Рожден ден на братовчеди – пожелания и картички

Нови картички за рождения ден на братовчедите

Честит рожден ден братовчеде картичка с послание

 

Пожелания за рожден ден на братовчедка

Да имаш добър братовчед е един от най-добрите подаръци, които можеш да получиш в живота си. Благодаря ти, че си моето вдъхновение и най-скъпият ми братовчед и приятел.

Да те имам в живота си е моята благословия. Щастлив и благодарен съм всеки ден, че си ми братовчед. Благодаря, че си толкова добър слушател и се надявам да имаш рожден ден, който винаги ще помниш.

Твоето присъствие в живота ми е източник на щастие. Ти си любимият ми братовчед. Но не казвай на другите. Нека всички твои желания се сбъднат днес.

Искам да ти кажа в този специален ден колко обичана и благословена се чувствам, че те имам като мой братовчед. Ти си част от семейството и живота ми.

Най-накрая ставаш възрастен, братовчеде. Надявам се този рожден ден да е един от най-запомнящите ти се.

Искам слънцето да грее най-силно днес, а птиците да пеят най-силно, защото днес е един от най-специалните дни в годината. Братовчед ми празнува рожден ден.

Днес не е обикновен ден. Малко птиче ми каза, че празнуваш рожден ден и се надявам да имаш вкусна торта и да харесаш подаръците, които получаваш. Започвайки с моето пожелание.

Ако бих могъл да дам безсмъртието на някого, ти ще бъдеш високо в този списък. Искам да можеш да живееш вечно и да ме правиш щастлив винаги. Честит рожден ден братовчеде.

Определено сме семейство, братовчеде. Намирам себе си в теб и се надявам да се намериш в мен. Можеш да се обърнеш към мен по всяко време и аз мога да се обърна към теб по всяко време. Честит Рожден ден.

Липсват ми дните, в които бих броил часовете преди твоето посещение. Сега, когато всички сме пораснали, може да сме малко разделени. Но все пак можеш да разчиташ на мен. В този специален ден се надявам да сбъднеш мечтите си.

ЧРД братовчедке картичка

 

Пожелания за рожден ден на братовчед

Помъдрели сме от последния си рожден ден. И аз съм толкова горд с теб. Скъпи братовчеде, днес за теб е поредният рожден ден и се надявам да празнуваш както искаш. Забавлявай се.

Сега, когато ти е рожден ден, се надявам да продължиш да помъдряваш с всеки изминал ден. Бих искал да ти кажа, че съм благодарен да те имам в живота си и съм горд от всички успехи, които постигна.

Ти си толкова специален човек в живота ми; Честно казано не знам какво да ти пожелая. Но нека започнем с много щастие, повече успех, добро здраве, да обичаш и да бъдеш обичан.

Продължавай да правиш добри неща в живота си и продължи да пълниш страниците на живота си с мъдрост и добри дела. Честит рожден ден скъпи братовчеде.

Ако имаш щастие в живота си, всичко останало ще дойде с него. Пожелавам ти цялото щастие на света в този специален ден. Забавлявай се, братовчеде.

Изпращам най-топлите пожелания за рожден ден на любимия ми братовчед. Надявам се денят ти да е положителен и запомнящ се.

Ние сме повече от братовчеди. Ти си ми приятел, защото си много готин. С пожелание за прекрасен рожден ден, братовчеде.

Ти си само един от най-добрите братовчеди, които мога да имам. Ти също си страхотен приятел и се надявам да имаш страхотен рожден ден.

Благословен е денят, в който ти дойде в живота ми. Днес е най-добрият ден за празнуване на още една година в живота ти. Пожелавам ти честит рожден ден, скъпи братовчеде.

Може да сме само братовчеди, но мисля за теб като за един от най-добрите ми приятели. Ти определено си най-готиният братовчед и се надявам да споделим още много незабравими моменти.

Честит рожден ден братовчеде - картичка

 

Забавни пожелания за рожден ден на братовчеди

Братовчедите не си приличат много, но да бъдеш семейство означава повече от просто споделяне на гени. Радвам се, че си ми братовчед и празнуваш рождения си ден.

Не знам лесно ли е да бъдеш щастлив и спокоен като теб през цялото време. Надявам се днес да се освободиш малко, защото е твоят рожден ден.

Всеки рожден ден отбелязва края на една година и началото на друга. Затова се надявам да отпразнуваш дара на живота. И ние оставаме приятели, а не само братовчеди, през следващите години.

Скъпи братовчеде, от деня, в който се роди, ти си благословия за нашето семейство. Надявам се да имаш още много рождени дни за празнуване. Засега нека се позабавляваме в специалния ти ден.

Връщане в началото на страницата

Харесай страницата на PozdraviMe.com и можеш да участваш в конкурс с награди!