Приемете нашите съболезнования

Послания за Помен

Текстове за некролози за годишнината от смъртта

Няма ден, в който да не мисля за теб и любовта, която изпитваше към мен. Ти си вечно жив в сърцето ми.

Да се ​​разделим с теб беше сърцераздирателно. Но има утеха във факта, че някой ден ще се срещнем отново.

Животът е мимолетен, наистина. Да си спомним, че вчера се срещнахме за първи път. Ще се видим от другата страна.

Да те загубя е най-голямата ми болка. Липсваш ми всеки ден.

В моите молитви и пожелания си жив, така че почивай спокойно.

Напусна този свят преди много години, но спомените за теб са все още живи в съзнанието ми. Почивай спокойно на небето.

Въпреки че вече не си тук, често ми минаваш през ума. Надявам се че си на по-добро място.

Преди ___ години, ____ (име), ти ме изоостави. Но и до днес живееш в моите спомени. Някой ден ще се срещнем отново.

Трудно е да приемем факта, че вече не си тук. Не минава и ден, в който да не ми хрумне.

Загубата на любим човек ни оставя болна душата, която никога няма да се запълни отново.

 

Съобщения за 1 година от смъртта

Изминалата година беше най-дългата, най-трудната и най-тъжната. 365 мъчителни дни за мен, тъй като не беше до мен. Нека отвъдният живот да бъде благосклонен към теб.

Измина цяла година, откакто реши да ни напуснеш и да преминеш към следващия етап от живота. Надявам се, че си на по-добро място.

Измина 1 година, откакто те загубих, но никога не мога да те забравя. ПОЧИВАЙ В МИР!

Трудно е да се наложи да живея живота си без теб. В любовните спомени, ти ще продължиш да си с мен, завинаги.

Измина 1 година, откакто напусна тази скъпа земя, но сърцето ми все още плаче  за теб. Моля се душата ти да почива в мир.

 

Послания за годишнина от смъртта на баща

В памет на Баща ми, който беше най-честният, най-добрият и любящ човек, когото някога съм познавал, нека душата му завинаги да почива в мир.

Скъпи татко, не минава и ден, в който да не усетя отсъствието ти. Липсва ми да чувам гласа ти. И ми липсват безценните ти съвети.

Татко, животът беше труден, но ти ме научи на едно – никога не се отказвай. Опитвам се да стана някой, с когото би се гордял. Моля се за теб всеки ден.

Скъпи татко, нищо не може да запълни пространството, което си оставил в сърцата ни. Иска ми се да имам още един шанс да бъда с теб!

 

Текст за некролог за годишнина от смъртта на майка

Мамо, не мога да ти изразя невъобразимата кухина, която изпитвам всеки ден. Надявам се, че се справяш добре в Рая, мамо. Благодаря, че ме гледаш отгоре.

Майка ми беше невероятна жена и, честно казано, търся я във всяка грижовна жена, която срещна. Обичам те, мамо. Надявам се, че се справяш добре от другата страна.

Скъпа мамо, колкото и години да минат, откакто ни напусна, аз все още скърбя за твоята смърт. Липсваш ми и спомените ни винаги са с мен.

Майко, животът става по-труден с всеки следващ ден без твоето присъствие. В този ден от годишнината от смъртта ти, се моля за теб.

 

Съобщения за годишнина от смъртта на брат

Братко, флейтите на съдбата продължават да свирят тъжна нотка, дори и в този ден. На всички нас много ни липсваш, както и твоите лудории.

Скъпи братко, ти беше един от малкото хора, на които гледах като на пример за подражание. И въпреки че вече не си тук, горещото ми желание е да се срещнем за последен път.

Скъпи братко, ти беше твърде млад, твърде нежен и прекалено мил, за да напуснеш земята толкова скоро! Нека бъдеш в безопасност на небето.

Братко, мисля за теб все повече. Изминаха 3 години, но аз все още копнея за твоето присъствие!

 

Послания за годишнината от смъртта за сестра

Скъпа моя сестро, никога и в най-лошите си кошмари не бях мислил, че ще трябва да живея без теб! Сърцето ми все още ме боли за теб.

С любов си спомням за сестра ми, която поддържаше това семейство заедно с нейната вечна любов и грижи. Много ми липсваш!

Сестро, ти беше една от малкото хора, които ме разбираха. Сякаш виждах как се взираш право в душата ми. Липсваш ми, сестро.

Знаете как някои хора ви вдъхновяват да станете по-добър човек. Ти беше такъв човек. И въпреки че вече не си тук, мога да те почувствам в сърцето си всеки път, когато погледна нагоре към небето.

 

Текстове за годишнина от смъртта на приятел

Ти беше влязъл в живота ми като благословия, но аз не можех да те задържа за дълго. Скъпи приятелю, никога не мога да те забравя. Почивай в мир!

Приятелю, години ще отминат, но ти ще бъдеш вечнозелен в радостните усмивки и гръмките смехове на паметта ми. Нека мирът бъде завинаги с теб.

Ти беше прекрасна душа. В този ден ми липсваш. Липсваш ми, приятелю. Липсваш ми.

Почти всички имаха много високо мнение за моя приятел. Трагично е, че той трябваше да ни напусне. Нека всички се молим за неговата душа.

Примиряването с факта, че моят приятел вече не е тук, беше изключително трудно. Надявам се да се справя добре в рая.

 

Съобщения за годишнината от смъртта на съпруг

Любов моя, да те загубя беше трудно, но да живея без теб всеки ден, е най-трудното. Душата ми все още те търси, но знае, че ти почиваш в мир, където и да се намираш!

Спомням си любящия си съпруг, който ме беше обсипал с безусловна любов и винаги се отнасяше с доброта към мен, нека душата му почива в мир.

Той беше любовта на живота ми. Той ми беше съпруг. И моят закрилник. Моят единствен. И никой никога не може да го замени. Липсваш ми.

Провидението наистина беше мило с мен, защото имах късмет и щастие да срещна някой като теб. Ти беше всичко, на което се надявах, както и много повече. Благодаря ти, съпруже.

 

Послания за годишнината от смъртта на съпругата

Прекрасна жено, не минава и ден, в който сърцето ми да не се разпада от твоето отсъствие в живота ми. Моля се да си намерила вечен мир на небето.

Скъпа, вярвам, че любовта е отвъд живота и смъртта, така че връзката ни ще бъде вечна. Сигурен съм, че все още ме гледаш отвисоко, моят ангел пазител!

Жена ми беше най-сладката жена през цялото време. И до днес скърбя за нейната загуба. Надявам се да е на по-добро място.

Чували ли сте някога за хора, които са твърде добри, за да са истина? Жена ми беше такъв човек. Въпреки че тя вече не е на този свят; тя винаги ще остане жива в най-милите ми спомени.

 

Мимолетната природа на живота означава, че близките ви не винаги ще бъдат до вас. Някъде по пътя няма да се осъществи всичко, което сте си представяли и планували. Ще видите как близките ви се отклоняват от пътя точно пред очите ви.

По някакъв начин ще се научите да се усмихвате с болката и преди да се усетите, дните ще отминат. С напредването на живота ще се редуват годишнините от смъртта на вашите близки – приятели и семейство.

И това е идеалният повод да уведомите всички колко много ви липсват. Те продължават да живеят с вас, в спомените ви и ще ги обичате завинаги.

Оценка: 4.1 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top