Моля те, прости ми с нова картичка и молба

Пожелания за Прошка

Хубави пожелания за прошка

Прощавайки на другите, ще спечелите със сигурност психическо удовлетворение и спокойствие. Прошката ще ви помогне да преоткриете ново състояние на ума. Въпреки че не премахва миналото ви, има възможност да създадете по-добро бъдеще!

 

Вдъхновяващи съобщения и послания за прошка

Само смелите знаят как да простят … Страхливец никога не прощава. Това не е в неговата природа.

Прошката е най-добрата форма на Любовта. Нужен е силен човек, който да каже, че съжалява, а още по-силен човек, за да прости.

Трябва да простим на всички. Всички включва и себе си.

Прошката е акт на волята и волята може да функционира независимо от температурата на сърцето.

Най-добрият начин да отмъстиш на онези, които те мразят, е да им простиш. Нищо не ги боли повече.

Прощаването е преоткриване на блестящия път на мира, който първоначално си мислиш, че другите са отнели, когато са ви предали.

Прощаването не е нещо, което правиш за някой друг. Това е нещо, което правиш за себе си.

Глупавите нито прощават, нито забравят. Наивните прощават и забравят. Мъдрите прощават, но не забравят.

Никога не забравяйте трите мощни ресурса, които винаги имате на разположение: любов, молитва и прошка.

Прощавайте често и обичайте с цялото си сърце. По този начин може би никога няма да разберете кога може да нямате тази възможност отново.

Колкото повече сте способни да прощавате, толкова повече сте способни да обичате.

Простете си за слепотата, която ви е поставила на пътя на тези, които са ви предали. Понякога доброто сърце не вижда лошото.

Четем, че трябва да прощаваме на враговете си, но не четем, че трябва да прощаваме на приятелите си.

Прощаването не заличава горчивото минало. Излекуваната памет не е изтрита памет. Вместо това, прощаването на това, което не можем да забравим, създава нов начин за запомняне. Ние променяме спомена за нашето минало в надежда за нашето бъдеще.

Бъдете този, който възпитава и изгражда. Бъдете този, който проявява разбиране и има прощаващо сърце, който търси най-доброто в хората. Оставете хората по-добри, отколкото когато ги срещнахте.

Да простиш е най-висшата, най-красивата форма на любов. В замяна ще получите неизказан мир и щастие.

Слабите никога не могат да простят. Прошката е атрибут на силните.

Простете на враговете си, но никога не забравяйте имената им.

Простете на другите, не защото те заслужават прошка, а защото вие заслужавате мир.

Прошката изисква интелигентност, дисциплина, въображение и постоянство, както и специална психологическа сила, нещо, което спортистите наричат ​​умствена твърдост, а воините – смелост.

Тъмнината не може да прогони тъмнина. Това може да направи само светлината. Омразата не може да прогони омраза. Само любовта може да направи това.

Ще откриете, че е необходимо да оставите нещата да си отидат., поради причината, че са тежки. Така че пуснете ги, пуснете ги. Не връзвайте тежести на глезените си.

Ще започнете да се лекувате, когато се освободите от минали наранявания. Простете на онези, които са ви причинили зло и се научете да прощавате грешките.

Необходим е силен човек, който да се извини, а още по-силен – човек да прости.

Прошката ви се дава още един шанс да направите всичко отначало.

Когато решите да простите на тези, които са ви наранили, отнемате силата им!

Когато първоначално прощавате, това е като да пуснете гореща ютия. Има първоначална болка и белезите ще се видят, но можете да започнете да живеете отново.

Не забравям, избирам да простя. Не съжалявам, избирам да продължа напред. Не мразя, решавам да обичам.

Прекъснатото приятелство, което се поправя чрез прошка, може да бъде дори по-силно, отколкото някога е било.

Всеки греши. Ако не можете да простите на другите, не очаквайте другите да ви простят.

Когато някой ви е причинил зло, трябва да му простите и да се молите за него.

Някой ден ще забравим нараняването, причината, поради която плакахме и кой ни причини болка. Най-накрая ще осъзнаем, че тайната на това да бъдем свободни не е отмъщението, а оставянето на нещата да се развият по свой собствен начин и време. В края на краищата важното е не първата, а последната глава от живота ни, която показва колко добре сме провели състезанието. Затова се усмихвайте, смейте, прощавайте, вярвайте и обичайте всеки ден …

Прошката е мощно оръжие. Това не променя случилото се, но променя това, което предстои.

Хората трябва да прощават. Не трябва да ги харесваме, не трябва да сме приятели с тях, не трябва да им изпращаме сърца в текстови съобщения, но трябва да им прощаваме, да пренебрегваме, да забравяме. Защото, ако не го правим, връзваме камъни на краката си, твърде много, за да ги носят крилата ни!

Никога не е късно да си простим за миналите недостатъци и да възстановим това чувство на вълнение в живота си, като ги изживеем с нагласа за положително очакване! Тогава беше тогава – и сега е сега.

Мога да простя, но не мога да забравя „е само друг начин да се каже … няма да простя.“ Прошката трябва да бъде като отменена бележка – скъсана на две и изгорена, така че никога да не може да бъде показана.

Всеки може да се възмути, но е необходим човек с характер, за да прости. Когато прощавате, вие се освобождавате от болезнено бреме.

Никога човешката душа не изглежда толкова силна, както когато се отказва да отмъсти и се осмели да прости нараняването.

Оценка: 5 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top