Честит Никулден картички онлайн

Пожелания за Никулден

Свети Николай е един от най-почитаните светци в православието. Той се смята за закрилник на обикновените хора, покровител на корабоплаването, търговията и земеделието. Паметта на Николай Чудотворец се почита на 6 декември, когато празнуват именниците.

Пожелания за Никулден

Поздравявам те с Деня на Свети Николай, като ти желая той да те предпази от неприятности и да ти помогне по пътя на живота винаги и във всичко. Нека всички земни красоти са на твое разположение и Божията благодат стопля сърцето ти!

Нека Свети Николай да бъде ваш ходатай и да ви пази от всякакви беди! Нека има място в живота ви за истински чудеса и голяма радост, любов и доброта. Пожелавам Ви никога да не падате духом, пазете топлината, молете се и се доверявайте на Свети Николай!

Поздравления за Никулден! Пожелавам топлината на този светъл празник да стопли душата, така че Божията милост да не напусне вас и дома ви, а нашият ходатай Николай Чудотворец да ви помогне във всичките ви начинания.

На Никулден ви пожелавам мир и просперитет, здраве на цялото семейство и сладък живот без скръб, кавги, негодувание и разочарование. Нека дъждът поръси земята, нека жабите да крякат в далечината, нека Николай Чудотворец изпрати на вас и вашите близки любов, благоденствие, радост и топли надежди.

Честит Никулден. Искрено искам да ви пожелая много здраве и с добра надежда да продължите своя жизнен път. Нека любезният покровител Николай изпрати просперитет и успех, нека крилата никога не се уморяват от полетите на любовта, нека винаги има истинско щастие и късмет във вашите ръце.

На Никулден ви пожелавам здраве и любов, просперитет и щастие, надежда и късмет, мир и добро! Нека Свети Николай помогне да се откажете от оплакванията и да забрави дъждовните дни, нека винаги да има радост в живота ви! Нека лъчите разтопят вашата несигурност, нека сърцето ви се отвори за нови мечти и търсения!

Нека Никулден бъде светъл и радостен, нека щастието и благодатта влязат в семейството ви с вяра в душата. Мир на вашия дом!

Честит Никулден! Пожелавам на всички вашият ангел-пазител Свети Николай Чудотворец да прогони неприятностите от вас, да е винаги нащрек и да ви предпазва от грешни решения, изпращайки късмет, доброта и всеобща любов!

На този празник искам да пожелая светият дух на Николай Чудотворец да обгърне всички с топлина, доброта, обич и внимание, предотвратявайки хората да вършат зло, да не позволяват на мислите им да разпространяват омраза и да правят сърцето и душата им по-толерантно и мило!

Желая ви много здраве и сила на духа. Нека всичките ви молитви бъдат отговорени, да няма нищо лошо в живота ви. Бъдете благодарни на земята и в замяна тя ще ви възнагради според вашите заслуги.

Днес е страхотен празник – Св. Николай, който е бил помощник на страдащите, моряците и несправедливо осъдените. Помислете за греховете си днес, помолете Господ да ви прости и да живеете в здраве, мир и хармония.

Оценка: 4.8 от 5 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top