Картички за 18-ти рожден ден

Картички за 18 рожден ден

Честит рожден ден за пълнолетие     Картичка с Пожелания за 18 рожден ден     Честито пълнолетие     Пожелание за 18 рожден ден на момиче - картичка     Картичка с Пожелание за 18ти рожден ден     Пожелания за 18 рожден ден на момиче онлайн     Пожелания за 18 рожден ден върху картички     Картички за 18 рожден ден онлайн    Картички за навършване на 18 години    Картички за честит 18 рожден ден

 

18-тия рожден ден е най-важният ден в живота ти, защото официално ставаш възрастен. Разбира се, това не означава, че започвате да се държите като възрастен – това обикновено идва много по-късно, ако изобщо се случи. Това означава, че получавате много от правата и привилегиите на възрастен, заедно с последствията.

Накратко, това е голям, прекрасен, донякъде зловещ етап в живота. Ако познавате някого, който навършва 18 години – независимо дали е приятел или роднина – не би било правилно да подминете с лека ръка големия ден, без да изпратите специално пожелание за рождения ден. За да ви помогнем да намерите правилните думи за картичка, текст или публикация в социалните мрежи, предлагаме списък с идеи за пожелание на честит 18-ти рожден ден.

5/5 - 1 гласа
Връщане в началото на страницата