Рожден ден на мъж – пожелания и картички

Всеки един рожден ден на мъж е празник за цялото семейство. Децата приготвят ръчно изработени картички, а жената отправя искрени пожелания към съпруга си. Приятелите грижовно опаковат подаръци, а роднините се веселят цял ден. Семейна идилия…

Супер картички за рождения ден на мъж

В PozdraviMe.com ще откриете уникални картички за рожден ден на мъж, с който буквално може да му „влезете под кожата“ и той да оцени изключително високо и приятно пожеланието, което му поднасяте с тази картичка.

Честит рожден ден мъж - пожелание и поздрав     Честит рожден ден мъжо - пожелание     Пожелание за рожден ден на мъж - картичка      Картичка с пожелания за рожден ден на мъже     Картички за рожден ден на мъжът

 

Пожелания за рожден ден на мъже

Благословен съм да имам приятел като теб. Честит рожден ден скъпи приятелю. Нека твоят специален ден е изпълнен с щастие и любов.

Днес е твоят ден, изживей го така, сякаш си царят на света и не се притеснявай какво казват другите, този ден е точно за теб! Честит Рожден ден.

На твоя голям ден ти пожелавам много радост, забавление, щастие, любов и всички други неща, които не струват нищо …

Уважението издига всеки човек, но не всеки човек го заслужава. Искам да знаеш, че те обичам и уважавам с всяка клетка на моето същество, защото ти го заслужаваш. Честит рожден ден.

Почти невъзможно е някой мъж да отговаря на всичко, което жената е поискала, но ти наруши този закон и ми даде всичко, което търся в един мъж. Честит рожден ден моят човек и любовта ми.

Нека най-голямата болка, която някога ще почувстваш, идва от това да ядеш твърде много и да се смееш твърде много. Хехехе. Искам да ти пожелая една успешна и пълноценна година напред. Честит рожден ден.

Нека денят ти бъде супер ярък и супер специален! С пожелание за най-щастлив рожден ден!

Желая ти най-невероятния ден, изпълнен с радостни моменти! Нека този ден ти донесе всичко, което обичаш най-много!

Има някои специални и редки неща в живота, които се подобряват с възрастта. А ти, приятелю, си едно от толкова специалните неща. Прекрасен рожден ден.

Днес всички сме тук, за да ти пожелаем невероятен и запомнящ се рожден ден! Нека всички твои най-дълбоки мечти се сбъднат!

Когато всичко останало е срещу теб, всичко, което трябва да направиш, е да помниш, че си имал най-добрия рожден ден!

Честит рожден ден! Винаги танцувайте в ритъма на сърцето си и се наслаждавайте на всеки момент от всеки един ден!

Честит Рожден ден! Сега си още една година по-възрастен, но не по-малко мъдър.

Всяко поколение има изключителни мъже, мъже, които ще огъват желязото с голи ръце, съпругът ми е един от тях, той може да събори всяка планина, наречена храна. Хехехе. Честит рожден ден мой човек.

Рожденият ти ден се появява само веднъж годишно, така че нека направим днешния ден запомнящ се!

Момче, имаш толкова много неща, които чакат да те открият. Честит рожден ден!

Момче, просто знай, че има моменти, когато ще удряш дъното, но ще се оправиш, нали?

Честит рожден ден скъпи приятелю. Този ден принадлежи на теб и само на теб. Нека добрият Господ излее Своята любов и благословии върху теб. Бъди благословен, приятелю.

Пожелавам ти супер, супер ден в този твой специален ден. Този е за теб, моят винаги прекрасен мъж. Благодаря, че направи повече, отколкото някога съм искала. Честит рожден ден.

Големи неща ще правиш в бъдеще, вярвай в себе си. Честит ден, човече!

Вселената има толкова по-големи планове за теб, така че вярвай в нея, прекрасен рожден ден, хлапе!

Докато празнуваш рождения си ден, моето желание за теб е в твоите цели и мечти никога да не играят на криеница с теб. Нека успехът винаги намери пътя към теб. Имай прекрасен рожден ден.

Ти си най-страхотният млад мъж, когото някога съм срещала, затова се забавлявай на този рожден ден.

 

Планиране на идеалното парти за рожден ден на мъж

Организирането на купон за празника на мъжа е много по-различно от празненство по случай рождения ден на жената. Да, и в двата случая е огромно забавление, но на мъжа му трябва нещо по-разнообразно и различно. Нали все пак е силния пол и иска по-сериозни усещания, особено ако празникът му се пада в почивен ден през годината.

Пригответе любимото му ястие

Всички знаем, че пътят към сърцето на човека минава през стомаха му! Пригответе гурме пиршество, включващо любимите му ястия и любимата му торта за десерт. Ако рожденият ден падне през уикенда, поглезете го с подходяща закуска, доставена направо в леглото. Той ще се чувства третиран като цар!

Билети за събитие

Футболен фен ли е? Обича ли музика на живо? Не може да има нещо по-лесно за подарък. Резервирайте му билети, когато футболният му клуб или група свири в близост до вашия град, и планирайте цял уикенд заедно.

Въпреки че може да не харесвате футбола или да споделяте специфичния му вкус към музиката, това е чудесно оправдание да прекарате известно време заедно далеч от дома.

Уикенд за бягство

Изненадайте го с кратко пътуване далеч, някъде в България или в чужбина. Ако резервирате по-рано билети, можете да получите доста добра отстъпка за самолетните билети. Не му казвайте до момента, в който вече няма как да пазите тази тайна и трябва да му споделите изненадата.

Персонализирана картичка за рожден ден

Намерете любима снимка на двама ви и му направете персонализирана картичка за рожден ден. За пожелания за честит рожден ден на вашия мъж просто проверете на тази страница.

Мързелувайте заедно

Това може да не е чаша чай на всеки, но ако вашият мъж го предпочита, препоръчайте да прекарате цял ден в леглото с филмов маратон. Изберете филмите си, обградете се с лакомства и леки закуски и прекарайте деня просто мързеливо и наслаждавайки се един на друг.

Лов на подаръци

Оставете малки следи около къщата, които ще го доведат до подаръка за рождения му ден или до мястото за рождения му ден. Има нужда от малко повече работа, но той абсолютно ще го хареса!

Празнувайте цяла седмица

Удължете празненствата за рождения ден за цялата седмица и планирайте нещо ново, което да правите всеки ден. Не е задължително да е скъпо или трудно да се организира – това може да бъде пътуване до киното, любимото му заведение, разходка край реката вечер или да му позволи да изкара вечер с момчетата.

Попитайте го какво иска

Това е неговият рожден ден и идеята му за страхотен рожден ден може да се различава малко от това, което сте планирали. Попитайте го за неговите желания и планирайте нещо заедно. Това е чудесна възможност за хора, които не обичат изненадите.

Връщане в началото на страницата