Рожден ден на деца – пожелания и картички

Един от най-хубавите дни в рамките на всяка година е рождения ден на дете. На този ден, независимо дали става дума за малко същество или осъзнат човек в разцвета на силите си, няма по-щастливи от родителите, които са му осигурили живот.

Картички за рожден ден на дете

Пожелание за рожден ден на дете - картичка     Картички с Пожелания за рожден ден на деца     Картички за рожден ден на дете онлайн     Картички за рожден ден на дете - слънчице     Честит рожден ден на дете - картичка     Оригинални Картички за рожден ден на деца     Нова Картичка за рожден ден на дете     Нови Картички за детски рожден ден    Пожелание за детски рожден ден онлайн     Пожелание за рожден ден на дете в интернет     картичка с Пожелание за рожден ден за деца    Пожелания за детски рожден ден онлайн     Пожелания за детски рождени дни в интернет    Картички с Пожелания за рожден ден за дете     Картички с Пожелания за рожден ден за деца     Рожден ден на дете - ЧРД    Рожден ден на деца - картички

 

Пожелания за рожден ден на деца

Хей, честит рожден ден, хлапе! Тъй като си толкова страхотен, знаеш ли какво заслужаваш в специалния си ден? Най-забавният, щастлив, преливащ от любов рожден ден – ВСИЧКО!

Рождените дни са идеалното време хората да се съберат заедно и да разкажат колко те обичат – един от тези хора съм АЗ!

Честит рожден ден съкровище. Честит рожден ден на едно от най-сладките деца на планетата! Нека този ден да е фантастичен, сладурче!

Пожелавам честит рожден ден на най-сладкото момченце, което познавам. Нека този ден да бъде изпълнен с блатове и захарни бонбони.

Поздравления за най-сладкото дете в света за рождения ти ден! Днес яж много бонбони, торта и празнувай деня с твоите малки приятели.

Докато духаш свещите си за рожден ден, наистина се надявам всичките ти желания да се сбъднат. Честит рожден ден, сладурче!

Честит рожден ден на бъдеща супер звезда! Нека свещите на твоята торта за рожден ден да блестят ярко като звездите и слънцето!

Торта и свещи, балони и още … ти си детето, което обожавам. Толкова си сладък, трябва да кажа – имай супер, страхотен, специален ден!

Честит рожден ден на най-готиното и забавно дете, което познавам. Случайно си и най-верният и най-добър приятел, когото имам. Обичам те с цялото си сърце.

Голямо дете заслужава страхотно тържество за рождения си ден. Твоят рожден ден трябва да бъде равен на твоята прекрасна персона. И така, надявам се рожденият ти ден да е пълен със забавление и сладост – точно като теб!

Ти донесе толкова много радост и щастие в живота ни. Обичаме те, малкото. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден на най-сладкото дете в целия свят. Обичам те, малката! Ти си толкова сладка и умна.

Обичам да те гледам как растеш, но се страхувам, че растеш твърде бързо.

На рождения си ден винаги помни какъв късмет имаш, че си заобиколен от всички, които те обичат. Отдай се на твоята торта и се наслади на всичките си подаръци. Приятен и фантастичен рожден ден!

Честит рожден ден на моя малък супергерой. Нека денят ти бъде изпълнен с много щастие.

Ти си светлината на моя живот и моята гордост и радост – честит 1-ви рожден ден на моя ангел.

Много любов и пожелания на най-красивото дете от тази вселена на неговия Честит рожден ден.

Цяла година чаках с нетърпение този ден, честит първи рожден ден на моя скъпоценен ангел. Обичам те толкова много.

Ти донесе толкова много радост в живота ни, мъниче. Честит рожден ден и се надявам да се забавляваш днес.

Изпращам ти тонове целувки и прегръдки на рождения ден на моето сладко бебе.

Пожелавам страхотен рожден ден на най-сладкото бебе.

Пожелавам разтърсващо парти за рождения ден на малкия герой.

Мило бебе, усмихвай се, смей се, играй, тъй като днес е твоят рожден ден.

Пожелавам рожден ден, пълен с играчки, торти, шоколади и забавления на най-сладкото дете.

Нека всички желания на малкото дете бъдат изпълнени на неговия специален рожден ден.

Пожелавам ти Честит рожден ден, пълен със захар, бонбони и много сладко.

Пожелавам страхотен и приказен Честит рожден ден на моето ангелче.

Нека рожденият ден на най-умното хлапе бъде сладък като мед.

Погледни навън – пеперудите танцуват по цветята, за да отпразнуват рождения ти ден.

Нека малкото дете осъществи всичките си мечти на рождения си ден.

Поздравления за детски рожден ден

На тази страница ще откриете уникални пожелания за рожден ден за деца на всяка възраст – от 2 до 13 годинки, които ще стоплят сърцата и ще се превърнат в скъпо допълнение към детските моменти. Бъдете искрени и споделете силно „Честит рожден ден дете“, за да може целия свят да разбере колко сте щастливи самите вие на този празник.

Нищо не е толкова забавно и запомнящо се като рожден ден на малко дете. Тяхното възбудено желание и интерес поражда у възрастните топли спомени за собственото им детство, може би им позволява да го преживеят отново по някакъв начин.

За първия рожден ден на бебето или пък за вече по-пораснало детенце, въпреки че самото дете може да не е напълно наясно какво означават всички тези поздрави и пожелания, тези ценни картички с поздравения за рожден ден със сигурност ще бъдат „архивирани“ от родителите. За малките деца сякаш е по-важно по-активното участие в щастливото събитие.

Тортата, балоните и подаръците заемат централно място, но тези благопожелания и картички задават тон на тържествата. Независимо дали сме родител, любима леля или чичо, или просто някой от роднинския кръг на детето, тези пожелания са внасят допълнителен слой радост в честването на рождения ден.

А пък и пожеланията на картичките не костват много, но пък могат да допринесат страшно много към развитието на малкото същество. Бъдете иновативни, оригинални и сърцати. Не отделяйте нужния бюджет и време, за да откриете перфектния подарък за чрд на детето, за сметка на това да напишете няколко реда с мили пожелания за неговото бъдеще.

Детските картички за рожден ден могат да бъдат в хартиен или електронен вариант, но крайната цел винаги трябва да е една и съща – да спомогнат за оформлението на личността на детето, като го насочват към правилната посока на развитие. Всеки родител би потвърдил този факт!

РД на детето е ден, който не бива да бъде изпускат, пренегрегван или омаловажаван. Всички деца имат нужда от този празник, който за тях е втора Коледа, буквално. Поднете искрени поздрави и подаръци и се насладете на усмивката, която ще видите на детското личице.

Връщане в началото на страницата