Оригинални пожелания и поздрави за ЧРД на тийнейджъри

Пожелания за рожден ден на тийнейджър

Рождения ден на тийнейджъра е специален повод, с който може да отбележите израстването на детето. На този ден се постарайте да му предложите единствено позитивни емоции, които да го карат да се усмихва до краен предел.

Пожелание за рожден ден на тийнейджър

Пътят, водещ до този момент, не е бил лесен, така че се надявам да сме съгласни, че трябва да се насладиш на този рожден ден максимално!

Вече си надминал всичките ни най-големи очаквания и може би годините ще те отведат дори до по-големи върхове на успеха.

Нека бъдещето ти да бъде толкова светло, че дори да надминеш собствените си очаквания за успех.

През годините става все по-очевидно, че младостта не трае вечно, така че купонясвай сега, докато можеш!

Нека имаш най-доброто изживяване за рождения ден, което ще те накара да се усмихваш днес и след 100 години!

Ако животът беше училище, щеше да си най-добрият в класа. Надявам се това да се окаже най-прекрасният ти рожден ден досега!

Всички се надяваме да си прекараш добре днес, но най-важното е, че празнуваме твоето добро здраве и светло бъдеще.

Надявам се, че подхождаш към предстоящия си рожден ден с преценка колко голямо постижение е всъщност.

Любовта ми към теб може никога да не стане вирусна, но все пак е по-велика от тази на всеки друг.

Нямам съвет, който да ти дам на този рожден ден, но продължи да се издигаш на върха! Толкова се гордея с теб и твоите постижения до момента.

Това е най-доброто време на годината, когато мога да пожелая на любимия си тийнейджър на света честит рожден ден!

За да бъда честен, най-искреното ми пожелание за рождения ден е да прекараш този ден с мен.

• Вижте и това ⇒ Картички за рожден ден на тийнейджъри

Ти не само си облагодетелстван със здраво и подкрепящо семейство, но също така си избран да постигнеш велики неща в живота си.

Знам, че днес се радваме на рождения ти ден, но моля … опитай да оставиш малко торта за останалите.

Ти си не само тийнейджър от световна класа, но и първокласен приятел и се надявам да изживееш рожден ден, който се отличава толкова, колкото и ти.

Един ден ще бъдеш богата и успешна бизнесдама, но засега все още си сладкото момиченце, на което трябва да купя бебета-кукли за рождения й ден.

Ти си повече от завоевател, но и мила и любяща млада дама. Нека твоите благословии и щастие в този живот нямат край.

През последната година постигна много и трябва да отделиш малко време, за да се насладиш на рождения си ден! И между другото, ако днес никой не ти е казал … наистина си невероятна.

Някой ден ще мога да ти купя злато и диаманти за рождения ти ден, но по това време, чувствам, че ще си твърде богата, за да имаш нужда от тях.

Нека тази глава от живота ти да бъде толкова сладка, колкото глазурата на твоята торта за рожден ден.

Ти си прекрасен ангел и ти пожелавам небесен рожден ден.

Нека твоят рожден ден бъде повече, отколкото си очаквала, а животът ти – дори повече от най-приятните ви фантазии.

Един ден ще погледнеш назад и ще осъзнаеш, че това време от живота ти е било само първата глава към приказната епопея, която предстои.

Да ми открадне сърцето сладко момиче като теб е най-голямата радост в живота ми. Изключително сладък и радостен рожден ден.

В твое присъствие може да се усмихвам, но зад затворени врати роня сълзи, защото съм едновременно щастлива и тъжна, че моето момиченце расте.

Нека имаш прекрасен рожден ден, който дори надхвърля очакванията ти за това какъв прекрасен рожден ден трябва да бъде!

Вчера беше връхната точка на друг изключителен етап от живота ти, но днес поставя началото на още по-славна глава! Чувствам се толкова привилегирована да бъда част от тази изключителна глава от живота ти.

Може би е по-добре да не съм богат, защото ако е така, тортата ти за рожден ден ще бъде развалена от златни свещи.

Надявам се твоят рожден ден да се окаже абсолютно, положително и безспорно страхотен!

Това е много специален ден не само за теб, но и за всички, които те ценят. От сърце, надявам се да прекараш страхотно, като празнуваш всеки един момент!

Пожелания за рожден ден на тийнейджър момче и момиче

Ако търсите оригинално поздравление за конкретна възраст, по-долу имате възможност да изберете от предложенията ни, които обхващат от 13 до 19 години от живота на всяко момче и момиче.

13-ти рожден ден

Пожелавам ти страхотен рожден ден. Докато правиш първите си стъпки в тийнейджърския свят, може да получиш само хубавите неща в живота. Нека любовта и щастието те съпътстват през цялото това пътуване в живота. Честит Рожден ден

Честит 13-ти рожден ден, хлапе. Можеш да станеш тийнейджър само веднъж в живота си. Надявам се да ти хареса всеки момент от този страхотен период от живота ти. Имай страхотен рожден ден.

Ех! Вече официално си тийнейджър! Докато празнуваш този велик етап в живота си, моето желание номер едно за теб е никога да не преставаш да имаш вяра в себе си. Имаш толкова много потенциал. Продължавай да вярваш в себе си и ще постигнеш забележителни неща. Честит 13-ти рожден ден.

Пожелавам на най-новия член на тийнейджърския клуб страхотно тържество за рожден ден. Нека всяка секунда от този ден изпълни сърцето ти с щастие. Наслади се на всеки един момент от твоя тийнейджърски живот. Честит 13-ти рожден ден!

Днес официално ставаш тийнейджър. Пожелавам ти много щастлив и забавен живот като тийнейджър. Честит 13-ти рожден ден!

Тринайсетте години бележат началото на много възможности и житейски опит, които тепърва предстоят. Моето желание е да извлечеш най-доброто от тази възраст. Имай най-приятния 13-ти рожден ден!

Ти си нашето вдъхновение още от детството ти до тази възраст. Твоите действия винаги са ни носили усмивки и гордост. Честит 13-ти рожден ден!

Най-накрая и ти си тийнейджър! Нека всеки благословен ден от живота ти като тийнейджър бъде изпълнен с повече щастие, отколкото може да съдържа красивото ти сърце. Честит 13-ти рожден ден!

Поздравления за окончателното ти преобразуване в юноша. Нека твоите тийнейджърски години са по-вълнуващи, отколкото някога си предполагал, че ще бъдат. Направи страхотно тържество за 13-ия си рожден ден.

14-ти рожден ден

Като тийнейджър винаги можеш да постигнеш успех в живота си, ако никога не спираш да преследваш мечтите си. Продължавай да вярваш в себе си и успехът винаги ще бъде твой.

Наслаждавай се максимално в юношеските си години. Бъди човекът, който искаш да бъдеш, и винаги помни да следваш желанията на сърцето си. Пожелавам ти честит 14-ти рожден ден, скъпа моя.

Пожелавам на моя любим тийнейджър много щастлив 14-ти рожден ден. Докато празнуваш тази нова фаза от живота си, нека желанията на сърцето ти се осъществят днес и винаги. Никога не позволявай на нещо да ти спре да се наслаждаваш на тийнейджърските си години. Честит Рожден ден.

Изгревът на слънцето в този конкретен ден не означава нищо друго освен начало на живот, пълен с прекрасни постижения за теб, скъпа моя. Наслади се на 14-ия си рожден ден във велик стил!

Днес се отбелязва един от най-важните дни в живота ти. Нека твоят голям ден да е по-ярък от хиляда слънца. Прекрасен живот като 14-годишен!

Поздравления за навършването на 14 днес! Това е наистина специален ден за теб, тъй като е втората от седемте години от живота ти като тийнейджър. Надявам се, че ще се насладиш на всички прекрасни приключения, които съпътстват тази глава от живота ти. Честит Рожден ден.

Имаш още четири години до зряла възраст и желанието ми е да получиш божествена сила, здраве и смелост, за да станеш невероятен възрастен. Честит 14-ти рожден ден.

На твоя 14-ти рожден ден, нека небесата те благословят и направят живота ти по-чуден, отколкото си си представял, че ще бъде.

15-ти рожден ден

Ти си млад и пълен с живот. Надявам се да се радваш на младостта си, докато все още имаш възможност да го направиш. Честит рожден ден, скъпа. Имай вълшебен ден.

Честит 15-ти рожден ден. Нека бъдещето ти бъде по-светло и красиво от слънцето.

Нека небесата винаги да те поставят в компанията на хора, които наистина обичат и се грижат за втеб, а не тези, които се преструват, че го правят. Остани благословена и щастлива през целия си живот. Честит 15-ти рожден ден.

Ти си единственият приятел, когото познавам, който ще жертва всичко, което има, само за да ме направи щастлив. На твоя 15-ти рожден ден моля Бога да те пази щастлив и здрав през всичките дни на живота ти. Приятен ден.

Има толкова много мечти, сгушени в красивото ти сърце. В този твой радостен ден желая тези мечти да започнат да се осъществяват, започвайки от днес. Честит 15-ти рожден ден!

Честит 15-ти рожден ден! Нека този етап от живота ти бъде изпълнен с красиви и сладки преживявания! Невероятна си и те обичам неимоверно.

В сърцето ми винаги ще има специално място, което никой друг не може да заема освен теб, защото ти изпълваш душата ми със слънце. Честит 15-ти рожден ден.

Честит рожден ден на получателя на наградата „Най-невероятното 15-годишно дете в света“. Нека завинаги продължаваш да озаряваш Вселената с невероятната си светлина.

През годините се доказа като детето, което всеки родител би искал да нарече свое. Ние те обичаме толкова много и ще направим всичко, за да направим живота ти изключително прекрасен. Честит 15-ти рожден ден!

16-ти рожден ден

Честит 16-ти рожден ден! Казват, че шестнадесетият рожден ден е най-сладкият от всички рождени дни на младостта на човек. Надявам се, че тази страхотна възраст ти дава вълнуващи приключения и преживявания, които те оставят със сладки спомени, които ще цениш през целия си живот. Имай много вълшебен ден!

16 години и вече си постигнал толкова много! Нямам търпение да видя какво ще донесат още 16+! Непрекъснато ме впечатляваш със своята зрялост и интелигентност – ти си твърде мъдър за годините си! Честит рожден ден на теб!

Скъпи, това ще бъде един от най-забавните и вълнуващи моменти в живота ти. Надявам се да ти хареса максимално. Честит 16-ти рожден ден.

В този специален ден моето желание за теб е просперитетът да те следва, където и да отидеш и да присъства във всичко, което правиш. Надявам се да се насладиш на всяка благословена секунда от това да бъдеш 16-годишен. Честит Рожден ден.

На 16 години си почти възрастен. Толкова се гордея с невероятния човек, в когото си израснал. Имай блажен 16-ти рожден ден!

Най-големият дар, който Бог ми даде освен живота, си ти. Благодаря ти, че донесе цялото щастие, което съществува на този свят, в сърцето ми. Честит 16-ти рожден ден.

Скъпа моя, докато постепенно се изкачваш по стълбата на живота, моята молитва е твоят свят да бъде толкова красив, колкото и присъствието ти в живота ми. Честит 16-ти рожден ден!

17-ти рожден ден

Забавлявай се колкото можеш, защото имаш само една година, преди да станеш пълноценен възрастен с много отговорности.

Докато отбелязваш този специален ден от живота си, не забравяй да избираш разумно приятелите си и да се възползваш максимално от тийнейджърските си години. Честит 17-ти рожден ден.

Пожелавам на най-интересния тийнейджър, който познавам – честит рожден ден. Да си на 17 е една от най-добрите години от живота на човешкото същество. Надявам се да се насладиш напълно на всеки благословен ден, който тази епоха ти носи. Честит Рожден ден.

Честит 17-ти рожден ден. Искам да използвам този ден, за да ти благодаря за цялото щастие и радост, които си донесла в живота ми. Моето желание за теб днес е щастието и спокойствието да не те изоставят през цялото това пътуване на живота. Честит Рожден ден.

Докато отбелязваш тази велика глава от живота си, знай, че си толкова важна за мен, колкото и самият живот. Наслади се на 17-ия си рожден ден на максимум!

На 17 години ти си на път да се превърнеш в възрастен. Молитвата ми е да си благословени с всичко необходимо за живота, за да можеш да постигнеш всички невероятни цели и стремежи, които имаш в живота. Честит 17-ти рожден ден!

Въпреки, че днес може да е обикновен ден за света, той е много важен ден в живота ти. Пожелавам ти всичко най-добро в този ден. Нека постигнеш повече, отколкото си си представяла, че би постигнала. Благодаря ти, че ме направи толкова горд. Честит 17-ти рожден ден.

Навършването на 17 години е вълнуващо време в живота на всеки тийнейджър. Скъпа моя, ти си само на 17 веднъж през целия си живот. Надявам се да отделиш време, за да се насладиш на всеки момент от тази невероятна епоха. Честит 17-ти рожден ден!

18-ти рожден ден

Ех! Днес официално си пълнолетен, което означава, че вече можеш законно да правиш цял куп неща, които носят радост в сърцето ти. Честит 18-ти рожден ден.

Днес официално вече не си дете. Вече си пълнолетен възрастен. Добре дошли във вълнуващия свят на възрастните. Честит Рожден ден.

Поздравления за успешното навлизане в света на свободата! Навършването на 18 е чудесно време в живота на всеки. Не пропускай нито един момент от този вълнуващ период от живота си. Честит 18-ти рожден ден.

Най-сетне направи тази огромна стъпка в света на зрелостта. Животът е много дълго, приключенско и вълнуващо пътешествие, а ти, скъпа моя, едва сега започна пътуването. Нека щастието да те съпътства през това прекрасно пътешествие. Честит Рожден ден!

Сега, когато най-накрая си възрастен, няма повече глезотии – можеш да направиш всичко сам. Добре дошъл в зряла възраст! Честит 18-ти рожден ден.

Отне ти около 6570 дни, за да се превърнеш във възрастен. Това е прекрасно пътуване, което изисква огромно тържество. Честит 18-ти рожден ден!

Навършването на 18 години е едно от най-вълнуващите преживявания в живота на младия човек. Вече официално попадна в лигата за възрастните. Надявам се животът ти като възрастен да е безпроблемен, успешен и напълно щастлив. Честит 18-ти рожден ден!

Най-накрая си на мястото, където никой не решава вместо теб какво да правиш. Моето желание е да получиш божествени напътствия, за да вземеш само най-добрите решения.

Ура! Най-накрая си възрастен! На 18 години си готов да тръгнеш по своя път и да преследваш мечтите си. Надявам се животът на пълноправен мъж / жена да е по-прекрасен, отколкото си предполагал, че някога ще бъде. Честито пълнолетие.

19-ти рожден ден

Това е последната ти година като тийнейджър. Надявам се да ти хареса напълно. Днес се моля животът ти винаги да е благословен с неща, които изпълват сърцето ти с щастие и те карат да се усмихваш. Направи супер страхотно тържество за рожден ден. Честит 19-ти рожден ден.

На този етап от живота ти решенията, които вземаш, могат значително да определят как ще се развие целият ти живот. Нека Бог ти даде божествената мъдрост, за да вземаш непрекъснато мъдри решения. Честит рожден ден, скъпи мой. Обичам те много!

Докато празнуваш специалния си ден, знай, че никога не си твърде млад или твърде стар, за да преследваш мечтите си. Направи страхотно тържество за рожден ден днес.

В този твой изключителен ден не забравяй да обичаш живота и да оставиш всичко в живота си, което ти носи тъга. Желая ти прекрасен 19-ти рожден ден.

Честит 19-ти рожден ден! 19 е идеалната възраст да преследваш всичките си мечти и да стигнеш до звездите. Наслаждавай се на живота пълноценно, скъпа моя.

Можеш да бъдеш 19-годишен само веднъж през живота си, така че не забравяй да се наслаждаваш на 19-та година пълноценно. Честит Рожден ден.

В този прекрасен ден, преди деветнадесет години, се роди легенда. Честит 19-ти рожден ден, скъпа. Нека постигнеш всички мечти и стремежи, които си си поставила в живота. Приятен рожден ден!

Наслаждавай се на твоите млади, диви и свободни тийнейджърски години, доколкото можеш, защото няма да бъдеш тийнейджър завинаги. Нека направим последната ти година като тийнейджър една от най-запомнящите се години в живота ти. Честит 19-ти рожден ден.

Докато стъпваш във вълнуваща и чисто нова страница от живота си, желанието ми е всичко, до което се докоснеш, да се превърне в злато. 19 е една от най-удивителните фази в живота ти. Наслади се на макс. Честит Рожден ден!

На годишнината от твоята 19-та година, в която разкрасяваш този свят с твоето присъствие, се моля животът ти завинаги да бъде магнит за спокойствие и щастие. Честит Рожден ден.

Честит 19-ти рожден ден, скъпа моя. Нека този етап от живота ти бъде толкова светъл и прекрасен, колкото слънцето.

19 е специална възраст, тъй като е последната година от живота ти, в която ще станеш тийнейджър. Това е идеалното време да преследваш мечтите си и да стигнеш към звездите. Честит Рожден ден.

Честит 19-ти рожден ден. Моят съвет за теб в този твой велик ден е прост: никога не спирай да вярваш в себе си. Честит Рожден ден.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top