Оригинални пожелания за ЧРД на момиче

Пожелания за рожден ден на момиче

Едно от най-щастливите събития за един родител е рождения ден на момичето му. Това е празник, който се чества по безупречен и незабравим за детето начин.

Изпратете оригинално пожелание за рожден ден на своето момиче или на момиченцето на свои близки познати и приятели, за да я зарадвате за празника й.

Оригинални пожелания за рожден ден на момиче

Честит рожден ден на най-красивото момиче от блока. Нека всичките ти мечти се сбъднат, независимо колко малки или големи са те.

Искам да пожелая на най-красивото момиче, което познавам, честит рожден ден. Желая ти здраве, любов, сила и страст. Ти заслужаваш най-доброто.

Честит рожден ден, маце. Пожелавам ти океани от забавление в този специален ден.

Твоят рожден ден най-накрая е тук. Пожелавам ти честит рожден ден. Забавлявай се много, специално момиче.

Винаги грееш като слънце и осветяваш живота на хората около теб. Пожелавам ти честит рожден ден.

Ти си толкова специално момиче и носиш радост в живота ни. Оценяваме щастието, което си ни донесла. В знак на нашата благодарност ти пожелаваме прекрасен и честит рожден ден.

Ти си единственият човек, с когото имам късмета да споделя всичките си добри времена. Желая ти красив рожден ден и ти пожелавам много хубави моменти напред. Честит рожден ден, момиче.

Всички свещи на твоята торта са годините, от които се радвам да те познавам, момиче. Прекрасен рожден ден.

Прекрасен рожден ден на специалното момиче, което разкрива най-доброто от мен.

Честит рожден ден на момичето, което винаги ме е карало да усещам пеперуди в стомаха си от деня, в който се запознах с нея.

На най-сладкото момиче, което познавам, пожелавам ти още години сладък живот. Надявам се да останеш същата. Но ако някога се промениш, знам, че ще е към по-добро. Честит Рожден ден.

Не мога да намеря картичка за рожден ден, която да изразява колко си специална за мен. И така, аз просто пиша това специално съобщение за рождения ти ден, за да те уведомя, че си специална за мен. Дори думите не могат да изразят колко си специална, но знам, че разбираш, че си специално момиче. Честит Рожден ден!

• Вижте и това ⇒ Картички за рожден ден на момиченца

Поздрави за честит рожден ден на момиченце

Знам, че днес ще получиш много пожелания за рожден ден. Не всички желаещи може да са там с теб. В момента може да не сме заедно, но искам само да знаеш, че ти пожелавам най-доброто до края на живота ти. Честит рожден ден, момиче!

Прегръдките, целувките и споделените интимни моменти не са достатъчни, за да ти кажат колко много те обичам. Искам да прекарам всеки момент от живота си в твоята прегръдка. Честит рожден ден, специално момиче.

Днес е твоят рожден ден и се надявам да е по-специален от всеки специален момент, който споделям с теб. Толкова съм щастлива, че в живота си имам прекрасно момиче като теб.

Честит рожден ден, момиче. Сега, когато добавиш още една година към живота си, знам, че ще станеш дори още по-красива. Пожелавам ти още щастливи дни на радост.

Обичам те такъв, какъвто си. Търсих навсякъде по света и не намерих никой чаровен като теб. Честит рожден ден, момиче.

Честит рожден ден, хубавицата ми. Моля се никога да не губиш тази красива усмивка от устните си.

Много се радвам, че ти си неразделна част от живота ми. Пожелавам ти честит рожден ден и се надявам да останеш сладкият, прекрасен ангел, какъвто винаги си била.

Само думи не могат да изразят колко си важна за живота ми. Пожелавам ти прекрасен рожден ден и се надявам да продължиш да бъдеш светлината на живота ми.

Животът може да създаде много трудности по пътя ти, но винаги си била в състояние да издържаш на бурите. Това е, което те прави специално момиче. Желая ти прекрасен рожден ден и още успешни години напред.

Розите са червени, а теменужките са сини. Искам да прекарам остатъка от живота си с теб. Честит рожден ден, прекрасно момиче.

Знам, че може да се чудиш дали си направила достатъчно – дали си била идеалният приятел за мен и дали си донесла радост в живота ми. Искам да знаеш, че отговорът е категорично „ДА“. Честит рожден ден, остани красивата жена, каквато винаги си била.

Оценка: 4.9 от 13 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top