благодарим Ви, че сте наш клиент, тази Нова година ви пожелаваме просперитет, много здраве и късмет. Очакваме с нетърпение да Ви служим през новата година.

Клиентът е кралят. Но някои клиенти са повече от крал. Те са всичко, за което правим бизнес. Честита Нова Година!

Ние сме доволни, когато вие сте доволни. Вашето щастие и удовлетворение са това, за което правим бизнес. Честита нова година скъпи клиенти!

Винаги е удоволствие бъдете в нашия магазин. Искаме да ви пожелаем честита Нова година и Бог да ви благослови.

Вашата подкрепа е ключовата съставка за нашия успех. Благодарим Ви, че сте наш клиент и за цялото Ви съдействие. Пожелаваме ви честита Нова година.

За много години текстове за клиенти

Да правим бизнес с вас винаги е било най-голямото ни удоволствие. Пожелаваме на нашия ценен клиент, радостна нова година!

Благодарни сме ви, че ни избрахте, доверихме ни се и ни дадохме възможност да ви служим. честита нова година на вас и вашите семейства!

Много е трудно да бъдеш бизнесмен, но по някакъв начин го караш да изглежда толкова лесно. Нека следващата година бъде пълна с успех и добри сделки. Честита Нова Година!

Надявам се, че Нова година ще бъде страхотна за вас, както по отношение на вашите бизнес проекти, така и в личен и семеен план. Честита Нова Година!

Ние ценим времето и парите, които отделяте за нас. Очакваме с нетърпение да имаме още много години работа с вас. Честита Нова Година!

С пожелание за просперитет, много здраве и късмет през следващите години. Благодарим ви, че останахте с нас през всичките тези години. Честита Нова Година!

Ние ценим времето и парите ви повече от всеки друг. Годините ще идват и ще си отиват, но ние винаги ще останем ангажирани да ви предоставим най-доброто. Честита Нова Година!

За нас е удоволствие да имаме клиент като вас. Вашите предложения и препоръки са това, което ни прави по-добри всеки ден. Честита Нова Година!

Много се радваме да имаме клиенти като вас. Вие сте приветливи и е удоволствие да се работи с вас. Пожелаваме ви честита Нова година, весела като вас.

Оригинални пожелания за Нова година за членове на екипа

Преди да дойде новата година и да помете живота ви с милиони вълни щастие и радост, искам да ви благодаря за цялата работа, която сте положили в екипа. Честита Нова Година!

Твоите усилия и всеотдайност ни помогнаха да изпълним всяко ново предизвикателство, което се появи. Благодаря ти за големия принос. Честита Нова Година на теб!

Преди да се изгубим в диви купони, вино и наздравици, искам да пожелая на всеки един от скъпите членове на екипа ми,  щастлива нова година. Нека предстоящата година да бъде фантастична!

Нека заедно да вдигнем високо наздравица за една грандиозна година. Нека да бъде здрава, спокойна и просперираща! Честита Нова Година!

С теб работните дни са забавни и светли. Никога няма да се уморя от работа, стига да имам партньор като теб в екипа. Честита Нова Година!

Винаги оценявам твоята работа и идеи. Твоето чувство за хумор и приятелска личност те правят перфектен член на екипа. Честита Нова Година на теб!

Надявайки се, че всяка Нова година ще бъде красива, щастлива, забавна, вълнуваща и преди всичко продуктивна. Честита Нова Година!

Бог те благослови с това да разбереш какво е да имаш добър екип, просто го използвай! Нека следващата година да бъде годината, в която светът ще знае за най-умния член на екипа ни. Честита Нова Година!

Благодарим за подкрепата и помощта, която ни оказахте през изминалата година. Ние ценим вашата подкрепа. Пожелаваме ви щастлива нова година.

Мъдри пожелания за Новата година

Нова цел, нови мечти, нови постижения е всичко, което ви очаква. Забравете неуспехите. Коригирайте грешките си. Със сигурност успехът е ваш. Честита Нова Година.

Тази Нова година ви пожелавам да имате смелост да се борите за мечтите си, а също и благословиите на Всевишния, за да ви помогне да станете победител, докато се стремите.

Преди старото слънце да залезе и старият календар да бъде унищожен, преди някой друг да ме изпревари и мобилната мрежа да се срине, пожелавам ти предварително: Честита нова година. Радвай се на всеки момент.

Тъй като новата година подновява цялото щастие и добри вести, надявам се радостният дух да свети във твоето сърце завинаги! Честита Нова Година!

Запазете усмивката, забравете сълзите, обичайте доброто, извадете лошото – всичко това са моите пожелания през тази Нова година за вас. Честита Нова Година!

Нека тази нова година бъде крачка напред, като ви води към нови приключения, нови пътища за изследване и нов успех! Честита Нова Година!

Докато светът расте с още една година, пожелавам ти да имаш сърце, което да остане младо и весело през новата година и винаги.

Новогодишни поздравления и съобщения

Насладете се на всеки миг от годината, която ни напуска и прегърнете новите възможности на новата!

Никога не се натъжавайте за миналото и никога не се връщайте назад. Бъдете обнадеждени за бъдещето, което идва с милиони възможности!

Време е да посрещнете година, която ще добави нови цветове и нови истории във вашия живот. Честита Нова Година!

Нека бъдещата година да бъде най-плодотворната в живота ни. Честита Нова Година на всички!

Нека да благодарим на годината, която ни даде толкова много спомени за запомняне, докато се подготвяме за тази, която е на път да заеме своето място!

Пожелавам ти чиста радост, смях и спокойствие през тази Нова година. Честита Нова Година!

Честита Нова Година! Нека Бог излее цялото щастие и благоденствие върху теб през тази Нова година!

Нека бъдем благодарни за още една прекрасна година, нека тя ни даде повече спомени, които да споделим. Честита Нова Година!

Оценка: 5 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top