Пожелания за ЧРД на дъщерята ми

Пожелания за рожден ден на дъщеря

Няма по-добър начин да отпразнувате рождения ден на дъщеря си, отколкото с една от най-добрите ни картички с пожелания за честит рожден ден! Бъдете щастливи от този специален ден и го отпразнувайте подобаващо, оставяйки незабравими спомени!

Пожелание за рожден ден на дъщеря

За моята красива дъщеря, честит рожден ден. Наблюдавах те как израстваш в невероятната жена, която си днес. И с всяка изминала година продължаваш да цъфтиш още повече. Надявам се твоят специален ден да ти донесе цялото щастие, което заслужаваш в живота.

За моята прекрасна дъщеря, честит рожден ден. Наслади се на цялата красота, която този ден носи и се обгради с всичките си любими неща.

Честит рожден ден. За моята дъщеря, която обича и се забавлява. Пожелавам ти ден на непрекъснато забавление, докато станеш още една година по-сладка!

Честит рожден ден. Ти си най-добрият подарък, който съм получавала, дъще. Наслади се на специалния си ден!

За моята прекрасна дъщеря, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Надявам се, че твоят специален ден е изпълнен с усмивка и смях. Обичам те…!

Честит рожден ден на дъщеря ми. Най-добри пожелания за някой, който е красив отвътре и отвън.

• Вижте и това ⇒ Картички за рожден ден на дъщерята

Честит рожден ден на прекрасната ми дъщеря. Ти си най-умната и сладка дъщеря. Обичам те толкова много.

Честит рожден ден на дъщеря ми. Наслади се на деня си пълноценно!

Честит рожден ден. Дъщеря като теб не заслужава нищо друго освен най-доброто в нейния специален ден и всичките й мечти да се сбъднат! Ти си невероятен човек и много те обичам.

На моята любяща дъщеря! С всеки изминал рожден ден ме удивляваш все повече и повече. Оказа се толкова интелигентен, забавен и грижовен човек, който толкова много се стреми към всичко това в живота си. Радвам се да видя какво ти носи бъдещето. Приятен рожден ден!

Честит рожден ден дъще. Изпращам специални пожелания за рождения ден на дъщеря ми, която е толкова обичана, и може да постигне всичко, към което посяга през следващите години. Наистина си прекрасна!

Честит рожден ден на красивата ми дъщеря! Изпращам ти много любов и щастие, за да ти помогна да отпразнуваш този много специален ден. Обичам те с цялото си сърце и винаги ще го правя. Хубав рожден ден, скъпа!

Честит рожден ден, дъще. На нашето малко момиченце, което вече не е толкова малко! Наблюдавали сме как израстваш в млада жена и и двамата се гордеем с това кой си станала и какво си постигнала в живота. Благодаря ти, че си толкова прекрасна дъщеря. Обичаме те толкова много!

Честит рожден ден. Пожелавам ти, моя сладка, грижовна, умна и красива дъще, забавен и релаксиращ рожден ден!

Честит рожден ден. Изпращам на теб, скъпа моя дъще, пожелания за рожден ден изпълнен с любов, надежда и веселие, както и за идващата година. Ти си моя свят и съм много благодарна, че те имам за моя прекрасна дъщеря. Приятен ден, скъпа моя!

Честит рожден ден дъще. За моята сладка дъщеря, Днес е всичко за теб, така че не забравяй да отделиш малко време, за да се отпуснеш и да се насладиш на деня. Много те обичам!

Честит рожден ден. На моята забавна дъщеря, която винаги ме кара да се усмихвам! Ти носиш толкова много радост в живота ми и с всеки рожден ден ми напомня колко съм благодарен, че те имам.

Изпращам моята любов и специални пожелания за рождения ден на моята сладка дъщеря! Надявам се да имаш изключителен ден! Честит рожден ден дъще!

Честит рожден ден. Изпращаме ти любов, прегръдки и радост за рождения ден и ти желаем да се забавляваш във всичко, което правиш. Имай вълнуващ рожден ден, скъпа моя дъще!

Честит рожден ден. Дъщеря като теб, която е специална по толкова много начини, заслужава да има прекрасен рожден ден, изпълнен с нещата, на които държи. С пожелание за всичко, на което се надяваш в този ден и следващите години.

Изпращам на моята забавна дъщеря пожелания за рождения ден – празнувай и весели! Надявам се да имаш взривяващ и специален ден! Честит рожден ден дъще!

Честит рожден ден принцесо. Пожелавам ти, мила дъще, вълшебен рожден ден, изпълнен с всичко красиво в живота.

Честит рожден ден, принцесо. Пожелавам на моята мила, интелигентна, приказна дъщеря вълнуващ и радостен рожден ден!

Пожелания за рожден ден на дъщеря от майка

В списъка по-долу сме подбрали интригуващи и сърцераздирателни предложения за пожелания, които може да отправи само една майка към своята дъщеря. Гордейте се с детето си!

Честит рожден ден. На моята специална дъщеря! Благодаря ти за всички прекрасни спомени, които ми подари през годините. Очаквам с нетърпение още много. Приятен фантастичен рожден ден! Честит рожден ден принцесо!

Честит рожден ден. На моята страхотна дъщеря! Думите не могат да опишат колко съм благодарен, че те имам за моя дъщеря. Толкова се гордея с теб и всичко, което си постигнала през годините. Нямам търпение да видя какво ще постигнеш през следващите години. Нека твоят рожден ден да бъде всичко, на което се надяваш.

Честит рожден ден. Изпращам тази картичка за рожден ден по твоя начин, за да ти пожелая красив ден и да ти благодаря, прекрасна дъще моя, за това, че си това, което си, във всяко отношение. Надявам се, че твоят рожден ден е страхотен като теб.

Честит рожден ден на теб. На дъщеря ми в нейния специален ден! С пожелание за най-голямото празнуване на рождения ден и благодарност за това, че си най-добрата дъщеря, която някой би могъл да поиска!

Честит рожден ден. Скъпа моя дъще, винаги ми озаряваш деня, когато сме заедно и добавяш радост в живота ми! Нека имаш вълшебен рожден ден, изпълнен с яркост и прекрасни изненади. Честит рожден ден принцесо!

Оценка: 4.7 от 16 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top