Първи рожден ден – картички и пожелания

Малко са случаите, които са по-значими в живота на детето от първия му рожден ден. Въпреки че никой наистина не си спомня първия си рожден ден, това събитие е специално за семейството и приятелите, които имат възможност да се съберат заедно, за да отпразнуват първия рожден ден на този нов малък човек в живота си.

За много бебета първият рожден ден е първият път, когато те ще могат да опитат торта, а получените снимки и спомени са толкова забавни, че с радост ще гледат снимките след време. Детето е наистина вълшебен подарък и какво може да бъде по-вълнуващо от това да създавате спомени и да оставяте малкото човече да разбере колко много означава то за вас.

Тъй като бебето все още не може да чете, пожеланията за първи рожден ден се четат от родителите. Вместо просто да пишете честит рожден ден във вашата картичка, можете да се забавлявате с родителите или да напишете нещо сладко. Накарайте ги да се усмихнат по грандиозен начин, докато им поднасяте поздрави за Честит 1-ви рожден ден.

 

Мили картички за 1 годинка на дете

Картичка с пожелания за първи рожден ден      Картичка с Пожелание за 1 годинка     Пожелание за рожден ден на дете на 1 година онлайн     Картичка с Честит първи рожден ден принцесо     Картичка за първи рожден ден онлайн      Картички за 1 рожден ден с поздравления     Картички за първи рожден ден в интернет     Картичка с Пожелание за първи рожден ден     Пожелание за 1 рожден ден онлайн    Пожелания за 1 рожден ден

 

Пожелания за първи рожден ден

На скъпото бебе на рождения ден: Когато дойде на този свят, зарадва всички около себе си. Всички с благодарност очакваме поредната година на радост, докато гледаме как растеш.

Честит първи рожден ден. Знам, че може да си твърде малък, за да си спомняш този ден, но искам да знаеш колко си обичан.

Кой знаеше, че една малка топка сладост може да подобри живота на толкова много хора? Честит рожден ден на нашето малко чудо.

Малки ръчички и крачета, мънички бузки, малки сладки усмивки … ОГРОМНО щастие за тези, които те обичат. Честит рожден ден съкровище.

Толкова съм благодарен всеки ден за теб. Ти със сигурност си един от най-големите дарове на Бог. Моля се идващата година да ти донесе безброй и изобилни благословии. Честит Рожден ден.

Не мога да повярвам колко висока вече си пораснала. Растеш твърде бързо. Честит рожден ден, малката ми.

Честит 1-ви рожден ден хлапе! Няма да помниш много за този ден, но можеш да бъдеш сигурен, че тортата е страхотна!

Израстваш точно пред очите ми. Не мога да повярвам. Просто се радвам, че все още си достатъчно малък, за да мога да те държа в ръцете си.

Роден си с естествен афинитет към очароването на всяка жена в стаята със своята сладост. Ако успееш да запазиш това очарование, ще бъдеш златен. Наслади се на първия си рожден ден!

Никога няма да забравя къде бях преди една година, когато чух прекрасната новина за твоето раждане.

Толкова съм щастлива, че споделям този ден с теб. Толкова съм развълнувана да гледам как за първи път имаш торта за рожден ден. Честит 1-ви рожден ден, съкровище.

Това е само първото от много партита, които ще имаме за теб, малкото ми. Надявам се днес да почувстваш колко много си обичан.

Ти си най-удивителното малко нещо, което съм виждал. Обичам те и честит 1-ви рожден ден.

Знам, че все още може да не знаеш колко важен е този ден, но повярвай ми, един ден се надявам да разбереш колко много значиш за мен.
На най-очарователното 1-годишно дете, което познавам, честит рожден ден!

Честит 1-ви рожден ден! Наслаждавай се на тези безгрижни години, приятелче.

Връщане в началото на страницата