Картички за ЧРД на мъжете

Картички за рожден ден на мъж

Всеки един рожден ден на мъж е празник за цялото семейство. Децата приготвят ръчно изработени картички, а жената отправя искрени пожелания към съпруга си. Приятелите грижовно опаковат подаръци, а роднините се веселят цял ден. Семейна идилия…

Красиви картички за рожден ден на мъж

В PozdraviMe.com ще откриете уникални картички за рожден ден на мъж, с който буквално може да му „влезете под кожата“ и той да оцени изключително високо и приятно пожеланието, което му поднасяте с тази картичка.

Честит рожден ден мъж - пожелание и поздрав

Честит рожден ден мъжо - пожелание

Пожелание за рожден ден на мъж - картичка

Картичка с пожелания за рожден ден на мъже

Картички за рожден ден на мъжът

• Вижте и това ⇒ Пожелания за рожден ден на мъже

Забавни картички за рожден ден на мъже

Забавлението е част от народопсихологията на българина, при което неминуемо трябва да се усмихнем с тази селекция от картички:

Честит рожден ден за мъж с картичка за забавна закачка

Забавна картичка за рожден ден на мъж

Поздравителни картички за рожден ден на мъже с вино и уиски

Класическите картички с уиски или бутилка вино са задължителен елемент за някои празници на мъже. Изберете от селекцията тук:

Картички за Рожден ден на мъж с вино

Честит рожден ден на мъж с картичка с вино

Картички за рожден ден на мъже с уиски

Картичка за рожден ден за мъж с чаша уиски

Мъжки картички за рожден ден с коли и жени

Оригинални картички за рождения ден на мъжа с атрактивни автомобили и жени може да откриете тук:

Картичка за рожден ден на мъж с кола

ЧРД на мъж с картичка с кола и жена

Забавни картички за рожден ден на мъж с автомобил и жена

Картичка за рожден ден на мъж с класически автомобил

Анимирани безплатни видеокартички за рождения ден на мъж

Анимирани картички за рожден ден с пожелания

Анимирана картичка за рожден ден с хубаво пожелание

Аудио и видео поздравления

Поздравите с видеоклип или аудиозвук си остават оригиниален вариант, за да се честити рождения ден на всеки мъж.

Веселин Маринов – Рожден Ден

Илиян – Честит Рожден Ден

Роси Кирилова – Честит Рожден Ден

Планиране на идеалното парти изненада за рождения ден на мъжа

Организирането на купон за празника на мъжа е много по-различно от празненство по случай рождения ден на жената. Да, и в двата случая е огромно забавление, но на мъжа му трябва нещо по-разнообразно и различно. Нали все пак е силния пол и иска по-сериозни усещания, особено ако празникът му се пада в почивен ден през годината.

Пригответе любимото му ястие

Всички знаем, че пътят към сърцето на човека минава през стомаха му! Пригответе гурме пиршество, включващо любимите му ястия и любимата му торта за десерт. Ако рожденият ден падне през уикенда, поглезете го с подходяща закуска, доставена направо в леглото. Той ще се чувства третиран като цар!

Билети за събитие

Футболен фен ли е? Обича ли музика на живо? Не може да има нещо по-лесно за подарък. Резервирайте му билети, когато футболният му клуб или група свири в близост до вашия град, и планирайте цял уикенд заедно.

Въпреки че може да не харесвате футбола или да споделяте специфичния му вкус към музиката, това е чудесно оправдание да прекарате известно време заедно далеч от дома.

Уикенд за бягство

Изненадайте го с кратко пътуване далеч, някъде в България или в чужбина. Ако резервирате по-рано билети, можете да получите доста добра отстъпка за самолетните билети. Не му казвайте до момента, в който вече няма как да пазите тази тайна и трябва да му споделите изненадата.

Персонализирана картичка за рожден ден

Намерете любима снимка на двама ви и му изпратите оригинална картичка за рожден ден. За пожелания за честит рожден ден на вашия мъж просто проверете на тази страница.

Мързелувайте заедно

Това може да не е чаша чай на всеки, но ако вашият мъж го предпочита, препоръчайте да прекарате цял ден в леглото с филмов маратон. Изберете филмите си, обградете се с лакомства и леки закуски и прекарайте деня просто мързеливо и наслаждавайки се един на друг.

Лов на подаръци

Оставете малки следи около къщата, които ще го доведат до подаръка за рождения му ден или до мястото за рождения му ден. Има нужда от малко повече работа, но той абсолютно ще го хареса!

Празнувайте цяла седмица

Удължете празненствата за рождения ден за цялата седмица и планирайте нещо ново, което да правите всеки ден. Не е задължително да е скъпо или трудно да се организира – това може да бъде пътуване до киното, любимото му заведение, разходка край реката вечер или да му позволи да изкара вечер с момчетата.

Попитайте го какво иска

Това е неговият рожден ден и идеята му за страхотен рожден ден може да се различава малко от това, което сте планирали. Попитайте го за неговите желания и планирайте нещо заедно. Това е чудесна възможност за хора, които не обичат изненадите.

Оценка: 5 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top