Новородено бебе – пожелания и картички

Искрените и внимателни думи от приятелите и семейството могат да направят всичко по-различно в света за новите родители, както и за баби и дядовци. Когато решите да напишете поздрав и пожелание за новороденото дете, не пропускайте истинското и положителното чувство на приятни емоции.

Всички мисли и поздравления, които нахлуват в главата ви, могат само да увеличат радостта на родителите. Вълнението вече е налице, но подкрепата и надеждата предлагат насърчение и вдъхновение за бъдещето им.

Ето няколко идеи за това какво бихте могли да направите на новите късметлии – бъдещи родители.

 

Картички за раждане на бебе

Честито бебе картичка

 

Пожелания за новородено бебе момче или момиче

Независимо дали познавате някой да има първо дете или четвърто, ние измислихме няколко съобщения, които да ви помогнат в опитващи се или щастливи ситуации. Ако има някакъв вид медицински проблеми или проблеми с тревожността, тогава да се опитате да останете позитивни за всички тях.

Нямаме търпение да се запознаем с новото ви малко ангелче! Толкова се радваме за вас!
Изпращаме пожелания за здраве и щастие. Поздравления за новото попълнение на семейството ви.

Ще бъдеш най-добрата майка / татко / родители. Честито!

За много баби и дядовци ново бебе е най-голямата радост в живота им. Вместо да съсредоточат вниманието си върху отглеждането на деца, те могат да прекарат цялото си време, като ги обичат.

Изпращаме ви сърдечни поздравления за прекрасното и ново попълнение във вашето семейство.

Посрещането на първото ви внуче е толкова специален момент. Насладете му се максимално. Честито!

Малките крачета правят най-големите отпечатъци в сърцата ни! Честито внуче! Можем само да си представим новите приключения, които предстоят! Честито и на двамата!

Ще станете такива прекрасни майка и баща! Изпращам сърдечни поздравления и на двамата! Нека вашето ново бебе ви донесе благословия и щастие. Бог да благослови и честито!

Честита рожба уникална картичка

Връщане в началото на страницата

Харесай страницата на PozdraviMe.com и можеш да участваш в конкурс с награди!