Пожелания за ЧРД на братовчедите

Пожелания за рожден ден на братовчеди

Братовчедите са тези специални личности, които сякаш изненадващо се появяват в живота ни, но винаги са склонни да ни помогнат. Изпратете мило пожелание за рождения ден на братоведите си, за да ги изненадате приятно.

Пожелания за рожден ден на братовчедка

Да имаш добър братовчед е един от най-добрите подаръци, които можеш да получиш в живота си. Благодаря ти, че си моето вдъхновение и най-скъпият ми братовчед и приятел.

Да те имам в живота си е моята благословия. Щастлив и благодарен съм всеки ден, че си ми братовчед. Благодаря, че си толкова добър слушател и се надявам да имаш рожден ден, който винаги ще помниш.

Твоето присъствие в живота ми е източник на щастие. Ти си любимият ми братовчед. Но не казвай на другите. Нека всички твои желания се сбъднат днес.

Искам да ти кажа в този специален ден колко обичана и благословена се чувствам, че те имам като мой братовчед. Ти си част от семейството и живота ми.

Най-накрая ставаш възрастен, братовчеде. Надявам се този рожден ден да е един от най-запомнящите ти се.

Искам слънцето да грее най-силно днес, а птиците да пеят най-силно, защото днес е един от най-специалните дни в годината. Братовчед ми празнува рожден ден.

Днес не е обикновен ден. Малко птиче ми каза, че празнуваш рожден ден и се надявам да имаш вкусна торта и да харесаш подаръците, които получаваш. Започвайки с моето пожелание.

Ако бих могъл да дам безсмъртието на някого, ти ще бъдеш високо в този списък. Искам да можеш да живееш вечно и да ме правиш щастлив винаги. Честит рожден ден братовчеде.

Определено сме семейство, братовчеде. Намирам себе си в теб и се надявам да се намериш в мен. Можеш да се обърнеш към мен по всяко време и аз мога да се обърна към теб по всяко време. Честит Рожден ден.

Липсват ми дните, в които бих броил часовете преди твоето посещение. Сега, когато всички сме пораснали, може да сме малко разделени. Но все пак можеш да разчиташ на мен. В този специален ден се надявам да сбъднеш мечтите си.

• Вижте и това ⇒ Забавни картички за рожден ден на братовчедите

Пожелания за рожден ден на братовчед

Помъдрели сме от последния си рожден ден. И аз съм толкова горд с теб. Скъпи братовчеде, днес за теб е поредният рожден ден и се надявам да празнуваш както искаш. Забавлявай се.

Сега, когато ти е рожден ден, се надявам да продължиш да помъдряваш с всеки изминал ден. Бих искал да ти кажа, че съм благодарен да те имам в живота си и съм горд от всички успехи, които постигна.

Ти си толкова специален човек в живота ми; Честно казано не знам какво да ти пожелая. Но нека започнем с много щастие, повече успех, добро здраве, да обичаш и да бъдеш обичан.

Продължавай да правиш добри неща в живота си и продължи да пълниш страниците на живота си с мъдрост и добри дела. Честит рожден ден скъпи братовчеде.

Ако имаш щастие в живота си, всичко останало ще дойде с него. Пожелавам ти цялото щастие на света в този специален ден. Забавлявай се, братовчеде.

Изпращам най-топлите пожелания за рожден ден на любимия ми братовчед. Надявам се денят ти да е положителен и запомнящ се.

Ние сме повече от братовчеди. Ти си ми приятел, защото си много готин. С пожелание за прекрасен рожден ден, братовчеде.

Ти си само един от най-добрите братовчеди, които мога да имам. Ти също си страхотен приятел и се надявам да имаш страхотен рожден ден.

Благословен е денят, в който ти дойде в живота ми. Днес е най-добрият ден за празнуване на още една година в живота ти. Пожелавам ти честит рожден ден, скъпи братовчеде.

Може да сме само братовчеди, но мисля за теб като за един от най-добрите ми приятели. Ти определено си най-готиният братовчед и се надявам да споделим още много незабравими моменти.

Честит рожден ден братовчеде

Братовчедите не си приличат много, но да бъдеш семейство означава повече от просто споделяне на гени. Радвам се, че си ми братовчед и празнуваш рождения си ден. Честит рожден ден братовчеде!

Не знам лесно ли е да бъдеш щастлив и спокоен като теб през цялото време. Надявам се днес да се освободиш малко, защото е твоят рожден ден. Честит рожден ден братовчедке!

Всеки рожден ден отбелязва края на една година и началото на друга. Затова се надявам да отпразнуваш дара на живота. И ние оставаме приятели, а не само братовчеди, през следващите години. Честит рожден ден братовчедке!

Скъпи братовчеде, от деня, в който се роди, ти си благословия за нашето семейство. Надявам се да имаш още много рождени дни за празнуване. Засега нека се позабавляваме в специалния ти ден.Честит рожден ден братовчеде!

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top