Картички за 1 рожден ден

Първият рожден ден на детето е все още неосъзнат празник за самото малчуганче, но пък е истински празник за неговите родители. Ако трябва да бъдем честни първият рожден ден съвпада с раждането на детето, но общоприетата практика е да се празнува 1 годинка след 365 дни живот.

Картички за първи рожден ден

По-долу може да откриете страхотни идеи за картички за рожден ден на дете на 1 годинка, които може да споделите безплатно с приятели и познати:

Картичка с пожелания за първи рожден ден      Картичка с Пожелание за 1 годинка     Пожелание за рожден ден на дете на 1 година онлайн     Картичка с Честит първи рожден ден принцесо     Картичка за първи рожден ден онлайн      Картички за 1 рожден ден с поздравления     Картички за първи рожден ден в интернет     Картичка с Пожелание за първи рожден ден     Пожелание за 1 рожден ден онлайн    Пожелания за 1 рожден ден

• Вижте и това ⇒ Пожелания за рожден ден на 1 годинка

Рожден ден на дете на 1 година

Малко са случаите, които са по-значими в живота на детето от първия му рожден ден. Въпреки че никой наистина не си спомня първия си рожден ден, това събитие е специално за семейството и приятелите, които имат възможност да се съберат заедно, за да отпразнуват първия рожден ден на този нов малък човек в живота си.

За много бебета първият рожден ден е първият път, когато те ще могат да опитат торта, а получените снимки и спомени са толкова забавни, че с радост ще гледат снимките след време. Детето е наистина вълшебен подарък и какво може да бъде по-вълнуващо от това да създавате спомени и да оставяте малкото човече да разбере колко много означава то за вас.

Тъй като бебето все още не може да чете, пожеланията за първи рожден ден се четат от родителите. Вместо просто да пишете честит рожден ден във вашата картичка, можете да се забавлявате с родителите или да напишете нещо сладко. Накарайте ги да се усмихнат по грандиозен начин, докато им поднасяте поздрави за Честит 1-ви рожден ден.

Оценка: 5 от 1 гласували
Връщане в началото на страницата