Оригинални пожелания и поздравления за ЧРД на синове

Пожелания за рожден ден на син

Вашето малко момче е с още една година по-голямо, затова използвайте една от най-добрите ни картички или оригинално пожелание за рожден ден на сина си, за да го отпразнувате подобаващо!

Пожелание за рожден ден на син

Честит рожден ден, сине! Наблюдавали сме те как израстваш в невероятен мъж. Нека бъдещата година да продължи да надминава вашите очаквания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИНЕ! Сине, може да си с година по-възрастен, но си и с година по-мъдър.

Честит рожден ден на прекрасния ми син. Без значение колко голям ще станеш или колко далеч ще отидеш, аз винаги ще бъда тук, за теб.

Честит рожден ден. Сине, моето пожелание за рождения ти ден е всяка година да ти носи: повече мъдрост; повече мечти; повече смях; и сбъднати желания.

Сине, Честит рожден ден. Пътят пред теб има безкрайни възможности!

Честит рожден ден на моя невероятен син. Ти си светлината в живота ми, която ме повдига всеки ден!

Честит рожден ден. Изпращам на прекрасния си син прегръдка, много любов и ти пожелавам много забавления!

Честит рожден ден, синко! Пожелавам ти страхотна година.

Честит рожден ден на най-добрия син! Отиди да празнуваш! Приятно забавление; и не забравяй – толкова много те обичаме!

Честит рожден ден, сине. Нека винаги да познаваш радостта. Нека винаги да избираш надеждата. Нека винаги да се чувстваш обичан, независимо къде в този велик, голям, красив свят обикаляш.

Честит рожден ден на прекрасния ми син. С всяка изминала година ставам все по-изумена от мъжа, в когото си се превърнал. Ти си радост за живота ми и за толкова много други. Наслади се напълно на днешния ден.

• Вижте и това ⇒ Картички за рождения ден на сина ми

Честит рожден ден на моя невероятен син. Винаги се чувствам добре с теб! Разсмя ме един милион пъти. Нека твоят рожден ден бъде пълен със забавление – точно като теб!

На моя скъп син Честит рожден ден. Влезе в живота ми с гръм и трясък и никога нищо вече не беше същото! Не мога да си представя живота без теб и съм толкова горд и благословен да те наричам мой син и мой приятел.

Честит рожден ден. На моя фантастичен син! През годините ме накара да се гордея с това, в кого си се превърнал. Благодаря ти, че си толкова прекрасен. Приятен рожден ден!

Честит рожден ден. Без значение с кого празнуваш, увери се, че си прекарваш най-добре времето! Желая ти забавен и вълнуващ ден, синко. Много те обичам!

Честит рожден ден. Ти си умен, забавен, разумен и най-хубавото от всичко е, че си страхотен син! Желая ти страхотен ден, изпълнен с подаръци и страхотни десерти.

Честит рожден ден на теб. На най-скъпия ми син! Изпращам ти моите пожелания за прекрасен рожден ден, заедно с надеждата за светла и положителна година напред!

Честит рожден ден, сине! Изпращам ти любов и специални пожелания за рождения ден. Увери се, че имаш грандиозен ден! Надявам се да ти хареса десерта и целия ти рожден ден.

Честит рожден ден. Това е големият ти ден, синко! Благодаря ти, че си най-добрият син, на когото някога някой може да се надява. С пожелание за победен ден и страхотна година!

Честит рожден ден. На нашия страхотен син! През годините сме те гледали как израстваш в мъжа, който си днес и това ни е накарало да осъзнаем колко благодарни сме, че те имаме в живота си. С пожелание за много специален рожден ден. Обичаме те.

Честит рожден ден. На моя сладък син! Благодаря ти, че си такъв страхотен син и прекрасен човек. Толкова се гордея с теб и всичко, което си постигнал през годините. Днес празнуваме твоя ден!

Честит рожден ден. В този специален ден мисля за теб, скъпи мой сине и ти изпращам пожелания за весел рожден ден!

Честит рожден ден. С всеки рожден ден, който имаш, ми се напомня колко щастлив съм да имам прекрасен син като теб. Наистина си толкова специален за мен. Пожелавам ти страхотния рожден ден, който заслужаваш. Приятно отваряне на подаръци!

Честит рожден ден на моя специален син! Изпращам ти моята любов и пожелания за незабравимо тържество за рожден ден!

На моя скъп син! Денят, в който се роди, беше най-щастливият ден в живота ми. Обичам те с цялото си сърце. Приятен рожден ден и фантастична година!

Поздравления за рожден ден на сина ми

Честит рожден ден на зрелия ми син! Днес е денят, в който се роди, скъпи мой сине! Това изисква голямо тържество. Приятен ден!

Честит рожден ден. Рожден ден ти е, синко! Излез и празнувай с приятелите си, изпий няколко бири и се забавлявай много! Този ден е всичко за теб. Наслади се!

На моя фантастичен син! С пожелание за супер забавен рожден ден и не забравяй, че този ден идва само веднъж годишно, така че го направи специален! Наслади се на празника си.

Честит рожден ден. На моя страхотен син! С пожелание за ден, изпълнен с вълнение, забавление и, разбира се, най-добрият десерт някога! Наслади се на празненствата на този много специален ден! Обичам те.

Честит рожден ден. На моя скъп син! На рождения ти ден бих искал да знаеш, че ти, сине мой, заемаш специално място в сърцето ми от първия ден. С пожелание за ден, изпълнен с много забавления.

Честит рожден ден на моя син. Животът е приключение и знам, че предстоящото ти пътуване ще бъде невероятно.

Скъпи сине, толкова се гордеем с човека, който си. Винаги ще бъдеш нашата звезда. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден! Сине, винаги успяваш да приковеш погледите. Пожелавам ти най-доброто и всички погледи да са в теб!

Винаги изминаваш дистанцията и никога не се отказваш. Това е една от многото причини да се гордеем, че си наш син.

Честит рожден ден. Ти си рок звезда, синко! Днес е твоят ден да заемеш централното място.

Сине, независимо от дестинацията, знай, че заслужаваш всички страхотни неща, които животът съхранява. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден, сине. Осветяваш нашия свят с усмивката си и ни удивляваш все повече и повече всеки ден. Пожелавам ти блестяща следваща година.

Време е да заблестиш, синко. Каквото и да си пожелаеш, със сигурност ще се сбъдне. Честит Рожден ден!

Ти си един на милион, синко. Празнувай деня си по най-големия и най-ярък начин.

Днес ние празнуваме твоя рожден ден и ти пожелаваме още една година голям успех. Честит рожден ден сине!

Оценка: 4.5 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top