Пожелания за ЧРД на дядовци и баби

Пожелания за рожден ден на баба и дядо

Бабата и дядото на всеки човек са едни от най-милите роднини, които познават и това е дългогодишен факт. Именно поради тази причина си заслужава да отчетете подобаващо този празник с подходяща картичка с вълнуващо пожелание за рождения ден на баба и дядо.

Пожелания за рожден ден на баба и дядо

Нека този ден да ти донесе много радост, дядо, ти си много мъдър човек и обичам да прекарвам време с теб. Сега мога да прекарам повече години с теб.

За мен е най-голямата чест да празнувам рождения ден на любимия ми дядо, без него животът ми би бил непълен. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден, дядо. Радвам се, че мога да споделям старините ти с теб. Обичам те толкова много!

Ти си част от мен и знам, че наистина си благословена. Надявам се да си прекараш чудесно, наслаждавайки се на този ден бабо, честит рожден ден!

Винаги съм ти се възхищавал как успяваш да запазиш добро здраве, след като си живял толкова дълго. Ти си специален дядо. Честит Рожден ден.

Прекарай си страхотно, докато празнуваш този ден дядо; Надявам се да си спомниш как да танцуваш, защото това се изисква от теб. Пожелавам ти страхотен рожден ден.

Това, че си до нас досега, е велика благословия от Господ. Сега се надяваме да те имаме завинаги. Честит рожден ден дядо, остани млад завинаги.

Честит Рожден ден. Не изглеждаш с ден по-стара баба; красива си както винаги. Надявам се този ден да ти донесе много радост.

Честит рожден ден за човека, който заслужава всичко, любов, грижи, мечти, отдаденост, чест и достойнство. Да живееш хиляди щастливи години, скъпи мой дядо.

Ти си истинска благословия за мен, научих много от теб, дядо и се надявам, че ще успея да споделя още много моменти с теб. Имай блестящ рожден ден.

• Вижте и това ⇒ Картички за рождения ден на баба и дядо

Каквото и да съм постигнал до днес е само заради твоите молитви и благословии. Пожелавам ти да живееш дълъг и здравословен живот. Честит рожден ден на най-сладката ми баба.

Честит рожден ден, ти беше благословия през целия ми живот и не знам как мога да ти се отплатя за това. Яж торта, духни тези свещи. Обичам те!

Чудя се как винаги си била в състояние да поставиш усмивка на лицето си, дори когато планината пада. Ти си ни предала страхотно чувство на вяра и позитивност дори и по време на изпитания. Честит рожден ден, прекрасна бабо!

Ти си най-страхотният дядо, който познавам, много те обичам и се надявам този рожден ден да ти донесе много радост. Ти си част от мен и без теб не бих бил това, което съм.

Ти имаш най-голямото сърце, което съм виждал. Ти наистина си страхотен човек и заслужаваш най-доброто в този ден. Надявам се да имаш страхотен рожден ден.

Как бих могъл да имам такъв късмет, че да заслужа толкова страхотен дядо. Пожелавам ти още много години, за да можем да прекарваме колкото се може повече време заедно.

Винаги казваш, че добрият живот е живот на доброта към другите. Всички твои съвети към мен са намерили своя път в моите кръвни потоци и в дълбочината на сърцето ми.

На най-добрия дядо в света. Олицетворение на мъдростта, върха на търпението, лагуната на знанието. Да продължиш да бъдеш здрав. Честит рожден ден, дядо.

В напреднала възраст възрастните хора обикновено са виждали всичко, те са минали по всеки път, който има. Нищо чудно, че получаването на съвет от теб винаги ми е помагало да взема правилното решение.

Пътешествието в живота винаги започва от това да си дете, но гледайки теб и всичко, което си направила, е невероятно, че някога си била дете. Хехехех, бабо, честит рожден ден! Обичам те.

За всичко, което си направил за нас в нашето семейство, надявам се този ден да ти донесе много радост и щастие. Ти заслужаваш това и много повече. Честит рожден ден, дядо. Наслади се на специалния си ден.

Следващите дни ще бъдат изпълнени с радост и смях и всякакви добри неща, които ще дадат на сърцето ти надежда да продължи да се наслаждава на живота. Честит рожден ден, бабо! Забавлявай се.

Ти ме запозна с абсолютния смисъл на живота. Твоите принципи, мъдрост, критерии за вземане на решение и мъдрост са умопомрачителни. Научих много от теб, скъпи мой дядо.

Честит Рожден ден. Да живееш дълъг и щастлив живот.

Деликатесите на бабите са винаги специални. Те имат аромат, който се различава много от всичко друго, което ядем в ежедневието си. Радвам се, че съм вкусил от тази хубава храна. Честит рожден ден, бабо!

Бабите и дядовците са като ангели в човешки тела и се радвам, че си около мен винаги. Твоите ангелски думи винаги са ме водили. Честит рожден ден, дядо! Ти си обичан.

Честит рожден ден, дядо. Днес празнуваме твоето раждане. Ти си чудесен източник на вдъхновение за нас. Остани благословен и продължи да живееш здрав и щастлив.

Ти създаде империята на богатството, на което се радваме днес. Пълен си с любов и си създал светло бъдеще за нас за сметка на твоето собствено удоволствие. Много те обичаме дядо.

Ти си рядко срещана баба – смирена, очарователна, непреклонна, но достъпна, величието на твоята любов е забележително. Празнувам рождения ден на най-добрата баба в света.

Ти ме научи на уроци като – послушанието, любовта, успеха и ентусиазма. Целият ми живот се дължи твоите благословии и на това, което ми даде.

Дядо ми не е само мой дядо, но и наставник, консултант, гуру и повече от мой приятел. Обичам те много. Пожелавам ти честит рожден ден.

Понякога думите не са достатъчни, за да благодарим на човека, с когото е свързано нашето житейско щастие. За всичко, което си направила за мен, ще ти бъда много благодарен до последния си дъх. Честит рожден ден, моя страхотна бабо.

Други могат да се вдъхновят от слушане на мотивационен говорител или от четене на книга, но аз получавам най-добрата мотивация само като чуя историята на твоя живот. Винаги, когато съм паднал и чувствам, че няма сили да продължа напред, си спомням някои от твоите думи и как си преодоляла своите предизвикателства. Това ми дава сила. Честит рожден ден, бабо!

Най-красивата цел в живота ми е да изпълня всички мечти и желания на баба ми, защото животът ми се дължи на твоята любов, безкрайни усилия и молитви.

Бъди здрав и остани щастлив. Дай обещание да вървиш с тези две неща завинаги. Желая ти честит рожден ден, най-скъпи дядо ми!

Честит рожден ден, дядо. Винаги получавам нов съвет от теб, когато губя надежда.

Ти наистина си невероятен човек и аз съм щастлив да бъда част от живота ти. Да си прекараш страхотно, дядо, заслужаваш го. Честит рожден ден!

Благодарни сме на Бог, че те запази за нас до този момент. Ако те бяхме загубили, това семейство щеше да бъде разединено. Честит рожден ден, бабо. Благодаря, че винаги ни помагаш.

Винаги, когато се натъжавам, просто идвам при теб и ти имаш магическа сила, която превръща тъгата ми в щастие. Да живееш дълъг, щастлив живот. Бъди благословена.

Ти си моето вдъхновение, моята мотивация и моят стимул, който активира вътрешната ми интензивна енергия, много те обичам, скъпи дядо.

Радвам се, че споделям този ден с теб. Правиш ме най-щастливия човек, просто като си близо до мен. Хубав рожден ден!

Пожелания за рожден ден на дядо

Имай най-добрия рожден ден, дядо, караш ме да се усмихвам и много те обичам. Прекарай си страхотно, когато станеш още една година по-възрастен.

Дядо, правиш живота ми интересен и никога не искам да те загубя. Когато минава още една година от живота ти, нека винаги ставаш по-мъдър, по-здрав и по-щастлив.

Честит рожден ден дядо, ти си най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало, обичам те и оценявам всичко, на което си ме научил досега.

Всяка изминала година от живота ти ме прави по-близък с теб. Твоите насоки, инструкции, указания, принципи и съвети са неразделна част от живота ми. Пожелавам ти честит рожден ден, дядо!

Каза ни никога да не казваме никога, каза ни, че можем да достигнем върха на света, ако работим по-усилено. Думите ти са движеща сила. Честит рожден ден дядо!

Пожелания за рожден ден на баба

Имай красив рожден ден, бабо. Ти си единствена по рода си и аз просто много те обичам. Нека всичко ти се получава!

Докато ставаш с още една година по-стара баба, нека всичко, което някога си се надявала и мечтала, да се сбъдне. Ти наистина заслужаваш, защото си най-добрата и сладка баба.

Имай страхотен рожден ден,бабо. Ти си благословия и не мога да си представя живота без теб. Нека този ден ти донесе много щастливи спомени.

Връзката ни е небесно проектирана, защото все се чудя как ме разбираш повече от родителите ми. Хехехех, може би някога си била упорита като мен. Честит рожден ден, бабо! Обичам те.

Кръвните връзки са невероятни – те превеждат донякъде всички качества от човек на човек. Моят късмет е, че имам всички черти и качества от теб. Честит рожден ден, най-скъпа моя бабо.

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top