Рожден ден на баща – пожелания и картички

Баща ти заслужава най-доброто, затова отпразнувай рождения му ден, като му изпратиш едно от най-добрите ни пожелания за татко!

Още от първия ви спомен баща ви е бил закрилник, пример за подражание и най-голямата скала за вас. Той ви слага в леглото, носеше ви на раменете си и винаги се уверяваше, че имате най-доброто, което животът може да ви предложи. След всичко, което той е направил за вас, е време да направите нещо запомнящо се за него! Тъй като рожденият му ден бързо се приближава, трябва да направите най-доброто тържество за рожден ден, което баща ви не е имал!

Баща ти означава светът за теб и е всичко за семейството ти. За да отпразнувате правилно големия му ден, съберете всичките му любими хора, за да направите този ден най-добрият, който е имал. Докато правите любимите му храни, поканете всички негови приятели и създайте най-доброто парти на годината. Покажете на баща си колко много означава за вас и вашето семейство. Вземете идеалните пожелания за рождения ден на татко си, за да му кажете колко много го обичате и колко оценявате труда и любовта, които той влага в живота си.

 

Ценни картички за рождения ден на бащи

Честит рожден ден тате картичка     Честит рожден ден тати картичка     Пожелания за рожден ден на татко - картички     Пожелания за рожден ден за баща - картичка    Честит рожден ден татко стихове онлайн     Дълги пожелания за рожден ден на баща на картички     Картички за рожден ден на баща онлайн     Пожелание за рожден ден на баща - честит рожден ден тате     Пожелание за рожден ден на татко на картичка     Картички с Пожелания за баща     Пожелания за рожден ден на баща на хубави картички

 

Пожелания за рожден ден на баща

Честит рожден ден на готиния ми татко. Това е твоят специален ден! Да празнуваме! Още една година по-възрастен, но все още си рок звезда в очите ми!

Татко, честит рожден ден! Независимо от всичко, аз винаги ще бъда твой фен номер едно! С пожелание за още една велика година!

Честит рожден ден, татко. Надявам се денят ти да е толкова специален, колкото и ти. Аз съм толкова щастлив, че мога да те нарека баща ми.

Татко, честит рожден ден. Надявам се днес да е ден, изпълнен с любов и релакс. Заслужаваш го.

Честит рожден ден. Благодарим ти, че винаги си там, за да подадеш ръка за помощ. Надявам се, днешния ден да ти донесе много любов, щастие и усмивки, татко!

За моя мил татко, честит рожден ден. Благодаря, че винаги беше там, за да ме хванеш за ръка. Ти си най-добрият татко, когото някога съм могъл да поискам.

Честит рожден ден, тате! Работиш прекалено много. Днес е твоят ден да седнеш, да се отпуснеш и да се насладиш на рождения си ден. Надявам се, че не си „уморен“ за празнуване!

Татко, честит рожден ден! Надявам се предстоящата година да ти донесе най-вълнуващото приключение досега! Празнувай днес и винаги.

Честит рожден ден, татко! Ти си единственият човек, на когото винаги ще гледам с респект. Нямам търпение да споделим повече от най-големите моменти в живота заедно!

Честит рожден ден. За моя невероятен татко се надявам тазгодишното тържество да е най-голямото и светло досега!

Честит рожден ден. Преди да духнеш свещите, отдели малко време, за да си спомниш какъв прекрасен баща и приятел си!

Честит рожден ден на баща ми! Надявам се твоето тържество да е изпълнено с вълнение и забавление! Благодаря ти, че си толкова страхотен баща, ти си най-добрият!

Честит рожден ден. На моя велик баща! Днес е твоят голям ден! Надявам се да е изпълнен с нещата, на които най-много се радваш в живота. Предстои ти прекрасно тържество и фантастична година! Обичам те татко!

Честит рожден ден. На моя мил татко! Мисля за теб в този много специален ден и ти изпращам пожелания за веселие! Ти си най-добрият баща, който някой някога би могъл да поиска!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Днес всичко е за теб, татко! Така че не забравяй да празнуваш и да се радваш на всеки миг в живота си! С пожелание за вълнуващ ден и отлична година напред!

Честит рожден ден. Изпращам ти моята любов и ти пожелавам честит рожден ден, така че ти, баща ми, да имаш прекрасен ден!

Честит рожден ден. На моя прекрасен баща! Ти си толкова грижовен и внимателен баща и те обичам с цялото си сърце. Приятно празнуване на рождения ден. Наистина го заслужаваш!

Честит рожден ден. Скъпи татко, време е да отпразнуваш всичко, което те прави толкова много специален. Пожелавам ти рожден ден, който е толкова прекрасен, колкото и ти. Обичам те!

Честит рожден ден на моя забавен татко! Благодаря ти, че винаги си бил толкова забавен, грижовен и внимателен баща! С пожелание за страхотен рожден ден.

Честит рожден ден! На баща ми на рождения му ден. Изпращам ти пожелания за щастие и радост за днес и през цялата година.

Честит рожден ден на теб татко! Ти си там за мен от първия ден и думите не могат да изразят колко много означава това за мен, татко. Ти си изключителен баща и заслужаваш да имаш прекрасен рожден ден. Приятен празник!

Честит рожден ден на теб. С пожелание, моят страхотен баща да има рожден ден, който никога няма да забрави и надежда за ФАНТАСТИЧНА година! Благодаря ти за всичко, което правиш, което ми показва колко много се грижиш за мен. Ти си най-добрия.

Честит рожден ден татко! Благодаря ти, че винаги ми подаваш ръка за помощ, даваш чудесни съвети и ме обичаш, независимо от всичко. Не знам какво бих направил без теб. Имай страхотен рожден ден!

Честит рожден ден, татко. Ти осветяваш живота ми и пазиш мрака далеч. Сега е време да избухнем и да празнуваме по твоя начин!

Честит рожден ден на най-добрия татко в света! Днес вдигам чашата си високо и призовавам всички на наздравица за твое здраве! Ти си мъж, който прави всичко, сега се отпусни и се наслади! Наздраве!

На прекрасния ми баща, честит рожден ден. Научи ме как да ходя, помогна ми да се откроя в тълпата, насърчи ме да покажа красивите си цветове. Обичам те, днес и всеки ден!

Татко, честит рожден ден. На мъжа, който ме научи да живея пълноценно, да се смея високо и да обичам изобилно! Благодаря ти!

Честит рожден ден, татко! Ти правиш всеки ден по-добър само като си тук. Благодаря, че винаги ми показваш какво означава да се грижиш за някого.

Ти си истински баща. Нека предстоящата година да те отведе до вълнуващи нови дестинации. Честит Рожден ден!

Изпращам най-ярките си пожелания на някой, който винаги е там, осветяващ пътя. Честит рожден ден, татко!

Честит рожден ден, татко! Седни, отпусни се и се наслади на всички специални моменти, докато вдигаме наздравица за теб и празнуваме всички неща, които правиш.

Татко, ти заслужаваш цялата радост, която те заобикаля днес. Да те имам в живота си е наистина подарък. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден! Татко, ти винаги си там и ми напомняш да продължавам напред. Ти си моят мотиватор. Благодаря ти!

Честит рожден ден, татко! От запалените свещи на вкусната торта до любимата ти музика, идваща през високоговорителите, надявам се денят ти да е перфектен, татко.

Честит рожден ден на страхотния ми татко. Ти беше бащата, който всички мои приятели искаха, затова се гордея, че те наричам мой. Надявам се рожденият ти ден да е толкова готин като теб.

На моя прекрасен татко, честит рожден ден. Ти си най-впечатляващият мъж, когото познавам. Надявам се да имаш невероятен рожден ден и тази година да е пълна с радост.

Честит рожден ден, татко! Твоят съвет беше безценен за мен. Твоята подкрепа – причината да стоя изправен. По този начин искам да направя този ден, твоят рожден ден, също толкова изключителен.

Честит рожден ден. Единствената причина да бъда толкова силна и красива, е заради теб, татко. Пожелавам ти фантастичен рожден ден.

Честит рожден ден на фантастичния ми татко! Най-големите подаръци, които някога си ми давал, не са играчките, които съм поискал, а времето в скута ти и разходките ни в парка. Даде ми спомени, които винаги ще пазя. Пожелавам ти рожден ден, пълен с онези мънички моменти, които никога няма да изчезнат.

Ти си една от ярките звезди в живота ми, които ме поддържат силна. Надявам се твоят рожден ден да е пълен със слънце и светлина!

 

Кога за последно казахте на баща си „Обичам те“ или „Благодаря“? На рождения му ден използвайте този специален повод като възможност да покажете своята привързаност и благодарност за неговите жертви и грижи.

Той е най-удивителният човек, когото познавате, така че празнувайте подобаващо. Намерете идеалните пожелания и картички за рожден ден на татко, за да направите такъв рожден ден, който баща ви никога няма да забрави!

Връщане в началото на страницата