Рожден ден на дъщеря – пожелания и картички

Няма по-добър начин да отпразнувате рождения ден на дъщеря си, отколкото с една от най-добрите ни картички с честит рожден ден!

От момента, в който разбрахте, че имате дъщеря, животът ви се промени коренно с вашата малка принцеса. Наблюдавахте как малките пръсти растат до танцуващи крака и малк къдрици, превърнати в красиви, спускащи се кичури. Нищо не е по-хубаво от това да чуете сладкия й глас, да я обучавате през житейските борби и да я гледате как расте в невероятния човек, за когото знаете, че ще бъде.

Обичате да радвате дъщеря си с прегръдки, подаръци и целувки, но рожденият й ден изисква допълнително внимание и грижи. В края на краищата рождените дни идват само веднъж годишно и вие искате това да е специален ден, който тя никога няма да забрави.

Докато планирате нейния рожден ден, пазарувайте подаръци и правите вкусна торта, не забравяйте най-добрата част от всяко тържество за рожден ден – картичката с пожелания за рождения ден!

Дъщеря ви заслужава красива картичка с пожелание за рожден ден, която ще хареса, затова потърсете пожелания за рожден ден, които да отразяват нейната личност и любими неща.

 

Радостни картички за рождения ден на дъщерята

Картичка с Пожелание за рожден ден на дъщеря     Картички за рожден ден на дъщерята     ЧРД дъще картичка     Пожелание за рожден ден на дъщеря на картичка     Пожелания за рожден ден на дъщеря - картичка

 

Пожелания за рожден ден на дъщеря

За моята красива дъщеря, честит рожден ден. Наблюдавах те как израстваш в невероятната жена, която си днес. И с всяка изминала година продължаваш да цъфтиш още повече. Надявам се твоят специален ден да ти донесе цялото щастие, което заслужаваш в живота.

За моята прекрасна дъщеря, честит рожден ден. Наслади се на цялата красота, която този ден носи и се обгради с всичките си любими неща.

Честит рожден ден. За моята дъщеря, която обича и се забавлява. Пожелавам ти ден на непрекъснато забавление, докато станеш още една година по-сладка!

Честит рожден ден. Ти си най-добрият подарък, който съм получавала, дъще. Наслади се на специалния си ден!

За моята прекрасна дъщеря, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Надявам се, че твоят специален ден е изпълнен с усмивка и смях. Обичам те…!

Честит рожден ден на дъщеря ми. Най-добри пожелания за някой, който е красив отвътре и отвън.

Честит рожден ден на прекрасната ми дъщеря. Ти си най-умната и сладка дъщеря. Обичам те толкова много.

Честит рожден ден на дъщеря ми. Наслади се на деня си пълноценно!

Честит рожден ден. Дъщеря като теб не заслужава нищо друго освен най-доброто в нейния специален ден и всичките й мечти да се сбъднат! Ти си невероятен човек и много те обичам.

На моята любяща дъщеря! С всеки изминал рожден ден ме удивляваш все повече и повече. Оказа се толкова интелигентен, забавен и грижовен човек, който толкова много се стреми към всичко това в живота си. Радвам се да видя какво ти носи бъдещето. Приятен рожден ден!

Честит рожден ден. Изпращам специални пожелания за рождения ден на дъщеря ми, която е толкова обичана, и може да постигне всичко, към което посяга през следващите години. Наистина си прекрасна!

Честит рожден ден на красивата ми дъщеря! Изпращам ти много любов и щастие, за да ти помогна да отпразнуваш този много специален ден. Обичам те с цялото си сърце и винаги ще го правя. Хубав рожден ден, скъпа!

Честит рожден ден. На нашето малко момиченце, което вече не е толкова малко! Наблюдавали сме как израстваш в млада жена и и двамата се гордеем с това кой си станала и какво си постигнала в живота. Благодаря ти, че си толкова прекрасна дъщеря. Обичаме те толкова много!

Честит рожден ден. Пожелавам ти, моя сладка, грижовна, умна и красива дъще, забавен и релаксиращ рожден ден!

Честит рожден ден. Изпращам на теб, скъпа моя дъще, пожелания за рожден ден изпълнен с любов, надежда и веселие, както и за идващата година. Ти си моя свят и съм много благодарна, че те имам за моя прекрасна дъщеря. Приятен ден, скъпа моя!

Честит рожден ден. За моята сладка дъщеря, Днес е всичко за теб, така че не забравяй да отделиш малко време, за да се отпуснеш и да се насладиш на деня. Много те обичам!

Честит рожден ден. На моята забавна дъщеря, която винаги ме кара да се усмихвам! Ти носиш толкова много радост в живота ми и с всеки рожден ден ми напомня колко съм благодарен, че те имам.

Честит рожден ден. Изпращам моята любов и специални пожелания за рождения ден на моята сладка дъщеря! Надявам се да имаш изключителен ден!

Честит рожден ден. Изпращаме ти любов, прегръдки и радост за рождения ден и ти желаем да се забавляваш във всичко, което правиш. Имай вълнуващ рожден ден, скъпа моя дъще!

Честит рожден ден. Дъщеря като теб, която е специална по толкова много начини, заслужава да има прекрасен рожден ден, изпълнен с нещата, на които държи. С пожелание за всичко, на което се надяваш в този ден и следващите години.

Честит рожден ден. Изпращам на моята забавна дъщеря пожелания за рождения ден – празнувай и весели! Надявам се да имаш взривяващ и специален ден!

Честит рожден ден. Пожелавам ти, мила дъще, вълшебен рожден ден, изпълнен с всичко красиво в живота.

Честит рожден ден. Пожелавам на моята мила, интелигентна, приказна дъщеря вълнуващ и радостен рожден ден!

Честит рожден ден. На моята специална дъщеря! Благодаря ти за всички прекрасни спомени, които ми подари през годините. Очаквам с нетърпение още много. Приятен фантастичен рожден ден!

Честит рожден ден. На моята страхотна дъщеря! Думите не могат да опишат колко съм благодарен, че те имам за моя дъщеря. Толкова се гордея с теб и всичко, което си постигнала през годините. Нямам търпение да видя какво ще постигнеш през следващите години. Нека твоят рожден ден да бъде всичко, на което се надяваш.

Честит рожден ден. Изпращам тази картичка за рожден ден по твоя начин, за да ти пожелая красив ден и да ти благодаря, прекрасна дъще моя, за това, че си това, което си, във всяко отношение. Надявам се, че твоят рожден ден е страхотен като теб.

Честит рожден ден на теб. На дъщеря ми в нейния специален ден! С пожелание за най-голямото празнуване на рождения ден и благодарност за това, че си най-добрата дъщеря, която някой би могъл да поиска!

Честит рожден ден. Скъпа моя дъще, винаги ми озаряваш деня, когато сме заедно и добавяш радост в живота ми! Нека имаш вълшебен рожден ден, изпълнен с яркост и прекрасни изненади.

 

С напредването на възрастта на дъщеря ви знаете, че много неща ще се променят в живота ви. Едно нещо, което обаче няма да се промени, е непреодолимата любов и обич, които изпитвате към нея. Докато празнувате поредната година в живота й, не забравяйте да се придържате към тези специални моменти и трогателни спомени.

Използвайте рождения й ден като възможност да й кажете колко много се грижите за нея и колко сте щастливи да бъдете неин родител. Използвайте перфектната поздравителна картичка с честит рожден ден, за да й кажете, че тя е и винаги ще бъде вашето специално момиченце.

Връщане в началото на страницата