Уникални пожелания за рождения ден на мъжа ми

Пожелания за рожден ден на мъж

Рожденият ден на мъжа задължително трябва да бъде почетен с прекрасно и емоционално пожелания по повод празника му. Изненадайте своите любими мъже с подходящо поздравление.

Пожелания за рожден ден на мъже

Благословен съм да имам приятел като теб. Честит рожден ден скъпи приятелю. Нека твоят специален ден е изпълнен с щастие и любов.

Днес е твоят ден, изживей го така, сякаш си царят на света и не се притеснявай какво казват другите, този ден е точно за теб! Честит Рожден ден.

На твоя голям ден ти пожелавам много радост, забавление, щастие, любов и всички други неща, които не струват нищо …

Уважението издига всеки човек, но не всеки човек го заслужава. Искам да знаеш, че те обичам и уважавам с всяка клетка на моето същество, защото ти го заслужаваш. Честит рожден ден.

Почти невъзможно е някой мъж да отговаря на всичко, което жената е поискала, но ти наруши този закон и ми даде всичко, което търся в един мъж. Честит рожден ден моят човек и любовта ми.

Честит рожден ден скъпи приятелю. Този ден принадлежи на теб и само на теб. Нека добрият Господ излее Своята любов и благословии върху теб. Бъди благословен, приятелю.

Пожелавам ти супер, супер ден в този твой специален ден. Този е за теб, моят винаги прекрасен мъж. Благодаря, че направи повече, отколкото някога съм искала. Честит рожден ден.

Нека най-голямата болка, която някога ще почувстваш, идва от това да ядеш твърде много и да се смееш твърде много. Хехехе. Искам да ти пожелая една успешна и пълноценна година напред. Честит рожден ден.

Желая ти най-невероятния ден, изпълнен с радостни моменти! Нека този ден ти донесе всичко, което обичаш най-много!

Има някои специални и редки неща в живота, които се подобряват с възрастта. А ти, приятелю, си едно от толкова специалните неща. Прекрасен рожден ден.

Днес всички сме тук, за да ти пожелаем невероятен и запомнящ се рожден ден! Нека всички твои най-дълбоки мечти се сбъднат!

Когато всичко останало е срещу теб, всичко, което трябва да направиш, е да помниш, че си имал най-добрия рожден ден!

Всяко поколение има изключителни мъже, мъже, които ще огъват желязото с голи ръце, съпругът ми е един от тях, той може да събори всяка планина, наречена храна. Хехехе. Честит рожден ден мой човек.

Докато празнуваш рождения си ден, моето желание за теб е в твоите цели и мечти никога да не играят на криеница с теб. Нека успехът винаги намери пътя към теб. Имай прекрасен рожден ден.

• Вижте и това ⇒ Забавни картички за рожден ден на мъж

Кратки пожелания за Честит Рожден ден на мъж

Честит рожден ден! Винаги танцувайте в ритъма на сърцето си и се наслаждавайте на всеки момент от всеки един ден!

Честит Рожден ден! Сега си още една година по-възрастен, но не по-малко мъдър.

Рожденият ти ден се появява само веднъж годишно, така че нека направим днешния ден запомнящ се!

Момче, имаш толкова много неща, които чакат да те открият. Честит рожден ден!

Момче, просто знай, че има моменти, когато ще удряш дъното, но ще се оправиш, нали?

Големи неща ще правиш в бъдеще, вярвай в себе си. Честит ден, човече!

Вселената има толкова по-големи планове за теб, така че вярвай в нея, прекрасен рожден ден, хлапе!

Нека денят ти бъде супер ярък и супер специален! С пожелание за най-щастлив рожден ден!

Ти си най-страхотният млад мъж, когото някога съм срещала, затова се забавлявай на този рожден ден.

Забавни пожелания за рожден ден на мъж

Скочът не е единственото нещо, което се подобрява с възрастта. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден. Ти не си СТАР. Ти си КЛАСИКА.

Знаеш ли, щях да бъда много по-развълнуван да станеш с една година по-възрастен, ако бях в завещанието ти. Честит Рожден ден!

Имаш повече от половин век натрупани знания и мъдрост! Това би било страхотно… ако можеше да си спомниш нещо от него.

Някои казват, че чашата е наполовина празна, други казват, че чашата е наполовина пълна. Рожденият ти ден е, просто пий каквото има в чашата!

Любовни пожелания за рожден ден на мъжа ми

За рождения ти ден исках да ти подаря нещо, което беше едновременно забавно и очарователно, но тогава се сетих, че вече ме имаш в живота си. Честит Рожден ден, любими!

Честит рожден ден на най-добрия съпруг! Ти си най-скромният и добросърдечен човек, когото някога съм срещала. Благодаря ти, че си в живота ми!

Ти си най-очарователният и романтичен съпруг на този свят. Благодаря ти, че си моята единствена любов и целият ми свят. Честит рожден ден, мили!

Животът не би могъл да бъде ценен без теб. Ценя всеки наш спомен от този скъпоценен живот. Честит рожден ден, любов!

Скъпи, честит рожден ден! Не спираш да ме учудваш и да ме караш да те обичам малко повече всеки ден! Ти наистина си най-уникалният!

Музикални поздравления и поздрави за рождения ден на мъжа

Искате да поздравите своя мъж с поздрав или картичка за рожден ден? Търсите специален музикален поздрав? Изберете класиката и се доверете на изпитаното от хиляди българи!

Веселин Маринов – Рожден Ден

Илиян – Честит Рожден Ден

Роси Кирилова – Честит Рожден Ден

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top