Пожелания за първи рожден ден

Пожелания за първи рожден ден

Първият рожден ден на всяко детенце трябва да е изпълнено с радост, щастие и цветни мотиви. Непременно трябва да отбележим празника и с хубаво и подходящо пожелание за 1 рожден ден.

Пожелания за 1 рожден ден на дете на една годинка

Изберете от нашата специална селекция от поздрави и пожелания за рожден ден на детенце при навършване на 1 годинка:

На скъпото бебе на рождения ден: Когато дойде на този свят, зарадва всички около себе си. Всички с благодарност очакваме поредната година на радост, докато гледаме как растеш.

Честит първи рожден ден. Знам, че може да си твърде малък, за да си спомняш този ден, но искам да знаеш колко си обичан.

Кой знаеше, че една малка топка сладост може да подобри живота на толкова много хора? Честит рожден ден на нашето малко чудо.

Малки ръчички и крачета, мънички бузки, малки сладки усмивки … ОГРОМНО щастие за тези, които те обичат. Честит първи рожден ден принцесо.

Толкова съм благодарен всеки ден за теб. Ти със сигурност си един от най-големите дарове на Бог. Моля се идващата година да ти донесе безброй и изобилни благословии. Честит Рожден ден.

Не мога да повярвам колко висока вече си пораснала. Растеш твърде бързо. Честит рожден ден, малката ми.

• Вижте и това ⇒ Картички за 1 рожден ден

Честит първи рожден ден

Честит 1-ви рожден ден хлапе! Няма да помниш много за този ден, но можеш да бъдеш сигурен, че тортата е страхотна!

Израстваш точно пред очите ми. Не мога да повярвам. Просто се радвам, че все още си достатъчно малък, за да мога да те държа в ръцете си.

Роден си с естествен афинитет към очароването на всяка жена в стаята със своята сладост. Ако успееш да запазиш това очарование, ще бъдеш златен. Наслади се на първия си рожден ден!

Никога няма да забравя къде бях преди една година, когато чух прекрасната новина за твоето раждане. Честит първи рожден ден принцесо!

Толкова съм щастлива, че споделям този ден с теб. Толкова съм развълнувана да гледам как за първи път имаш торта за рожден ден. Честит 1-ви рожден ден, съкровище.

Това е само първото от много партита, които ще имаме за теб, малкото ми. Надявам се днес да почувстваш колко много си обичан.

Ти си най-удивителното малко нещо, което съм виждал. Обичам те и честит 1-ви рожден ден.

Знам, че все още може да не знаеш колко важен е този ден, но повярвай ми, един ден се надявам да разбереш колко много значиш за мен.
На най-очарователното 1-годишно дете, което познавам, честит рожден ден!

Честит 1-ви рожден ден! Наслаждавай се на тези безгрижни години, приятелче.

Поздрави за първия рожден ден на момче

Честит първи рожден ден на нашето скъпо малко момче! Ти носиш толкова много радост и светлина в живота ни и ние се чувстваме невероятни късметлии, че сме твои родители.

На днешния ден преди една година ти влезе в нашия свят и открадна сърцата ни. Да гледаме как растеш и учиш е най-голямата радост в живота ни. Честит рожден ден, сине!

Никога не сме предполагали колко любов могат да поберат сърцата ни до деня, в който се роди. Толкова сме горди с невероятния малък човек, в който се превръщаш. С пожелание за много щастлив първи рожден ден!

Ти си слънцето в живота ни, малчо. Надяваме се, че твоят първи рожден ден е само началото на цял живот, изпълнен с щастие, любов и приключения.

Честит първи рожден ден на нашия малък принц! Да те гледаме как растеш и се развиваш е най-удивителното приключение и ние нямаме търпение да видим какво крие бъдещето за теб.

Може да си малък, но вече си оказал голямо влияние върху живота ни. Обичаме те повече, отколкото могат да изразят думите, и се надяваме, че първият ти рожден ден е толкова специален, колкото си и ти.

Никога не сме предполагали колко се нуждаем от теб, докато не появи. Честит първи рожден ден на нашето сладко, невероятно и специално малко момче.

Времето лети, когато се забавлявате, а изминалата година с теб беше абсолютен взрив. Честит рожден ден на нашето скъпо малко момче – нямаме търпение да видим какво ни носи следващата година.

Да те гледаме как растеш и учиш е най-възнаграждаващото преживяване в живота ни. Ти си постоянен източник на изумление и чудо. Честит първи рожден ден, скъпи наш сине!

Може да си твърде млад, за да разбереш, но се надяваме да почувстваш любовта и радостта, които имаме за теб на първия ти рожден ден. Ти си най-важното нещо в живота ни и ние винаги ще бъдем до теб.

Поздравления за първия рожден ден на момиче

Честит първи рожден ден на нашето прекрасно момиченце! Ти носиш толкова много любов, светлина и щастие в живота ни и ние се чувстваме благословени да бъдем твои родители.

Трудно е да се повярва, че е изминала цяла година, откакто ти влезе в живота ни и промени всичко към по-добро. Пожелаваме на нашата сладка дъщеря много щастлив първи рожден ден!

Да те гледаме как растеш и се развиваш беше невероятно пътуване. Толкова се гордеем с малкия човек, в който се превръщаш. Нека първият ти рожден ден бъде изпълнен с любов, смях и всички твои любими неща.

Ти вече ни научи на толкова много за любовта, радостта и силата на семейството. Честит първи рожден ден на нашата невероятна дъщеря, която донесе толкова много щастие в живота ни.

Времето лети, когато се забавляваш, а изминалата година с теб беше вихрушка от приключения, вълнение и любов. Пожелаваме на нашето момиченце много щастлив първи рожден ден и всички следващи!

Ти си слънцето в живота ни, малката. Да те гледаме как растеш е постоянен източник на чудо и изумление. Честит първи рожден ден на нашата скъпа дъщеря!

На днешния ден преди една година ти дойде в нашия свят и изпълни сърцата ни с любов. Ти си най-ценното нещо в живота ни и ние ти желаем цялото щастие и радост на света на първия ти рожден ден.

Трудно е да се опише с думи колко много означаваш за нас, наша мила дъще. Ти донесе толкова много светлина и любов в живота ни и ние сме ти толкова благодарни. Честит първи рожден ден!

Може да си твърде млада, за да разбереш, но се надяваме да почувстваш любовта, топлината и привързаността, които имаме към теб в твоя специален ден. Честит първи рожден ден на нашата невероятна дъщеря, която промени живота ни по най-добрия възможен начин.

Ти си най-ценният подарък, който сме получавали. Честит първи рожден ден на нашата красива, талантлива и прекрасна дъщеря – обичаме те повече, отколкото могат да изразят думите.

Оценка: 4.5 от 13 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top