Картички за 18-ти рожден ден

Картички за 18 рожден ден

Честит рожден ден за пълнолетие     Картичка с Пожелания за 18 рожден ден     Честито пълнолетие     Пожелание за 18 рожден ден на момиче - картичка     Картичка с Пожелание за 18ти рожден ден     Пожелания за 18 рожден ден на момиче онлайн     Пожелания за 18 рожден ден върху картички     Картички за 18 рожден ден онлайн

 

18-тия рожден ден е най-важният ден в живота ти, защото официално ставаш възрастен. Разбира се, това не означава, че започвате да се държите като възрастен – това обикновено идва много по-късно, ако изобщо се случи. Това означава, че получавате много от правата и привилегиите на възрастен, заедно с последствията.

Накратко, това е голям, прекрасен, донякъде зловещ етап в живота. Ако познавате някого, който навършва 18 години – независимо дали е приятел или роднина – не би било правилно да подминете с лека ръка големия ден, без да изпратите специално пожелание за рождения ден. За да ви помогнем да намерите правилните думи за картичка, текст или публикация в социалните мрежи, предлагаме списък с идеи за пожелание на честит 18-ти рожден ден.

5/5 - 1 гласа
Връщане в началото на страницата