Пожелания за първи рожден ден

Първият рожден ден на всяко детенце трябва да е изпълнено с радост, щастие и цветни мотиви. Непременно трябва да отбележим празника и с хубаво и подходящо пожелание за 1 рожден ден.

Пожелания за първи рожден ден

На скъпото бебе на рождения ден: Когато дойде на този свят, зарадва всички около себе си. Всички с благодарност очакваме поредната година на радост, докато гледаме как растеш.

Честит първи рожден ден. Знам, че може да си твърде малък, за да си спомняш този ден, но искам да знаеш колко си обичан.

Кой знаеше, че една малка топка сладост може да подобри живота на толкова много хора? Честит рожден ден на нашето малко чудо.

Малки ръчички и крачета, мънички бузки, малки сладки усмивки … ОГРОМНО щастие за тези, които те обичат. Честит първи рожден ден принцесо.

Толкова съм благодарен всеки ден за теб. Ти със сигурност си един от най-големите дарове на Бог. Моля се идващата година да ти донесе безброй и изобилни благословии. Честит Рожден ден.

Не мога да повярвам колко висока вече си пораснала. Растеш твърде бързо. Честит рожден ден, малката ми.

Честит 1 рожден ден

Честит 1-ви рожден ден хлапе! Няма да помниш много за този ден, но можеш да бъдеш сигурен, че тортата е страхотна!

Израстваш точно пред очите ми. Не мога да повярвам. Просто се радвам, че все още си достатъчно малък, за да мога да те държа в ръцете си.

Роден си с естествен афинитет към очароването на всяка жена в стаята със своята сладост. Ако успееш да запазиш това очарование, ще бъдеш златен. Наслади се на първия си рожден ден!

Никога няма да забравя къде бях преди една година, когато чух прекрасната новина за твоето раждане. Честит първи рожден ден принцесо!

Толкова съм щастлива, че споделям този ден с теб. Толкова съм развълнувана да гледам как за първи път имаш торта за рожден ден. Честит 1-ви рожден ден, съкровище.

Това е само първото от много партита, които ще имаме за теб, малкото ми. Надявам се днес да почувстваш колко много си обичан.

Ти си най-удивителното малко нещо, което съм виждал. Обичам те и честит 1-ви рожден ден.

Знам, че все още може да не знаеш колко важен е този ден, но повярвай ми, един ден се надявам да разбереш колко много значиш за мен.
На най-очарователното 1-годишно дете, което познавам, честит рожден ден!

Честит 1-ви рожден ден! Наслаждавай се на тези безгрижни години, приятелче.

4.3/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата